Merhabalar herkese, söylediğim fiyat aralığında bir bilgisayar arıyorum.Aradığım başlıca özellikler şunlar; Taşınabilecek derecede hafif olması(eski bilgisayardan çok çektim), i5 veya i7 ve 8.nesil olması bir de az da olsa oyun oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum ki bu konuda MX150 ekran kartını uygun buldum kendime.Yardımcı olursanız sevinirim hepsiburada'dan olabilir freedos şeklinde.
Amd ekran kartli lenovolari kabul etmiyorsan (o aralikta ssdli guzel modelleri var.) Hepsiburada msi indirimlerini bekle, kara cumada buyuk ihtimalle yuzde 25 eksta indirimler olacak.
O zamana kadar biraz zor olur beklemem de 11.11 indirimini bekliyorum şimdilik ama dediğin gibi Amd pek istemiyorum sonrasındaki sorunlar yüzünden ama teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum sadece hp bilgisayarda çok büyük bir cızırtı problemi var diyorlardı hem yabancı hem türk kanallarında ondan biraz karasız kaldım yoksa hafiflik ve ekran kartı olarak o en iyisi gözümde
yiğnim v330 almıştı.
urun.n11.com
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
Bu bilgisayar fazlasıyla uygun gözüküyor bana sadece kronik ses sorunu olabilir diye duydum ama bilmiyorum tam olarak.Ve 256 gb ssd bana biraz yetersiz geliyor ve arttırılabilir mi onu çözemedim ve hiçbir yerde incelemesi yok sinir bozucu şekilde hiç kullanmış olan var mı ?