Şimdi Ara

Mercedese, Bmw ye binenler ne kadar kazanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eve 10k + giriyorsa alabilir okadar zor degil ama yurutme masraflari daha zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sistemin açığını buldum. Burberry marka başörtü takıyorsunuz, Range Rover oluşuyor bir anda yanınızda.

Hermes marka takınca da Panamera oluşuyor dediler, henüz test etmedim. Yalnız Hermes seviyesine geçince kupon ihale, kamuda torpilli danışman pozisyonu ve badeleme falan oluyor dediler.

• önceden bu arabalara ulaşmak zor değildi, fiyatları düşüktü ve cazip kredi imkanları oluyordu. bugün bile 100 bin tl ye sıfır polo alamıyorsun ama f30 316i alabilirsin. burada bence kilit nokta kira. birde eşin çalışmıyorsa çocukta varsa geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçların eskilerine binenler ortalama para kazanır, Yenilerine binenler oldukça iyi kazanç elde ediyordur.
    Bmw şüpheli Apaçi tipler çok onların ne kazandığı meçhul.

• Lüks araçlara binenlerin %90 ı maaş almıyordur maaşla bu araçlara binen azınlıktır.Ancak dediğiniz araçlar çok üst olmadığı için 15 bin tl civarı maaş alt sınırdır

• şahsi fikrim bu biraz da vizyon meselesi babamın geliri gayet iyi 2008 caddy almıştı onu sattı en büyük hayali corolla almaktı galiba araba hevesi biz biraz gençler de var birde şöyle bi gerçek var para kolay kazanılmıyor mantığı bizler de olmadığı için tek sefer de iddia dan kazandığımız tüm paraya araba alabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Minumum aylık 10k+ gelir gerekli. Ev kira olmamalı. Esnaf olmak neredeyse zorunlu. Evde kaç boğaza baktığında önemli ve onların yaşam istekleri.

Para ticarette. Çalışarak parayı anca Avrupa ülkelerinde kazanırsın.

Kimine Ford Yeni Mondeo yeter, Kimine Audi Yeni A4 yetmez.

Yeni nesil zenginlerin çoğu ya haram tanımamazlıktan, ya cimri, ya yalancı olduğundan o arabalara ulaşabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 3 Haziran 2019; 22:36:23 >
  • Audi A6 2013 model 3.0 TDI bir araca sahibim zamanında sıfır almıştım . Tabi şimdi fiyatlar 3 katı olmuş durumda.

Eğer kendinize ait eviniz yoksa ve cocuklarinizda özel okulda okuyorsa bu arabayı yurutemezsiniz.

Aylık gelirim eşimle beraber 12 bin TL kamudayız .

Arabayı yürütmekte şuan sikinti yaşıyor muyum hayır çünkü giderim çok az ev bize ait işe gidiş geliş yakın arabayı haftada iki gün biniyoruz.

Şimdilik çoluk çocuk yok olsada pek zorlayacagini zannetmiyorum

Geliri 8 bin üzeri olan insan lüks otomotiv alıp binebilir tabi alkol gece hayatı parayı çarçur etmeyi seviyorsa 10 milyar olsa da binemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Bu tür başlıkları sevmem,ciddiyetsiz gelir ki yorumlarda genelde ciddiyetsiz olur .hakikaten merak eden hayata yeni atılan arkadaşlar için ciddi birşeyler yazayım.belki kulağına küpe olur.

Kamuda hekimim.hastanede 60 hekim var.doner sermaye aldığımızdan dolayı alınan maaşlar 7 ile 15 bin TL arası değişiyor.kimisinin eside dr kimisinin ev hanımı.

Araç aralığı alt sınır 25 bin TL,en pahalı araca binen 200 bin TL .arabasını satsa 210 bin TL ye satacak adam yok.araclar 2000 focus-bmw 520i.2000 motor araç binen yok.mak 1.6

Hayal ettiğiniz gibi 10 bin TL maaşım olsa 15 bin TL maaşım olsa nelere binerdim mevzusu yok.bu arada yaşanılan şehir İstanbul değil.hatta büyük şehir bile değil.

Türkiye şartlarında iyi bir maasiniz varsa binebileceginiz maksimum araç 250 bin TL lik olur.ki bence haneye min 15-18 bin TL girmesi gerekir.

Hayat 4 teker değil,colugun çocuğun oluyor onun eğitimi var.yasadigin şehirde ortalama ev 250 bin TL ise sen alıyorsun 450 bin TL ye onun borcu var.var oğlu var.

Artık araçlara sadece etiket fiyatı olarak bakmayın,maaşlı elemansaniz 2000 motor arabaya senelik 5 bin TL vermek zulh geliyor,18 inç ve üstü 4 tekere 5 bin TL vermek yada.araba almak ne kadar zorsa yürütme maliyeti artık o kadar zor.

Ez cümle maaşlı biri iseniz ve hayatta yanlız iseniz genelde üst sınır bu butcelerde 200-250 bin.daha fazlası için çalışan değil işveren olmanız gerekiyor
    Hocam hangi alanda hekimsiniz bilmiyorum ama yakalamışken sorayım. 3 hafta önce limberg flap yönetimiyle pilonidal sinüs ameliyatı oldum. Sizce ileride tekrarlama olasılığı nedir ?

Tekrarlamasın diye ufak yöntemleri değil büyük bir tıp fakültesinde bu yöntemi oldum yaşım 20 bile değil ve bir daha bu ameliyatın yanından bile geçmek istemiyorum korkuyorum açıkçası oturmaya

• aileden biraz destek çıkanınız varsa zor bi araçlar değil , 2 haneli para kazanıyorum , savunma sanayi şirketlerinden birinde çalışıyorum ,aracımın % 40 ı değerini ben koydum kalanını babam karşıladı biraz birikim yaptım birde , aileden bi arsa satıldı bi miktar para geçti elime şimdi aracımı satıp 2018 320 serisi almayı planlıyorum yine , tabi bunlar bekarken oluyor , evli olsam eşim çalışmasa , vergi kasko bakım masrafları derken bir hayli zorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

Hocam hangi alanda hekimsiniz bilmiyorum ama yakalamışken sorayım. 3 hafta önce limberg flap yönetimiyle pilonidal sinüs ameliyatı oldum. Sizce ileride tekrarlama olasılığı nedir ?

Tekrarlamasın diye ufak yöntemleri değil büyük bir tıp fakültesinde bu yöntemi oldum yaşım 20 bile değil ve bir daha bu ameliyatın yanından bile geçmek istemiyorum korkuyorum açıkçası oturmaya

Alıntıları Göster
    Cevabı özelden yazıyorum konu kirlenmesin

• Bu konu bu mesele ile ilgili forumdaki yaklaşık 9000. konu.

• Maaşla alakası yok.Dedesinden kalan arsayı satıp 520d alan çok kişi gördüm.

Yılda milyonlar kazanıp ford connect kullanan insanda tanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.