Şimdi Ara

4000 TL bütçem var Toplama tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hüseyin abi eyvallah iyi güzelde güç kaynağı biraz tırt kalmamış mı yeter mi o sisteme?
  • işlemci en kötü senaryoda 84 watt çekiyor, gtx 900 serisi de maxwell mimarisiyle yapılmış ekran kartlarındandır. bu mimarinin de en temel noktası enerji verimliliği. ekran kartın da 165 watt civarında yiyor. psunun da 550w, 80 plus ve corsair kalitesinde olduğunu düşünürsek hayli hayli yetecektir. gayet kaliteli ve makul bir seçim bence.
  • huseyincubuk H kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar gördüğümün en iyisi abi muhtemelende alacağımda bu olur çok teşekkürler fakat monitörden kısıp güç kaynağına verebilir miyiz?Birde bir soruma cevap gelmedi 8gb ram beni nereye kadar götürür artık oyunlarda önerilen ram 8gb olduğu için 16gb rame yönelme başladı sanki insanlarda

• hocam güç kaynağıyla ilgili en ufak bir sorun çıkmayacağına neredeyse ben garanti veriyorum. isterseniz birkaç kişiye daha danışabilirsiniz sisteminize lazım watt ın neredeyse 2 katını veriyor. illa da olmaz derseniz kasayla psu yu çıkarıp listeden şu kasa+psu yu:
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html
    alabilirsiniz.
    monitörden kısarsanız 60 hz alternatiflere düşüyorsunuz bu fiyatta 1 ms ve 144 hertz monitör yok ne yazık ki.
    8 gb ram konusunda da şu an için hiç problem olacağını düşünmüyorum. 8 gb bellek yiyen uygulama var mı ondan bile emin değilim.3-4 yıl sonra çok lazım olursa bir çift daha eklersiniz.

edit: fiyat 60 tl kadar artıyor dediğimi yapınca. ama daha iyi kasa ve daha iyi bir psu alıyorsunuz. tekrar söylüyorum ihtiyaç yok bence gayet yeterli sisteminiz için. para problem olursa yegane önerimi tekrar yapıyorum: 170 tl lik hard diski çıkarıp 2. el edinmeye çalışın. 120 tl kar edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincubuk -- 5 Şubat 2015; 20:52:31 >

• Murat abinin yaptığı sistemin aynısını topluycam bende öneririm sadece render yapacağım için i7 kullanıcam kesinlikle öneririm o sistemi değerlendirmelisin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki abilerim neden işlemcide tek seçenek intel AMDye pek bakmıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: snagito

Peki abilerim neden işlemcide tek seçenek intel AMDye pek bakmıyorsunuz

daha güncel, daha seri, daha sorunsuz, stok fanla günlük kullanıma uygun, daha ileriye dönük, daha fazla teknoloji, daha iyi mimari, darboğaz sorunları yaşatmıyor vs. daha sayalım mı ?
  • I5 4690
    ASUS H97 PLUS
    CORSAIR VENGEANCE PRO 8GB RAM
    ASUS R9 290
    CORSAIR SPEC-02 (PSU ICINDE)
    WD CAVIAR BLUE 1TB HDD
    SAMSUNG 120GB 840 EVO SSD

Monitor olarak ise begendigini al ancak full hd ve dvi,hdmi cikisli olmasina dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Cevabımı aldım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.