< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Size katılıyorum. C-suv almaktansa premium d sınıfı araç almak çok daha mantıklı.
Sorunuza ise ekim ayında aldığım fiyatları paylaşarak cevap vereyim. c180 amg 230 binden 200 bine a4 sedan 215 binden 195 bine s60 174 binden 150 bine 318i 194 binden 187 bine düşüyor. Benim gözlemlediğim kadarı ile en fazla indirim her koşulda mercedes ve audi tarafından sağlanıyor. volvo da ise o dönemde kampanya olduğu için bu fiyatlara düşüyordu şimdi durum nedir bilmiyorum. bmw en az indirimi yapan marka. liste fiyatlarından herhangi bir kampanya ile indirim yapmıyorlar. sadece aracın euro olan satış fiyatını, borusanın o aya ait belirlediği euro kuru ile çarpıyorlar. yani bugün euro kuru 4.67 diyelim. borusan da kuru 4.40 olarak belirlemiş olsun. aracın fiyatı 50 bin euro üzerinden bugünkü kurla (4.67) yaklaşık 233 bin lira ediyorsa borusan size indirimli kurdan (4.40) 220 bin liraya düşer. Biz 318i için 185 bin olmaz mı filan dedik. st de bize bu açıklamayı yaptı. bırakın 2 bin lira düşmeyi 1 tl bile düşemem dedi. Baktığınız araçlar içinde en kısıtlı iç mekan mercedes grubunda var. c serisinin bile arka kısma geçişi ve oturma pozisyonu çok dar. kaldı ki cla yı siz hayal edin. 318i bunlardan biraz daha iyi. yalnız bmw motoru diğerlerinden daha cansız. 136 hp bmw motoru c180 den 20, a4 ten 14 hp daha güçsüz. bu fark pratikte çok hissediliyor. bmw şanzımanla çok oynuyor ve biraz bağırıyor. ayrıca c180 ve a4 kadar seri hızlanmıyor. En iyi iç mekan genişliği audide. motoru da güçlü. onun da tek dezavantajı dsg. tabi herkes için dsg dezavantaj değil ama b6, b7 ve b8 ile yaşadığımız dsg sorunları yüzünden ben dsg ye karşı mesafeliyim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 31 Ocak 2018; 12:23:37 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 31 Ocak 2018; 14:38:48 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 31 Ocak 2018; 16:13:20 > |