Bildirim
4000 tl sistem önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Yorumun için teşekkür ederim. Açıkcası fiyatı yükseltebilirim. Beni uzun süre götürecek sorun çıkarmayacak kaliteli parçalar istediğim için bu parçaları tercih ettim ama bunlarda iyiyse senin parçalarla değiştirebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: siomann
Yorumun için teşekkür ederim. Açıkcası fiyatı yükseltebilirim. Beni uzun süre götürecek sorun çıkarmayacak kaliteli parçalar istediğim için bu parçaları tercih ettim ama bunlarda iyiyse senin parçalarla değiştirebilirim.
Evet, önerdiğim parçalar gayet kaliteli ve çok O.C. ile uğraşmayacaksan uzun süre götürecektir.. kasayı istersen Dark N10 da tercih edebilirsin.. tip olarak buna benziyor ama biraz daha geniş, kaliteli ve 5 adet ledli fanla gelen güzel bir kasadır.. :) Anakart zaten en iyi modellerden biri, O.C. için de uygundur.. Sıvı soğutma Dark W120 tam F /P ürünüdür.. çok aşırı O.C. yapmayacaksan her türlü yeterlidir, daha pahalı bir ürüne gerek olmaz.. Bu parçaların yanına da GTX 1070 alabilirsen ekran kartı olarak, en az 4 - 5 sene her türlü oyunu rahatça oynarsın..
-
Son olarak i5 6600K + sıvı soğutucu yerine i7 6700 almanın daha mantıklı olduğu söyleniyor. Sizin fikriniz nedir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X