Arkadaşlar merhaba, Yeni bir sistem almak istiyorum kasa hariç max. 4000-TL'ye kadar bişey olması lazım. fikir görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
fcivelek_21
kullanıcısına yanıt
Kasada güç kaynağı var mı? Varsa kaç watt? Ve monitör nasıl bi şeyler istersin?
Kasada PSU olduğunu ve Mid Tower olduğunu varsayarak bunu topladım. Ayrıca oyun bilgisayarı topladım çok konuşmayan bir arkadaşımız olduğundan anlayamadımne istediğini
GTX1070 eklersin. Bu ayın sonu gibi çıkıcak beklemeni tavsiye ederim O da yaklaşık 1000 tl olacak. 4350 lira falan olur ama değer inan bana. Istemezsen mönitörü falan değiştirebilirsin (Doom oyun keyine yazık olur ama )
monitör var ona gerek yok. güç kaynağı olacak listede
quote:
Orijinalden alıntı: efesenel
Kasada PSU olduğunu ve Mid Tower olduğunu varsayarak bunu topladım. Ayrıca oyun bilgisayarı topladım çok konuşmayan bir arkadaşımız olduğundan anlayamadımne istediğini
GTX1070 eklersin. Bu ayın sonu gibi çıkıcak beklemeni tavsiye ederim O da yaklaşık 1000 tl olacak. 4350 lira falan olur ama değer inan bana. Istemezsen mönitörü falan değiştirebilirsin (Doom oyun keyine yazık olur ama )
GTX 1070 1000 TL mi olacak
Haklısın Türkiye'de çok daha pahalı olur. Dolar bazından düşünmüştüm ama burda vergi falan da çok var. Ben Amerika'dan getirteceğim bir yakınımdan isteyeceğim
çok da fazla oynamaz bence 1300 lira falan olur
fcivelek_21
kullanıcısına yanıt
monitörü çıkarırsan bütçen çok rahat yeter. Güç kaynağı olarak da 600 watt yeterli olur diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme