4000 lira bütçem var 100lira aşağı yukarı oynayabilir. Bir Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum Monitör dahil olacak fiyata. Ufak bir AMD Ryzen fanlığım var bu aralar ama eleştirilere açığım. Ekran kartı bile AMD olabilir. Tekliflerinizi bekliyorum. Şimdiden emeğiniz için teşekkürler.
Not: Monitör boyutu çok önemli değil 1Ms ve 1080p HD olması yeterli.
Monitör olarak bunu düşündüm AMD FreeSync diye bir teknolojisi varmış ama AMD ekran kartı almadığım için sanırım kulalnamayacağım bu konuda detaylı bilgisi olan birisi var mıdır?
@techniquest35
Ekran kartını 1050Ti alıp Sisteme birde SSD eklesem daha çok işimi görür gibi duruyor. Sen ne düşünüyorsun yorumunu bekliyorum. Emeğin için teşekkür ederim sistem kafama yattı gibi ortala bir 500 lira civarı da monitör için kalıyor.
onurrap
kullanıcısına yanıt
Şu şekilde son haline getirdim eklenmesi çıkarılması gerekilen veya şunun yerine bunu alabilirsin dediğiniz parça veya parçalar var mıdır ?
onurrap
kullanıcısına yanıt
söylediğim monitörde de freesync özelliği var 23.5 inch ben çok memnun kaldım . ama söylediğiniz monitör de galiba iyi bir monitör sana tavsiyem git mağazada bak içine sinsin ben internette gördüm gidip baktım öyle aldım hem boyut hem kalite kontrol açısından int yorumlarını çok takma kime göre neye göre yorum yapıyolar belli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme