Bildirim
4000 5000 arası masaüstü pc onerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
buradeki amd sistemi alabilirsin
https://forum.donanimhaber.com/ornek-hazir-oyun-sistemleri-1660-super-li-indirimli-4-600-tl--142014567 -
Hocam bu bilgisayar beni ne kadar götürür tahmini sorun çıkarmaz yani belli zamam sonra ister istemez ömrü bitiyor sonuçta -
oyun oynamana bağlıquote:
Orijinalden alıntı: tekilkisilik
Hocam bu bilgisayar beni ne kadar götürür tahmini sorun çıkarmaz yani belli zamam sonra ister istemez ömrü bitiyor sonuçta
yüksek ayarlarda oynuyorsan kısa vadeli olur
orta normal düşük ayarlarda uzun vadeli olur -
Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama fanların anakartla uyumlu olmadığı yani çalişmadıgını okudum bir yerde. pek anlamıyorum bu konulardan ama doğrumudur ? -
birde güç kaynağı psu nasıl sizce kasanin ? yaklaşık benimde 4500 bütçem var yani en iyi alinabilecek sistem bumudur hocam? alternatif olarak başka bir sistem öneriniz var mı ? -
fanla anakart uyumu diye bir sorun yokquote:
Orijinalden alıntı: trcapture
Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama fanların anakartla uyumlu olmadığı yani çalişmadıgını okudum bir yerde. pek anlamıyorum bu konulardan ama doğrumudur ? -
4500 bütçen varsa intel sistemi alquote:
Orijinalden alıntı: trcapture
birde güç kaynağı psu nasıl sizce kasanin ? yaklaşık benimde 4500 bütçem var yani en iyi alinabilecek sistem bumudur hocam? alternatif olarak başka bir sistem öneriniz var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X