Şimdi Ara

4000-5500 arası gtx1060 laptop arayanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda çok fazla 4000-5500 arası laptop arayan var hep beraber iyi bir laptobu seçip iyi bir firmadan toplu bir şekilde alsak nasıl olur ? Tavsiyelerinizi ve önerilernizi alalım.
    Aranan özellikler:
    GTX 1060
    İ7 7700HQ İŞLEMCİ
    16GB RAM
    17.3 EKRAN
    SOĞUTMA SİSTEMİ İYİ OLMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulu1234 -- 5 Şubat 2018; 19:13:4 >

• MSI NB GE72VR 7RF(APACHE PRO)-290TR

öncelikle aklımda bu ürün var ancak teşhir ürünü olması ve fiyatı firma tarafından sürekli arttırılmasından dolayı şüpheliyim.Ayrıca araştırmalarım sonucu msi'ın bu ürününde bazı kullanıcıları tarafından 'wasd' tuşlarının altında harddisk konumlandırıldığı için tatlı bir ısınma ve 80-90 derece sıcaklığı görüyormuş. Kullananlar var ise bilgilendirirse sevinirim.

• Dell Inspiron 7577

Bu üründe de kullanıcılar tarafından ekran klavye pek kullanışlı olmadığı bildirilmiş ancak fiyat performans açısından güzel ürün.Ssd okuma/yazma hızı önemli onun hakkında bir bilgi göremedim. 17.3 bir ekran aradığım için beni pek cezbetmedi.
  • Aynı şekilde ben de ürün arıyorum,1060 lı değil ama Asus FX753VD var 17.3 ,16gb,128ssd+1TBhdd,gtx1050 4gb gddr5 gibi özellikleri var ürünün ama hiçbir yerde bilgi bulamadım bu cihaz ile ilgili...Benim işimi rahatça görebilecek donanım seviyesinde fakat yorum bulamayınca biraz şüpheli yaklaşıyorum.Dediğiniz şartlarda bi cihaz bulup toplu alımda fiyat indirimi olacaksa bende varım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Aynı şekilde ben de ürün arıyorum,1060 lı değil ama Asus FX753VD var 17.3 ,16gb,128ssd+1TBhdd,gtx1050 4gb gddr5 gibi özellikleri var ürünün ama hiçbir yerde bilgi bulamadım bu cihaz ile ilgili...Benim işimi rahatça görebilecek donanım seviyesinde fakat yorum bulamayınca biraz şüpheli yaklaşıyorum.Dediğiniz şartlarda bi cihaz bulup toplu alımda fiyat indirimi olacaksa bende varım...

Hocam ben istanbuldayım sen nerdesin ve bütçen nedir ?
  • up+
  • tulu1234 T kullanıcısına yanıt
    SSD hızı bu hocam,forumdaki 7577 grubunda bir arkadaş paylaşmış.

Ürün,fiyatına göre ciddi performanslı,1060 Max-Q ile 1060 arasında da devasa fark yok.İlk gösterdiğiniz model,ısınmadan dolayı 15-20 dakika oyun sonunda Dell'den daha kötü performans verecektir.Dell'de ısınmanın zerresi olmadığı oldukça stabil çalışır.Bence 15 dakika 70 fps oynayıp sonra 50 fpsde oynayacağıma her zaman 60 fpsde oynamak daha mantıklı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracavkaytar

SSD hızı bu hocam,forumdaki 7577 grubunda bir arkadaş paylaşmış.

Ürün,fiyatına göre ciddi performanslı,1060 Max-Q ile 1060 arasında da devasa fark yok.İlk gösterdiğiniz model,ısınmadan dolayı 15-20 dakika oyun sonunda Dell'den daha kötü performans verecektir.Dell'de ısınmanın zerresi olmadığı oldukça stabil çalışır.Bence 15 dakika 70 fps oynayıp sonra 50 fpsde oynayacağıma her zaman 60 fpsde oynamak daha mantıklı :)

Dogru diyorsun am isinmanin da cozumu var performans kaybetmeden 70-75 e cekiliyor.Hayirlisi olsun bizim icin

Ekstrasız şekilde 60 derecelerde oynayabiliyorsun 7577'de :) İstersen ufak bir overclock yaparak farkı kapatıp 70 derecede oynarsın,yine kafan rahat olur :)
    İstanbuldayım,4-5 bin arası idealim...

• Dell kullanıcıları sapır sapır iade ediyor,mavi ekran sorunu varmış,çözümü var mı bilmiyorum ama adamı pc den soğutur.Ben marka olarak dell i en üstte tutarım ama bu cihaz hakkındaki yorumları okuyunca vazgeçtim,zaten aradığım cihaz 17.3 büyüklüğünde bir ekrana sahip olursa daha iyi olacak...Yukarıda bahsettiğim cihaz ile ilgili kullanıcı yorumu yapabilecek birisi var ise o cihazı alacam ben...Uygun fiyata da buldum.Herkes o cihazda hem fikir olursa belki başlığı açan arkadaşında dediği gibi birleşip daha da uygun fiyata sahip olabiliriz.

• hidoriumen kullanıcısına yanıt
    Hocam 1050 belki şu an için yeterli ama birkaç yıl sonra düşük seviye kalabilir.Ben uzun vade kullanabilmek için 1060 lı alacağım.
  • Birkaç yıla daha neler çıkar:)))Ben 10 yıl kullanacak cihaz aramıyorum fiyatı uygun,işimi görecek bişey bulsam yeter zaten alıştık 2 yılda bir değiştirmeye:)))

Asus hocam,boru değil.i5 olmasaydı iyiydi ama olsun.Hdd'si yok bu arada haberiniz olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracavkaytar

Asus hocam,boru değil.i5 olmasaydı iyiydi ama olsun.Hdd'si yok bu arada haberiniz olsun :)

Fiyat fena degil ama daha bekliycem ben daha iyisini bulucaz insallah

• 5500 sınırında 17,3 ekranlı laptop bulmak zor.
    dell ve monster en ideal iki model. ikisininde farklı avantajları var.
    monsterın bahsettiğim modeli şu kasada bazı kısımlar boyandı daha hoş görüntü oldu.https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V14-1.html

dell in avantajları ssd hızı, ssd+hdd oluşu ve thunderbolt girişi var.ileride (3-4 yıl sonra) ekran kartı yetersiz geldiğinde harici ekran kartı takrak performans artırabilirsiniz.

monster ise RGB klavye, ekstra m2 ssd girişi, thunderbolt olmasada engin giriş çıkışları, kasasıda bence daha şık daha oyuncu labtobu olarak görüyorum.

asus modeline gelirsek internette siz biz gibi kullanıcı videosu vardı bir süre önce izlemiştim. yeterli bir performans alınır. sonuçta 1050 ti de kötü değil. amaç oyun ve gündelik işlerse alınır.
    eğer iş amaçlı (tasarım, çizim programları) ise bir süre sonra can sıkmaya başlayabilir. sebebi i5 oluşu.

bende 1-2 haftadır araştırıyorum. gözlemlediklerim bunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.