Şimdi Ara

4000 liraya kadar dijital piyano önerisi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
416
Cevap
13
Favori
53.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: megadeth88

Arkadaşlar tuş ağırlığı akustik piyanoya eşdeğer sesi de akustiğe yakın(daha çok klasik müzik çalmak istediğim için) 5bini geçmicek bütçeyle bir piyano almak istiyorum. Bütün sayfaları okudum ama kafam çok karıştı. Daha önce piyano çalmışlığım yok. Youtube'da epey araştırdım, dinledim.

Mesela;

https://youtu.be/pd6EtQKFaGk Burda benim kulağıma roland daha hoş geldi. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    tekrar dinle kesinlikle yamaha

• yamaha ydp 142
  • Kawai Kdp110 Çok Güzel Sağlam Bir Üründür Gerçekten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stradivarius kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle selamun aleyküm. 16 yaşında bir lise öğrencisiyim ve gitar çalıp şarkı söylemeyi seviyorum ancak şu sıralar piyano ve klasik müziğe karşı sempati duymaya başladım ve piyano çalmayı öğrenmek için dijital piyano fiyatları da çok fazla olduğundan bütçeme uygun bir org almaya karar verdim. İlk başta Casio CTK-2500 aldım ancak tuş hassasiyeti olmadığından iade ettim. Sonrasında ise dolar yükseldi ve almak istediğim CTK-3200 modelinin fiyatı 650 TL'den 900 TL'ye çıktı. Ben de biraz daha araştırarak CTK-4400 modelini keşfettim. Aşağı yukarı aynı fiyatları var bundan dolayı ikisi arasında kaldım. 3200 modelinde pitch bend var ancak 4400 modelinin sesleri videolardan izlediğim kadarıyla daha kaliteli geliyor ama bir eksisi var sanırım tuşlarından basma sesi çok geliyor (tıkır tıkır gibi). Siz hangisini tavsiye edersiniz ya da önereceğiniz fiyatı en fazla 1000 TL civarı başka bir model ya da marka var mıdır? Cevabınzı bekliyor olacağım. Teşekkürler.

• Merhaba..1000 TL ye alınabilecek en iyi ürün, 2.el Casio Cdp-100 /120 /130 olabilir. En önemli özelliği tuşesi ki ;Yamahanin giriş modellerinden çok daha başarılı..Ancak ses örneklemesi yamahadan iyi değil ,fakat fiyatı uygun.İki markayı kullanan biri olarak yorumum bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşkolik.

yamaha ydp 142
    Bu YDP142 yok artık sanırım. YDP143 bunun muadili midir?

HB'de iyi bir fiyat gördüm:
    www.hepsiburada.com
    Yamaha YDP143B Dijital Piyano (Mat Siyah) (Stand ve Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/yamaha-ydp143b-dijital-piyano-mat-siyah-stand-ve-kulaklik-hediyeli-p-MUSICYAMAHAYDP143B

• quote:

Orijinalden alıntı: SeCuRiTy TM

Kawai Kdp110 Çok Güzel Sağlam Bir Üründür Gerçekten
    www.hepsiburada.com
    Kawai Kdp110 Dijital Piyano (Bluetooth Usb-Mıdı Ve Mıdı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kawai-kdp110-dijital-piyano-bluetooth-usb-midi-ve-midi-baglantili-kulaklik-tabure-p-HBV00000AKTX2

Yamaha YDP143'ü bundan daha ucuza buluyorum. Hangisi tercih edilir?

• hatipoglu kullanıcısına yanıt
    ydp143 daha ucuza bulursanız onu tercih edin derim.
  • nofrost kullanıcısına yanıt
    Dövizle paralel olarak gün geçtikçe artıyor fiyatlar. Şu an 5500 olmuş Yamaha YDP143 (gördüğüm fiyat siyah model için geçen hafta 4200 TL idi). Kawai kdp 110 ise 4500 civarı. Sanırım iyi bir zaman değil piyano almak için. Daha sene başında anladığım kadarıyla 1000 TL daha ucuzdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 1 Eylül 2018; 20:27:39 >
  • ne guzel piyano hayalim vardı o da gitti. 6 senedir org çalıyorum ve org a muhtaç kaldım :/

• piyanocu.com.tr
    Kawai KDP110 R Dijital Piyano | piyanocu.com.tr
    https://www.piyanocu.com.tr/product-page/kawai-kdp110-r-dijital-piyano

Kawai kdp110 bütçeye göre iyi bir piyanodur.

• hatipoglu kullanıcısına yanıt
    Bütçenize paralel olarak giriş ve orta seviye piyano modellerinin yer aldığı İzmir'de piyano fiyatları isimli makale piyano alacaklara yardımcı olabilir:

İzmir'de Piyano Fiyatları
  • Medeli dp720 hakkında görüşleriniz nelerdir

• Merhaba Arkadaslar,

Cn27 yi zuhal muzikte tek cekim 6750 ye kadar veriyorlar.

Ancak kafam su noktada karisti.

Cn27 clp625 muadili mi? Yoksa daha alt segment urunlerlemi karsilastirmaliyim.

Clp fiyatlari doremuzikte 12bin TL. den basliyor.

Eger gercekten 2 urun birbirinin muadili ise hic dusunmeden alacagim.

Aydinlatirsaniz sevinirim.

Cok tesekkurler

• kawai 3500 dü bu yaz, 1 ay önce 5000 oldu dolar artınca şimdi dolar tekrar 7 den 5.4 e düştü ama fiyatlar 5000 den 4900 e düştü bizle aafedersin tsk geçiyolar
  • bu arada STAGE dijital piyano öneriniz var mı 5000 tl ye kadar ? ya da satan var mı 2. el 0 fark etmez
  • KAWAI KDP110R Dijital Piyano / Tabure-Kulaklık Hediyeli 4.899,00 TL yerine 4.249,00 TL
    urun.n11.com
    Kawaı Kdp110r Gülağacı Dijital Duvar Piyanosu - n11.com
    https://urun.n11.com/muzik-aletleri/kawai-kdp110r-dijital-piyano-tabure-kulaklik-hediyeli-P263960247

Kawai n11 kampanyasıyla 4250'ye küsür bulunca aldım. Kaç aydır bu fiyata düşmüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 11 Kasım 2018; 14:24:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

KAWAI KDP110R Dijital Piyano / Tabure-Kulaklık Hediyeli 4.899,00 TL yerine 4.249,00 TL
    https://urun.n11.com/muzik-aletleri/kawai-kdp110r-dijital-piyano-tabure-kulaklik-hediyeli-P263960247

Kawai n11 kampanyasıyla 4250'ye küsür bulunca aldım. Kaç aydır bu fiyata düşmüyordu.
    Hocam ben de almayı düşünüyorum. Roland 102, ydp 143 ve kawai 110 arasında kaldım. Tamamen klasik müzik sebebiyle almaktayım. Daha önce hiç piyano eğitimi almadım. Siz hangisini önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzerbuldozer

Merhaba Arkadaslar,

Cn27 yi zuhal muzikte tek cekim 6750 ye kadar veriyorlar.

Ancak kafam su noktada karisti.

Cn27 clp625 muadili mi? Yoksa daha alt segment urunlerlemi karsilastirmaliyim.

Clp fiyatlari doremuzikte 12bin TL. den basliyor.

Eger gercekten 2 urun birbirinin muadili ise hic dusunmeden alacagim.

Aydinlatirsaniz sevinirim.

Cok tesekkurler
    hocam elimden geldiğince yardımcı olayım.

ben alırken clp 600 serisi yoktu o nedenle clp 500 serilerinin seslerine bakmıştım.

yamaha piyanolarda clp serisi ydp nin üst serisidir. zaten fiyat olarak da belli. ses olarak clp 525 veya 535 duydum, internetten baktığım kadarıyla clp625 de bunlarla aynı sese sahip.

clp serisinin sesi bana diğer bütün piyanolardan daha güzel geldi. sorunuz için kawai ve roland'ın alt modelleri ile üst modelleri arasında yakın yıllarda çıkan modellerinde ses farkı yoktur hepsi aynı ses üretim yöntemini kullanıyor. yamahalarda fark vardır. clp serisi daha güzeldir.

ben alırken roland aldım çünkü yamaha clp piyano 1.5-1.8 kat civarı daha pahalıydı. ilk piyano olduğu için de belki ilgimi çekmez ilerde bırakırım diye ucuz birşey alayım demiştim. eğer devam edeceğinizden eminseniz clp piyanolar güzeldir.

bunların dışında sanırım biraz daha pahalı fakat ses ayarını daha detaylı yapabileceğiniz modeller de var. sahne piyanosu diye geçiyor, anlamını hala tam olarak bilemediğim çok ayarı var. örnek yamaha cp serileri

genelde 2. el önermesem de; piyanolarda 2. eli önerebilirim. çünkü heves edip alıp sonra çalamayan çok insan oluyor. yani 2. el piyanolar çok kullanılmamış oluyor. ben de mesela vakitsizlikten bulamıyorum piyano ile uğraşacak zamanı. 2 senedir piyano var, ne kadar kullandın deseniz 20 saati geçmez. ayrıca dijital piyanolar kolay kolay bozulan aletler değiller, akort bozulması yok, hassas olan parçası yok vs.

hatta kelepir sayılabilecek bir yamaha clp 545 buldum. 8500 TL, sıfır 645'in 15-20 bin TL leri gördüğü piyasada baya iyi fiyat:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 13 Kasım 2018; 12:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Hocam ben de almayı düşünüyorum. Roland 102, ydp 143 ve kawai 110 arasında kaldım. Tamamen klasik müzik sebebiyle almaktayım. Daha önce hiç piyano eğitimi almadım. Siz hangisini önerirsiniz

Alıntıları Göster
    Malesef deneyimli değilim. Ya YDP143 ya da kdp110 almaya karar vermiştim burada yazılanlara bakarak. İyi fiyatı bulunca aldım Kawai'yi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.