Şimdi Ara

Mercedese, Bmw ye binenler ne kadar kazanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw 3 serisine, c200d ye binenler ne kadar kazanıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tür başlıkları sevmem,ciddiyetsiz gelir ki yorumlarda genelde ciddiyetsiz olur .hakikaten merak eden hayata yeni atılan arkadaşlar için ciddi birşeyler yazayım.belki kulağına küpe olur.

Kamuda hekimim.hastanede 60 hekim var.doner sermaye aldığımızdan dolayı alınan maaşlar 7 ile 15 bin TL arası değişiyor.kimisinin eside dr kimisinin ev hanımı.

Araç aralığı alt sınır 25 bin TL,en pahalı araca binen 200 bin TL .arabasını satsa 210 bin TL ye satacak adam yok.araclar 2000 focus-bmw 520i.2000 motor araç binen yok.mak 1.6

Hayal ettiğiniz gibi 10 bin TL maaşım olsa 15 bin TL maaşım olsa nelere binerdim mevzusu yok.bu arada yaşanılan şehir İstanbul değil.hatta büyük şehir bile değil.

Türkiye şartlarında iyi bir maasiniz varsa binebileceginiz maksimum araç 250 bin TL lik olur.ki bence haneye min 15-18 bin TL girmesi gerekir.

Hayat 4 teker değil,colugun çocuğun oluyor onun eğitimi var.yasadigin şehirde ortalama ev 250 bin TL ise sen alıyorsun 450 bin TL ye onun borcu var.var oğlu var.

Artık araçlara sadece etiket fiyatı olarak bakmayın,maaşlı elemansaniz 2000 motor arabaya senelik 5 bin TL vermek zulh geliyor,18 inç ve üstü 4 tekere 5 bin TL vermek yada.araba almak ne kadar zorsa yürütme maliyeti artık o kadar zor.

Ez cümle maaşlı biri iseniz ve hayatta yanlız iseniz genelde üst sınır bu butcelerde 200-250 bin.daha fazlası için çalışan değil işveren olmanız gerekiyor
  • A4 e binenler sayılır mı ?

• 35bin lira maas aliyorumculari uyandircaksin bayram oncesi

• Bir insan kendini hiç mi geliştirmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz

• asgari ücret
  • Maaşlı çalışan doktor yuksek mühendis vs dışında helal para ile binen olduğunu pek sanmıyorum.çok laf yalansız çok mal haramsiz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay0651 -- 4 Haziran 2019; 22:55:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür başlıkları sevmem,ciddiyetsiz gelir ki yorumlarda genelde ciddiyetsiz olur .hakikaten merak eden hayata yeni atılan arkadaşlar için ciddi birşeyler yazayım.belki kulağına küpe olur.

Kamuda hekimim.hastanede 60 hekim var.doner sermaye aldığımızdan dolayı alınan maaşlar 7 ile 15 bin TL arası değişiyor.kimisinin eside dr kimisinin ev hanımı.

Araç aralığı alt sınır 25 bin TL,en pahalı araca binen 200 bin TL .arabasını satsa 210 bin TL ye satacak adam yok.araclar 2000 focus-bmw 520i.2000 motor araç binen yok.mak 1.6

Hayal ettiğiniz gibi 10 bin TL maaşım olsa 15 bin TL maaşım olsa nelere binerdim mevzusu yok.bu arada yaşanılan şehir İstanbul değil.hatta büyük şehir bile değil.

Türkiye şartlarında iyi bir maasiniz varsa binebileceginiz maksimum araç 250 bin TL lik olur.ki bence haneye min 15-18 bin TL girmesi gerekir.

Hayat 4 teker değil,colugun çocuğun oluyor onun eğitimi var.yasadigin şehirde ortalama ev 250 bin TL ise sen alıyorsun 450 bin TL ye onun borcu var.var oğlu var.

Artık araçlara sadece etiket fiyatı olarak bakmayın,maaşlı elemansaniz 2000 motor arabaya senelik 5 bin TL vermek zulh geliyor,18 inç ve üstü 4 tekere 5 bin TL vermek yada.araba almak ne kadar zorsa yürütme maliyeti artık o kadar zor.

Ez cümle maaşlı biri iseniz ve hayatta yanlız iseniz genelde üst sınır bu butcelerde 200-250 bin.daha fazlası için çalışan değil işveren olmanız gerekiyor

• Net düzenli bi geliri yok.Kimi ay 30 kağıt kimi ay 5 kağıt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Bu tür başlıkları sevmem,ciddiyetsiz gelir ki yorumlarda genelde ciddiyetsiz olur .hakikaten merak eden hayata yeni atılan arkadaşlar için ciddi birşeyler yazayım.belki kulağına küpe olur.

Ben asistan hekimim geçen ay bir i20 aldım ona biniyorum. Asıl sıkıntı vatandaşın hala doktorları çok para kazanıyor sanmaları. Tabi daha yüksek birşey de borca girip alabilirdim ama hayat arabadan ibaret değil. Gezme tozma, kültürel faaliyetlere de para bırakmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 3 Haziran 2019; 19:35:6 >

• Mühendisim toplu taşıma kullanıyorum. Maaşım asgari ücretin 3 katından fazla. Alamıyorum. Alsam yaşayamıyorum(yaşamak 3 öğün yemek yemek değildir) Son sözlerim budur hakim bey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mühendislik okuyorum soracak çok sorum var özelden numaranızı verirseniz sizinle konuşmak kafamdaki soruları sormakta isterim numara vermek istemezsenizde şuan iftara 10dk kaldı mobilim kafamı toplayınca soruları özelden atarım uzun uzun cevap verirseniz çok sevinirim genel olarak sorular sertifika maaş kariyer savunma sanayisi işe alınma staj başlama şartları üniverstenin verdiği etiketin önemi vs...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimle aynı.işi yapan ve passat kuga gibi araçlara binenler var. Golfler civicler sıfır km. İkinci el olduğunu düşündüğüm cla 200 . Ben 5 yıldır 30 bine aldığım araca biniyorum. Bi de 250 cc motorsikletim vardı evlenirken sattım. Henüz yerine bişey alamadım. Şu şartlarda pek alınır gibi de değil.
    Bahsettiğim kişiler çift maaş da olabilir onu bilemiyorum.
    Biraz da faiz kredi meselesi

• Asistanken normal reis uzman olunca seni yine i20 ye binerken görebilcez mi bakalım :) kaç senelik asistansın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır hep aynı konular:

Yeni dolandırıcılar Avukatlar

Şu şu markaya binenler ne kadar kazanıyor
  • 6 tane daireden kira alan emekli bir amca tanıyorum 520i ye biniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Asistanken normal reis uzman olunca seni yine i20 ye binerken görebilcez mi bakalım :) kaç senelik asistansın
    Bende araba merakı yok ya. Buna 5 sene falan binerim en az. 2 yıl oldu. Parayı daha çok gezmeye falan harcıyorum.

• En az 15bin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.