Şimdi Ara

4000 TL'ye Alacağım Sistem ve Kasa Öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sonunda parayi ayarladım ve daha fazla beklemeden sistemi bugün toplamak istiyorum. Uzun düşünceler sonucunda sistemimin parçalarını belirledim.
    Son olarak bi kasa+psu seçmek kaldı. Sistem bu günün fiyatıyla değişiklik olmazsa 3600 lira gözüküyor. Kasa+PSU ile 4000 e bu işi bitirmek istiyorum.
    Bana aşağıdaki sistemin rahatlıkla çalışacağı 400 lira civarında (en fazla +50 +60 lira daha çıkabilirim. ) power supply dahil kasa önerebilir misiniz?

Ayrıca sistem hakkındaki yorumlarınızı ve son önerilerinizi bekliyorum. Akşama kalmadan almış olurum sanırım.

GIGABYTE Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart

MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Samsung 120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD

+Kasa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Bu kasayı al.ssd 250 ye çıkar yetmiyor.Msi gaming 5 yapabilirsin overclock yapmayı düşünüyormusun.

• Görkem Berat kullanıcısına yanıt
    Anakartı neden msi gaming 5 yapıyor gigabayte ondan 2 gömlek üstün bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

bu güzel olur gibi
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

Bu kasa iyi

• TheRewenge kullanıcısına yanıt
    İkisi,arasında çok bi fark yok. Msi kanpamyası var ondan dolayı önerdim.Gigabyte bana anlatma

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Berat

İkisi,arasında çok bi fark yok. Msi kanpamyası var ondan dolayı önerdim.Gigabyte bana anlatma

Gigabyte'ta;

- Dual Bios
    - 8'li gerçek faz
    - Optik ses çıkışı
    - Sata Ekspres
    - M2 sata

gibi ek özellikler vardır.
  • İşlemciyi, i5 4690K yapıp, arada ki fark ile 240/250gb ssd alman daha iyi olur, hatta kasa ve psu için de fazla bütçe kalır, soğutucuyu ise biraz daha kaliteli al, C.Master'ın tpc v2 serisi 6 ısı borulu modeline yükseltmen iyi olur.
  • Southwester kullanıcısına yanıt
    Corsair'ın Spec 02 650W kasası olabilir. SSD'yi yükseltebilitsin. Günümüz oyunlarının GB değerleri arttığı için 120GB yeterli olmayacaktır.
    İşlemciyi oyun içinse İ5 4690K yap.

• K serisi işlemci alıyorsun yüksek profil soğutucular icin spec 2 uygun değil örneğin hyper evo 212 sığmıyor.

• 01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da ~ 50 TL daha verip İ. Core İ5 4590)

02 - GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart
    . . . . H97 / Z97 yongalı ASUS / GIGABYTE / MSI markaların ucuz olan anakartını alabilirsiniz.

03 - GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

04 - Sandisk 120GB Ultra veya Samsung 120GB 840 EVO

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx780-ti-oc-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-wampspec-01-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

• Değerli yorumlarınız için tesekkurler arkadaşlar fakat bu sistem için uzun süre düşündüm ve bunu almakta karar verdim. sogutucuyu değiştirebilirim önermiyorsanız. 600 lira civarına işlemci Soğutucu + uygun kasa yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlar daha çok kasaya yönelik olsaydı şimdi cikiyordum :) bekliyorum arkadaşlar.

• Southwester kullanıcısına yanıt
    O kasaya sığmayabilir Hyper 212 Evo. Hyper T4 veya benzer soğutucular tercih edilebilir.

• Schweitz kullanıcısına yanıt
    Başka kasa kullanabilir miyiz peki hocam? 600 lira civarına cpu sogutucuyla birlikte? bildiginiz varsa yazar mısınız?

• Kasa Xigmatek assasins olabilir

• Son saatler daha öneri gelmezse ertelemek zorunda kalacağım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Southwester

Başka kasa kullanabilir miyiz peki hocam? 600 lira civarına cpu sogutucuyla birlikte? bildiginiz varsa yazar mısınız?

600 lira civarına çok iyi kasalar var. Bu sisteme fazla ama ileride upgrade yapacağında sıkıntı çıkarmayacaklardır.

HAF 912 - 750W

CARBIDE 400R - 750W

Bunlardan bir olabilir. Dediğim gibi bu sisteme normalde fazla.
  • Zalman z11 plus kasa koysam nasıl olur peki? Bileşenler sığar mı? ve buna uygun power ve işlemci soğutucu ne olabilir?

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Sonunda parayi ayarladım ve daha fazla beklemeden sistemi bugün toplamak istiyorum. Uzun düşünceler sonucunda sistemimin parçalarını belirledim.
    Son olarak bi kasa+psu seçmek kaldı. Sistem bu günün fiyatıyla değişiklik olmazsa 3600 lira gözüküyor. Kasa+PSU ile 4000 e bu işi bitirmek istiyorum.
    Bana aşağıdaki sistemin rahatlıkla çalışacağı 400 lira civarında (en fazla +50 +60 lira daha çıkabilirim. ) power supply dahil kasa önerebilir misiniz?

Ayrıca sistem hakkındaki yorumlarınızı ve son önerilerinizi bekliyorum. Akşama kalmadan almış olurum sanırım.

GIGABYTE Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart

MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Samsung 120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD

+Kasa?

sistem çok güzel ekran kartı ile ilgili cw sorunu ve bellek hatasını biliyorsunuzdur umarım onun dışında çok güzel bir sistem.monitör olarak ne kullanıcaksınız ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-haf-912-advance-gx-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa.html

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

bu kasalara bakabilirsin yada beğendiğin boş kasa varsa ona :http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smartpower-80plus-bronze-750w-guc-kaynagi.html bu güç kaynağını yada dilersen 600W'lık bir güç kaynağıda olabilir ama overclock yaparsın büyük ihtimalle k serisi işlemci ile 750W daha iyi olur

• quote:

Zalman z11 plus kasa koysam nasıl olur peki? Bileşenler sığar mı? ve buna uygun power ve işlemci soğutucu ne olabilir?

sığar sığmasınada yalnız z11 plus ekran kartı bakımından birazcık dar bir yere sahip yani r9 290x gibi uzun kartlar sığmıyor 5 mm kısa kalıyor ilerde eğer uzun kartlar falan alırsan sorun olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.