Şimdi Ara

4000 TL'ye Alacağım Sistem ve Kasa Öneriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumun için teşekkürler. Aslında Z11 in Neo modeli çıkacak onda kasa daha rahat fakat beklemekten sıkıldım artık. Yoksa Z11 Neo ile r3xx serisi beklenilebilir ama gün geçtikçe pc parasından yiyorum o yüzden almam lazım :) evet biliyorum gtx 970 sorunlarını fakat ne derece başıma ileride bela olur onu bilmiyorum. Şu anda AOC un 60hz monitörü var fakat yaza doğru 120-144 Hz bi monitör almayi düşünüyorum performans için. Peki ben bu son attığın Spec 02 yi alsam ona soğutucu olarak ne koyabilirim? hyper 212 sığmaz diyorlar ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Southwester

Yorumun için teşekkürler. Aslında Z11 in Neo modeli çıkacak onda kasa daha rahat fakat beklemekten sıkıldım artık. Yoksa Z11 Neo ile r3xx serisi beklenilebilir ama gün geçtikçe pc parasından yiyorum o yüzden almam lazım :) evet biliyorum gtx 970 sorunlarını fakat ne derece başıma ileride bela olur onu bilmiyorum. Şu anda AOC un 60hz monitörü var fakat yaza doğru 120-144 Hz bi monitör almayi düşünüyorum performans için. Peki ben bu son attığın Spec 02 yi alsam ona soğutucu olarak ne koyabilirim? hyper 212 sığmaz diyorlar ama?

144 hz mi monitör alçaksan gtx 980 al daha iyi olur soğutucuya şimdi para verme sonrada alınabilir.
    şuan işlemci soğutucu boşluğu ne kadar bilmiyorum o konuda seni bilgilendircem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiksSnow -- 23 Şubat 2015; 7:45:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.