Şimdi Ara

4000-TL sistem önerileri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem almak istiyorum kasa hariç max. 4000-TL'ye kadar bişey olması lazım.
    fikir görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

• fcivelek_21 kullanıcısına yanıt
    Kasada güç kaynağı var mı? Varsa kaç watt? Ve monitör nasıl bi şeyler istersin?
  • Kasada PSU olduğunu ve Mid Tower olduğunu varsayarak bunu topladım. Ayrıca oyun bilgisayarı topladım çok konuşmayan bir arkadaşımız olduğundan anlayamadımne istediğini

GTX1070 eklersin. Bu ayın sonu gibi çıkıcak beklemeni tavsiye ederim O da yaklaşık 1000 tl olacak. 4350 lira falan olur ama değer inan bana. Istemezsen mönitörü falan değiştirebilirsin (Doom oyun keyine yazık olur ama )

• monitör var ona gerek yok.
    güç kaynağı olacak listede
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesenel

Kasada PSU olduğunu ve Mid Tower olduğunu varsayarak bunu topladım. Ayrıca oyun bilgisayarı topladım çok konuşmayan bir arkadaşımız olduğundan anlayamadımne istediğini

GTX1070 eklersin. Bu ayın sonu gibi çıkıcak beklemeni tavsiye ederim O da yaklaşık 1000 tl olacak. 4350 lira falan olur ama değer inan bana. Istemezsen mönitörü falan değiştirebilirsin (Doom oyun keyine yazık olur ama )

GTX 1070 1000 TL mi olacak

• Haklısın Türkiye'de çok daha pahalı olur. Dolar bazından düşünmüştüm ama burda vergi falan da çok var. Ben Amerika'dan getirteceğim bir yakınımdan isteyeceğim
  • çok da fazla oynamaz bence 1300 lira falan olur
  • fcivelek_21 kullanıcısına yanıt
    monitörü çıkarırsan bütçen çok rahat yeter. Güç kaynağı olarak da 600 watt yeterli olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.