Şimdi Ara

Bmw 3.20d bakım fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 12.000 ve 24.000 km bakimlarini kac liraya yaptirmistiniz bayiilerde 24.000 km bakimi çin 1200 lira diyorlardi yaptiklari birsey de yok tam bir soygun acaba baska servislerde daha ucuza yaptiran oldu mu aranizda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 20 d kullanıp sanayiye gitmezsiniz heralde

• Bayiden bayiye degisiyor, 800 ile 1200 arasinda fiyatlar. Pazarlik edebilirseniz belki duserler, yada baska bayilere sorsaniz.

• Yok hocam elbette sanayiye gitmeyiz ancak 1200 lira dahilinde araca ne yapacaksiniz diye soruyosun saydiklari 3/4 tane sey zaten insan duyunca kaziklaniyorum hissine kapiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

3 20 d kullanıp sanayiye gitmezsiniz heralde

Garanti bittikten sonra bmw de olsa yetkiliye gidilmeyebilir. Her 12.000 bakiminda 3 kat fazla para veriyorsunuz. Hele balata, disk, triger falan degirse 4-5 kata cikiyor fiyat farki. Garanti bittikten sonra iyi bir ozel servis tercih edilebilir.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    800 lira kabul edilebilir bir fiyat yine ama 1200 biraz sacma geldi yapilacak degisimler icin

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Yok zaten yakinda yurtdisina tasinacagim icin araci satacagim alacak olan arkadas dusunsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Bakım fiyatları
    6 yıl önce açıldı
    clio 4 bakım ??
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

Yok hocam elbette sanayiye gitmeyiz ancak 1200 lira dahilinde araca ne yapacaksiniz diye soruyosun saydiklari 3/4 tane sey zaten insan duyunca kaziklaniyorum hissine kapiliyor.

aynı motor kullanan reno ile nissan arasında bile 3 kata yakın fark çıkıyor bakımda,araba ithal bide pahalı olunca 400 liralık işlem oluyor 1200

• Çok pahalı ya, garanti bitince servise giden kişi azdır
  • İlk 12 bin bakımında 320i için 800 lira ödemiştim. Bu 23 binde girdiğime ise 450 lira ödedim :) borusan da

• Simdi izmir ege servisle gorustuk 880 liraya halledecegiz gibi hocam motor farkli olunca fiyatlari da ayni olmuyor maalesef 😊

• 320d bakım aralıkları 20.000 km değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ayrıca tek yere sormayın tüm servislerden ücreti soruşturun. Yakın yan illerinkileri de soruşturun en azından küçük bir gezi gibi olur.
  • premium araç sahiplerini hindi gibi yoluyorlar , alması bir dert yürütmesi bir dert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

İlk 12 bin bakımında 320i için 800 lira ödemiştim. Bu 23 binde girdiğime ise 450 lira ödedim :) borusan da

Hangi serviste ödediniz o ücreti?

2014 model 320i'nin 13.000 km bakımına işçilik dahil 580 TL ödedim geçtiğimiz yaz.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Mersin borusan

• Premium algısı Türkiye'de işte bunun için var.

• Garanti bitmeden mecburen serviste işlerinizi görmek zorundasınız, gülü seven dikenine katlanır :))
    Ama garanti bittiğindede servise hala o kadar para kaptırmak akıl işi değil, temiz düzgün ve ucuz iş yapan tonlarca yer var :)
  • Baskı balata değiştirsen kaça mal olur borusanda

• Bmw benzinlisi 500 lira alinirken dizeline 1200 lira isrtenmesini anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

320d bakım aralıkları 20.000 km değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ayrıca tek yere sormayın tüm servislerden ücreti soruşturun. Yakın yan illerinkileri de soruşturun en azından küçük bir gezi gibi olur.

Eskiden öyleydi galiba. Yurtdışında da 30bin kmde bir bakıma gidiyor olması lazım. Borusan kodlamayla 12bin km yapıp oradan da milleti düdüklüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.