Şimdi Ara

4000 5000 arası masaüstü pc onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama yazayım ben. 4000 5000 arası masaüstü pc arıyorum icine monitör de dahil genelde cs go lol oynarım arada wow başka oyun oynamam kolay kolay bu oyunlarda 0 sıkıntı yaratacak beni de uzun süre mutlu edecek pc arıyorum tavsiyeler için tesekkurler

• Hocam bu bilgisayar beni ne kadar götürür tahmini sorun çıkarmaz yani belli zamam sonra ister istemez ömrü bitiyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekilkisilik

Hocam bu bilgisayar beni ne kadar götürür tahmini sorun çıkarmaz yani belli zamam sonra ister istemez ömrü bitiyor sonuçta
    oyun oynamana bağlı
    yüksek ayarlarda oynuyorsan kısa vadeli olur
    orta normal düşük ayarlarda uzun vadeli olur
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama fanların anakartla uyumlu olmadığı yani çalişmadıgını okudum bir yerde. pek anlamıyorum bu konulardan ama doğrumudur ?
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    birde güç kaynağı psu nasıl sizce kasanin ? yaklaşık benimde 4500 bütçem var yani en iyi alinabilecek sistem bumudur hocam? alternatif olarak başka bir sistem öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcapture

Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama fanların anakartla uyumlu olmadığı yani çalişmadıgını okudum bir yerde. pek anlamıyorum bu konulardan ama doğrumudur ?
    fanla anakart uyumu diye bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcapture

birde güç kaynağı psu nasıl sizce kasanin ? yaklaşık benimde 4500 bütçem var yani en iyi alinabilecek sistem bumudur hocam? alternatif olarak başka bir sistem öneriniz var mı ?
    4500 bütçen varsa intel sistemi al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.