Şimdi Ara

4000 liraya kadar dijital piyano önerisi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
416
Cevap
13
Favori
53.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: don quijote de la mancha

Merhabalar
    Bende araştırmadayım.Yeni başlayacağım.
    Fiyatları çok farklı 4 model arasında kaldım.

3000 tl civarında 2 model : Yamaha 143r ve kawai 90.
    4000 tl civarı yamaha 163
    4500 tl civarı yamaha 525r

Aslında 3000 tl ile işin içinden çıkmak istiyordum ama tuşesinin güzel olmadığını ve 163 ile 525 e göre aralarında çok bariz fark olduğunu okudum ve bu yüzden bir soru işareti oldu.Gerçekten aradaki 1000-1500 tl farka değecek kadar bir fark varmı ? Ya kardeşim madem o paraları gözden çıkarmışsın almışken şunu al mı dersiniz yoksa yok gerek yok prof.değilsin çokta değmez mi dersiniz ?

Çok ufak bir not yamahayı do-re nin mağazasından nakit alıma kaça kadar düşürebilirim özellikle 163 ve 525 i merak ediyorum.

ben de zamanında çok araştırmıştım. dore müzik ve zuhal müzik piyano satan 2 büyük mağaza.

dore müzik yamaha satar, zuhal müzik de kawai ve roland satar. casio iyi olmadığı için söylemedim. bu 3 marka iyidir, hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.

yamaha 143 ile 163 arasında ses olarak fark yok, ikisinde de ses üreten yazılım aynı. bu 2 model arasında sadece tuş farkı var. 163 ün tuşları hafiften daha sert ve mat tuşlu.

525 in sesi 143 ve 163'e göre bariz bir şekilde daha iyi. fiyatlara baktım ben alırken böyle bir indirim yoktu. 525 bu fiyata iyi şu sıralar. kaçmaz fırsat bence.

ben roland almıştım
    ROLAND RP302-CBL Siyah Dijital Duvar Piyanosu - Zuhal Müzik
    http://shop.zuhalmuzik.com/ROLAND-RP302-CBL-Dijital-Piyano_71659.html#0

o zamanki fiyatı yamaha 163'le hemen hemen aynıydı. roland'ın tuşesi daha iyi, içinde bir sürü değişik ses var, ve roland'ın piyano sesinin steinway akustik piyanolardan örneklendiğini okumuştum internette. yamaha kendi akustik piyanolarından örnekleyip dijital piyano yapıyor.

ben şimdi alacak olsam 525'i ciddi anlamda düşünürdüm. %34 indirim görünüyor. ben alırken bu indirim yoktu, fiyatı o nedenle pahalı kaçıyordu. roland 4.5 bin iken yamaha 525 6.2 bin civarıydı.

bir de piyanoyu alıp belki hiç çalmam durumu olduğundan ucuz olanını almıştım.

• leopolidas L kullanıcısına yanıt
    oooo deli indirim yapmış..bu fiyata alınıyosa diğerlerine göre gayet iyi.. ben 1 sene olmadı ama gülağacı renk 4500 almıştım..ayarlı tabure ile..
  • dexibell diye bi marka piyano sesi güzel geliyor kulağa..Roland a benziyor sanki sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 27 Mayıs 2017; 13:21:8 >
  • Piyano fiyatları zaman geçtikçe düşer mi? 2-3 yıl sonra piyano almayı düşünüyorum fakat şimdiden fiyatlarını araştırıyorum. Bütçem 3-4 bin arası olacak. Mesela şimdi 5-5 buçuk bin TL piyanonun 2-3 yıl sonra 4 bin TL'ye düştüğünü görür müyüz? Yoksa bu 525'e yapılan indirim gibi şanslı bir zamanda mı denk gelmek lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Piyano fiyatları zaman geçtikçe düşer mi? 2-3 yıl sonra piyano almayı düşünüyorum fakat şimdiden fiyatlarını araştırıyorum. Bütçem 3-4 bin arası olacak. Mesela şimdi 5-5 buçuk bin TL piyanonun 2-3 yıl sonra 4 bin TL'ye düştüğünü görür müyüz? Yoksa bu 525'e yapılan indirim gibi şanslı bir zamanda mı denk gelmek lazım?

bu 525 fiyatı normalde 6 bin üstüydü. %34 indirim var diyor sitede. ama belki teşhir ürünüdür. hem dore müzik hem de zuhal müzik mağazalarına gittim. satıcı olarak dore müziktekiler tam böyle yarım ağız konuşan, benim sattığım ürün iyidir diğerlerine bakma sen diyip diğer japon mallarına da çek, italyan malı diyen saçma sapan konuşan kaypak adamlar. dolayısıyla satıcının ne dediğine bakmayacaksın. dolayısıyla o adam bana bu ürün teşhir değil dese bile inanmam. zuhal müziktekiler daha bir kibar insanlardı.

yamahalar clp serilerine kadar diğerlerine oranla daha pahalı. yani fiyat performans oranı iyi değil. clp nin sesi çok güzel çıkıyor, dolayısıyla o fiyatlardan sonra clp rakipsizdir bence ses olarak. ama 3-5 bin arası bakıyorsan kawai veya roland derim. kawai marka piyanolar sesi akustik piyanoya en yakın olan piyanolardır. roland da zaten sadece dijital müzik aletleri yapan bir müzik firması. tuşe olarak roland en güzeli o fiyat aralıklarında. yamaha da 7000 den sonraki tuş takımını roland'da 4-5 bin aralığında bulmak mümkün. sesi de piyano olarak gayet iyi bence.

fiyat olarak zaman geçtikçe piyanolar daha pahalı hale gelir. direk dolara bağlı. cep telefonu, laptop veya otomobil fiyatı gibi düşünebilirsin. onlar gibi değişkenlik gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: leopolidas

quote:

Piyano fiyatları zaman geçtikçe düşer mi? 2-3 yıl sonra piyano almayı düşünüyorum fakat şimdiden fiyatlarını araştırıyorum. Bütçem 3-4 bin arası olacak. Mesela şimdi 5-5 buçuk bin TL piyanonun 2-3 yıl sonra 4 bin TL'ye düştüğünü görür müyüz? Yoksa bu 525'e yapılan indirim gibi şanslı bir zamanda mı denk gelmek lazım?

bu 525 fiyatı normalde 6 bin üstüydü. %34 indirim var diyor sitede. ama belki teşhir ürünüdür. hem dore müzik hem de zuhal müzik mağazalarına gittim. satıcı olarak dore müziktekiler tam böyle yarım ağız konuşan, benim sattığım ürün iyidir diğerlerine bakma sen diyip diğer japon mallarına da çek, italyan malı diyen saçma sapan konuşan kaypak adamlar. dolayısıyla satıcının ne dediğine bakmayacaksın. dolayısıyla o adam bana bu ürün teşhir değil dese bile inanmam. zuhal müziktekiler daha bir kibar insanlardı.

yamahalar clp serilerine kadar diğerlerine oranla daha pahalı. yani fiyat performans oranı iyi değil. clp nin sesi çok güzel çıkıyor, dolayısıyla o fiyatlardan sonra clp rakipsizdir bence ses olarak. ama 3-5 bin arası bakıyorsan kawai veya roland derim. kawai marka piyanolar sesi akustik piyanoya en yakın olan piyanolardır. roland da zaten sadece dijital müzik aletleri yapan bir müzik firması. tuşe olarak roland en güzeli o fiyat aralıklarında. yamaha da 7000 den sonraki tuş takımını roland'da 4-5 bin aralığında bulmak mümkün. sesi de piyano olarak gayet iyi bence.

fiyat olarak zaman geçtikçe piyanolar daha pahalı hale gelir. direk dolara bağlı. cep telefonu, laptop veya otomobil fiyatı gibi düşünebilirsin. onlar gibi değişkenlik gösteriyor.

Peki fiyat düşme konusu ne oluyor? Yani piyanoların fiyatı teknolojik aletler gibi düşer mi? Siz 3-4 bin TL'ye hangi piyanoyu önerirsiniz.

Şuan 3 bin civarında alırsam Kawai Kdp90, 4 bin civarında alırsam Roland RP302 veya Yamaha ydp 163 arasındayım.

• quote:

quote:

Merhabalar

Aslında 3000 tl ile işin içinden çıkmak istiyordum ama tuşesinin güzel olmadığını ve 163 ile 525 e göre aralarında çok bariz fark olduğunu okudum ve bu yüzden bir soru işareti oldu.Gerçekten aradaki 1000-1500 tl farka değecek kadar bir fark varmı ? Ya kardeşim madem o paraları gözden çıkarmışsın almışken şunu al mı dersiniz yoksa yok gerek yok prof.değilsin çokta değmez mi dersiniz ?

Çok ufak bir not yamahayı do-re nin mağazasından nakit alıma kaça kadar düşürebilirim özellikle 163 ve 525 i merak ediyorum.

ben de zamanında çok araştırmıştım. dore müzik ve zuhal müzik piyano satan 2 büyük mağaza.

dore müzik yamaha satar, zuhal müzik de kawai ve roland satar. casio iyi olmadığı için söylemedim. bu 3 marka iyidir, hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.

yamaha 143 ile 163 arasında ses olarak fark yok, ikisinde de ses üreten yazılım aynı. bu 2 model arasında sadece tuş farkı var. 163 ün tuşları hafiften daha sert ve mat tuşlu.

525 in sesi 143 ve 163'e göre bariz bir şekilde daha iyi. fiyatlara baktım ben alırken böyle bir indirim yoktu. 525 bu fiyata iyi şu sıralar. kaçmaz fırsat bence.

ben roland almıştım

o zamanki fiyatı yamaha 163'le hemen hemen aynıydı. roland'ın tuşesi daha iyi, içinde bir sürü değişik ses var, ve roland'ın piyano sesinin steinway akustik piyanolardan örneklendiğini okumuştum internette. yamaha kendi akustik piyanolarından örnekleyip dijital piyano yapıyor.

ben şimdi alacak olsam 525'i ciddi anlamda düşünürdüm. %34 indirim görünüyor. ben alırken bu indirim yoktu, fiyatı o nedenle pahalı kaçıyordu. roland 4.5 bin iken yamaha 525 6.2 bin civarıydı.

Öncelikle teşekkür ederim.
    Ben de sizin gibi alıp belki hiç çalmam durumuna kapılıyorum ve o yüzden çok kararsızım.Kime sorsam 3 seçenek arasından paran yetiyorsa 525 i al yorumu çıktı.Ama başka bir taraftan sen amatör olarak çalacaksın 143 işini görür diyende çıktı bunlara kardeşim arasında ki fiyat farkına değecek kadar fark var paran yetiyorsa 525 yada en olmadı 163 ü al diyenlerde çıktı. Birde üstüne acaba alıp çalamazsam başaramazsam korkusu olunca ciddi manada kafam karıştı.

Şimdi şöyle bağlayalım diyelim ben aldım herhangi birini kendim başladım alıştırmalara ve bırakmadım ilerledim. Bu kriterlere göre para farkınıda gözeterek 143 v 163 arasında ki tuşe farkı bu fiyat farkına değer mi ?

Diyelim ki yine çalmaya başladım ve ilerledim. 163 ile 525 arasında ki fiyat farkına değecek kadar bir ses-tuşe yada diğer etmenlerin etkisi varmı yani kısacası değer mi ?

• don quijote de la mancha kullanıcısına yanıt
    çok kararsız kalıyorsan bu cihazların 2.eline bak olmadı..uygun temiz bulabilirsen..ben kendim kullandığım için demiyorum ama 4500 e alınabilir clp 525 güzel alet..kawai nin de cn35 şu anda indirimde sanırım..
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar

ben roland almıştım

Ben de sizin gibi alıp belki hiç çalmam durumuna kapılıyorum ve o yüzden çok kararsızım.Kime sorsam 3 seçenek arasından paran yetiyorsa 525 i al yorumu çıktı.Ama başka bir taraftan sen amatör olarak çalacaksın 143 işini görür diyende çıktı bunlara kardeşim arasında ki fiyat farkına değecek kadar fark var paran yetiyorsa 525 yada en olmadı 163 ü al diyenlerde çıktı. Birde üstüne acaba alıp çalamazsam başaramazsam korkusu olunca ciddi manada kafam karıştı.

Şimdi şöyle bağlayalım diyelim ben aldım herhangi birini kendim başladım alıştırmalara ve bırakmadım ilerledim. Bu kriterlere göre para farkınıda gözeterek 143 v 163 arasında ki tuşe farkı bu fiyat farkına değer mi ?

Diyelim ki yine çalmaya başladım ve ilerledim. 163 ile 525 arasında ki fiyat farkına değecek kadar bir ses-tuşe yada diğer etmenlerin etkisi varmı yani kısacası değer mi ?

ben ilk casio ile başladım..çook uzun yıllar önce org kullanıyordum..sonra casio piyano geçince bende bilmiyordum ne yapacağımı..hatta ne diye aldım yaw bunu diyecektim nerdeyse..sonra kurs ders vs hiçbir katkı almaksızın kendim ilerledim..tabi öyle ünlü klasik piyano şarkıları ile alakam yok,kendi çapımızda..fakat casio bir süre sonra ses olarak tatmin etmez oldu,hatta sıkıcı geldi özellikle istediğim grand piyano sesi değildi..yamahalar kawailer özendim durdum..neyse 525 almaya karar verdim,resmen kademe atlamış gibi hissettim kendimi sadece ses bakımından değil,tuşe çok manyak rahat geldi..marka olarak ta hepsinin muadil modelleri arasında tercih yapsam aynı hissi verecekti eminim..kawai roland farketmez ama rolandın tuşesi değişik geldi bana diğerlerinden,bilemiyorum belki daha kalitelidir kimbilir,bilmeden sallamak istemem..fakat kulağıma gelen ses olarak yamaha hepsinden önde olduğu için 163 ile 525 arasında 525 tercih ettim ki kasa olarak ta daha oturaklı 163 e göre..şimdi olsa desen ki ne alırsın,roland hp serisi olursa belki,kawai cn35 vb seriden yada clp525-35-45 vb modellerden seçerdim..tabi bütçeye ve indirime göre değişebilirdi..

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar

ben roland almıştım

hocam alıp çalamam diyorsanız ki sanırsam piyano alanların en az %60'ı öyledir ben de çok çalamıyorum henüz, tuşe olarak yamaha 143 alacağınıza kawai kdp90 da alabilirsiniz. zuhal müzik te şu an 3300 TL. ses olarak da kawai'ler fena değil akustik piyanoya yakın. yamaha nın sesleri daha bir parlak çıkıyor. klasik parçalar için kawai daha iyi, popüler günümüz şarkıları film müzikleri için yamaha daha iyi ses olarak.

143 ile 163 arasındaki fark 1000 TL'ye yakın, tuşe farkına değmeyebilir. yani bazı insanlara göre tuşe çok acayip önemlidir bazılarına göre ses çok önemlidir vs. kişiden kişiye değişen bir durum. ben de aynı bu durumda kalıp hem sesi iyi olan hem de tuşesi baya iyi olan roland aldım. aldığım fiyat da o zamanki ydp 163 fiyatına denkti. artı eksi 100 tl işte.

yamaha 163 ile yamaha 525 arasında tuşe farkı çok acayip bir fark değil açıkçası. bizzat denedim doremüzikte. ama ses farkı farkedilir. 525 daha iyi. ama ben piyano alırım bir 5 yıl çalarım derseniz yamaha 143-163, kawai kdp90, roland rp302 (benim aldığım) hepsi yeterli. yani casio gibi değiller sesleri iyi çıkar. 525 bunların bir üst seviyesidir, daha iyidir. ama yeni başlayacaksanız fiyat farkına değmeyebilir (bırakma durumu için söyledim özellikle)

parlak tuş sevmeyen biri değilseniz kawai kdp 90 veya yamaha 143 alabilirsiniz.

hatta ve hatta taşınabilir piyanolar da var.
    ROLAND FP-30-WH Beyaz Taşınabilir Dijital Piyano Stand ve Pedal Ünitesi Dahil) - Zuhal Müzik
    ROLAND FP-30-WH Beyaz Taşınabilir Dijital Piyano Stand ve Pedal Ünitesi Dahil) - Zuhal Müzik
    http://shop.zuhalmuzik.com/ROLAND-FP-30-WH-Dijital-Piyano_35786.html#0

roland fp30 şu anki en mükemmel portatif piyanodur. eğer eve mobilya olsun demiyorsanız, piyano tuşlarına kapak yerine örtü örterim yeter diyorsanız, bir de yazlığınız veya piyanoyu götürebileceğiniz bir yer varsa taşınabilir bu modeli de önerebilirim.

dediğim gibi ben çok araştırdım olabildiğince tarafsız bilgi vermeye çalışıyorum. us ve uk uzantılı yabancı sitelerde full özellikleri ingilizce olarak yazıyor piyanoların.

roland piyanolar giriş seviyesi olarak sattıkları piyanolarda üst seviyelerdeki piyanolarının tuşesini kullanıyor. yamaha tuşeyi iyileştirdikçe bunu fiyata ciddi manada yansıtıyor. roland da tuşeye para vermiyorsunuz gibi birşey oluyor. rolandda ses mekanizması da aynı zaten (supernatural sound diye birşey) hoparlör boyutu değişiyor.

son olarak özellikle TR'de yamahaların 2. eli daha iyi. yani ilerde satmayı düşünürseniz insanlar hep birbirine yamaha öneriyor. dolayısıyla bu da bir etmen olabilir. araba alırken model seçmek gibi birşey. bu konuda piyanoda yamaha arabadaki volkswagen gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 30 Mayıs 2017; 20:46:34 >

• quote:

quote:

quote:

Peki fiyat düşme konusu ne oluyor? Yani piyanoların fiyatı teknolojik aletler gibi düşer mi? Siz 3-4 bin TL'ye hangi piyanoyu önerirsiniz.

Şuan 3 bin civarında alırsam Kawai Kdp90, 4 bin civarında alırsam Roland RP302 veya Yamaha ydp 163 arasındayım.

fiyat düşme indirim oluyor galiba. bazen ellerinde kalıyor ürün. ama sanırım teşhir ürünü bu kadar yüksek indirim varsa.

piyanoların fiyatını otomobil veya laptop fiyatları gibi düşünebilirsiniz. dolara bağlı olarak değişir. son 2 sene dolar 2.95 civarından 3.60 civarına zıpladı mesela. piyano fiyatları da one göre arttı haliyle.

bende sizin yazdığınız modelleri düşünmüştüm. roland rp302 aldım. pişman değilim, yine olsa yine onu alırdım.

yalnız bir husus var onu da hemen belirteyim. yamaha piyanolarda bu tuşların üzerindeki nota koyma yeri tam yatay hale gelene kadar yatırılabiliyor. roland da durum böyle değil. dolayısıyla DAW programı kullanmak için laptop koymak direk mümkün olmuyor, çünkü vida yerleri çıkıntı olarak kalıyor. bu açıdan yamaha daha estetik. ama derseniz ki bunun dışında bir sorun var mı, henüz yok, gayet memnunum.

• Arkadaşlar 2 senedir kursa gidiyorum. İlk zamanlarda basit bir orgla başlamıştım, Casio LK-247. Bir süre sonra beni kesmemeye başladı ve okulumun müzik ve sahne sanatları fakültesindeki duvar piyanolarında çalışmaya başladım. Gerçekten çok da alıştım o kaliteye. Şimdi evde geçireceğim yazlarım için dijital piyano almak istiyorum (yurtta kaldığım için sadece uzun tatillerde eve gidiyorum). Ama daha mezun olmama 3 sene var, mezun olana kadar sadece yazları ve kış tatillerinde kullanabileceğim. Bundan dolayı uzun seneler dayanıklı ve fiyat olarak da uygun bir şey arıyorum.
    Bütçeme uygun;
    Yamaha YDP143
    KAWAI KDP90 ve
    KAWAI CN14 var gibi görünüyor. Hangisini tavsiye edersiniz.
    Bir de, müzik firmaları pazarlığa ne kadar açıklar, internetten sipariş etmek yerine mekâna gidip oradan mı almalıyım, pazarlıkla ne kadar fiyat oynayabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parishan

Arkadaşlar 2 senedir kursa gidiyorum. İlk zamanlarda basit bir orgla başlamıştım, Casio LK-247. Bir süre sonra beni kesmemeye başladı ve okulumun müzik ve sahne sanatları fakültesindeki duvar piyanolarında çalışmaya başladım. Gerçekten çok da alıştım o kaliteye. Şimdi evde geçireceğim yazlarım için dijital piyano almak istiyorum (yurtta kaldığım için sadece uzun tatillerde eve gidiyorum). Ama daha mezun olmama 3 sene var, mezun olana kadar sadece yazları ve kış tatillerinde kullanabileceğim. Bundan dolayı uzun seneler dayanıklı ve fiyat olarak da uygun bir şey arıyorum.
    Bütçeme uygun;
    Yamaha YDP143
    KAWAI KDP90 ve
    Bir de, müzik firmaları pazarlığa ne kadar açıklar, internetten sipariş etmek yerine mekâna gidip oradan mı almalıyım, pazarlıkla ne kadar fiyat oynayabilir?

Yamaha YDP143 önerebilirim. dayanıklılık olarak hepsi yakın birbirine.

ancak taşınabilir düşünüyorsanız şu an roland fp 30 var zuhal müzikte. 3800-3900 aralığında. onun sesi ve tuşları bu modellerden daha iyi. ama tuşları kapatacak kapak yok, açıkta kalıyor, org gibi duruyor biraz. ama az yer kaplasın ve taşınabilsin isterseniz gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 3 Haziran 2017; 23:14:28 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar 2 senedir kursa gidiyorum. İlk zamanlarda basit bir orgla başlamıştım, Casio LK-247. Bir süre sonra beni kesmemeye başladı ve okulumun müzik ve sahne sanatları fakültesindeki duvar piyanolarında çalışmaya başladım. Gerçekten çok da alıştım o kaliteye. Şimdi evde geçireceğim yazlarım için dijital piyano almak istiyorum (yurtta kaldığım için sadece uzun tatillerde eve gidiyorum). Ama daha mezun olmama 3 sene var, mezun olana kadar sadece yazları ve kış tatillerinde kullanabileceğim. Bundan dolayı uzun seneler dayanıklı ve fiyat olarak da uygun bir şey arıyorum.
    Bütçeme uygun;
    Yamaha YDP143
    KAWAI KDP90 ve

ancak taşınabilir düşünüyorsanız şu an roland fp 30 var zuhal müzikte. 3800-3900 aralığında. onun sesi ve tuşları bu modellerden daha iyi. ama tuşları kapatacak kapak yok, açıkta kalıyor, org gibi duruyor biraz. ama az yer kaplasın ve taşınabilsin isterseniz gayet güzel.

Teşekkürler hocam yorumlarınız için Peki niçin ydp143'ü Kdp90'a tercih ettiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamkat -- 3 Haziran 2017; 23:18:52 >

• quote:

quote:

quote:

Bütçeme uygun;
    Yamaha YDP143
    KAWAI KDP90 ve

Teşekkürler hocam yorumlarınız için Peki niçin ydp143'ü Kdp90'a tercih ettiniz

yamahaların tuş takımının arasında daha az boşluk var gibi ve daha sağlam gibi hissettiriyor, az oynuyor. yani işçilik daha iyi tuşlarda.

ses olarak ikisini de alsanız mutlu olursunuz bence. yamaha nın tiz sesleri daha bir parlak çıkıyor.

bir de yamaha nın nota koyma tahtası aşağı inebiliyor. üzerine bilgisayar koyabiliyorsunuz. kawai'de oluyor mu tam emin değilim, tahtayı tümden sökmek gerekiyordu galiba.

• Arkadalar YDP-163 almayı düşünüyorum. Ancak fiyatlar iyice yükselmiş. Taksitli 4900 TL'nin altına inmiyorlar. Ne dersiniz? Bu paraya değer mi?
  • Yamaha YDP143 önerisi verebilirim. Çalıştığım firma vasıtasıyla güvenli kargo ulaşımı sağlayabilirim. 1 gün içerisinde teslim edilir ayrıca 2 yıl garanti hizmeti sunuyoruz. Kulaklık ve tabure hediyesiyle birlikte 3900TL nakit ücret, 4300TL 9 taksit seçeneğiyle yardımcı olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadalar YDP-163 almayı düşünüyorum. Ancak fiyatlar iyice yükselmiş. Taksitli 4900 TL'nin altına inmiyorlar. Ne dersiniz? Bu paraya değer mi?

hocam tuşlar mat olsun diye bir takıntın yoksa, bir ucuz modelini de alabilirsin. YDP 143'tü galiba model numarası. amerikadaki internet sitesindeki açıklamalara göre sesleri aynı.

zuhal elektronikte daha ucuza (3300 TL civarına) kawai marka piyanolar var. zuhal elektronik adında piyano satan bir mağaza daha var. burda yamaha satılmıyor ama diğer markalar mevcut. kawai ve roland piyanolar da oldukça güzeldir. kawai nin sesi klasik müzik için güzel, yamaha nın ki modern zaman pop müzik türü için güzel. roland ın sesi de steinway marka akustik piyanodan örneklenerek alınmış, bu nedenle sesi steinway a çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 21 Ocak 2018; 16:27:35 >

• Arkadaşlar piano alacağız ama iki model arasında kaldık

Yamaha ydp 143: 3750

Kawai kdp 90:3000

Hangisi tavsiye edersiniz ve neden?

• Megavizyon İthalat İhracat ve Pazarlama Ltd. Şti.
    Casio Privia Px-830 88 Tuşlu Dijital Piyano
    http://www.casiom.com/urun/casio-px-830-privia-dijital-piyano_175.aspx?CatId=322

Casionun px-830 modelini de inceleyebilirsin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.