Şimdi Ara

4000 tl ye kadar önerebileceğiniz Notebooklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar aranıza yeni katılan çaylaklardanım eğer hatam olursa çaylaklığıma verin lütfen :)

Kısaca sorunumu sizlerle paylaşayım makina mühendisliği bölümü okuduğumdan auto cad unix ve benzeri ağır çizim programlarını kaldırabilecek bir cihaz arıyorum işin açıkçası 5000 tl verip 5 sene boyunca kullanmak istiyorum yani verdiğim her kuruşuna değecek bir dizüstü bilgisayar arıyorum cihazın sınırlarını zorlamak istediğimden böyle bir cihaz arıyorum işin açıkçası ilk kez bi forumda yardım istiyorum bunun kriterlerinide bilmiyorum tekrardan dediğim gibi hatam olduysa affola :) iyi günler :)

• msı loptopları var onlara bir göz at bütçen çokmuş en iyisi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio44 -- 3 Mart 2013; 13:39:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt60-0ne-414tr-notebook-urun9285.html

http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt70-0ne-836tr-notebook-urun9286.html

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-G75VX-CV056H-Gaming-Laptop-pmu213378.html
    eurocom'un süper tam aradığın tipte intel xeon işlemcili notebook modelleri var onları öneririm ama yurtdışından getirtmen gerekir.. 5 yıl seni rahat rahat götürür..

edit: link atan arkadaşlar seni anlamamış.. senin istediğin business notebook onlar oyun için önermiş.. eurocom da konfigürasyonu kendin belirleyebiliyorsun.. başlangıç,orta düzey bir ekran kartı ile edeceğin tasarrufla işlmeci ve ramı daha da arttırabilirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 3 Mart 2013; 13:58:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

eurocom'un süper tam aradığın tipte intel xeon işlemcili notebook modelleri var onları öneririm ama yurtdışından getirtmen gerekir.. 5 yıl seni rahat rahat götürür..

edit: link atan arkadaşlar seni anlamamış.. senin istediğin business notebook onlar oyun için önermiş.. eurocom da konfigürasyonu kendin belirleyebiliyorsun.. başlangıç,orta düzey bir ekran kartı ile edeceğin tasarrufla işlmeci ve ramı daha da arttırabilirsin ;)

Alıntıları Göster
    iş bilgisayarlarının gereksiz fahiş fiyatları nedeniyle aynı ve hatta daha fazla performas ve kasa dayanıklılığı sağlayan ve kasa olarak iş bilgisayarlarından daha iyi iş ortamına uygun gamer serileri mevcut ve ben de işyerimde gamer serisi kullanıyorum özellikle bu nedenlerden dolayı. bu maksatla f/p ve iş ortamına uyumluluk açısından asus g75vx cv056h modelini öneririm. g75vx'in çok fazla modeli var. ancka türkiye'de tek model olarak en üst seri satılmakta şu anda ve tüm dünya ülkelerinde bu özelliklerde bulabileceğiniz en ucuz fiyat şu an türkiye'de. bu modelde belkide hiç kullanmayacağım 3D özelliği var ancak özellikle 3D olmasını istedim çünkü 3D modellerde kullanılan ekranlar 2D modellerden çok daha iyi. 120Hz ve daha kaliteli panel. MSI modelleri iş ortamına uygun değil kasa olarak. g75vx'in klavye yapısı ve eğimi ve de bilek koyma yerleri mükemmel tasarlamış. hayatımda ilk defa günün nerdeyse 18 saati yazmakla geçen biri olarak yazarken yorgunluk ve bilek ve parmak ağrıları çekmeden yazıyorum. diğer artı da thunderbolt portu. bu porta uyumlu 6 aygıta kadar birbirine ekleyerek bağlayabiliyorsunuz. özellikle bu port sayesinde egpu sistemlerini bağlama imkanı var. yani masaüstü bilgisayarlar için üretilmiş ekran kartlarını thunderbolt kablosuyla bu porttan bağlayıp ekran kartı olarak kullanabiliyorsunuz. bu sistem önce mac'lerde çıktı ve ilk defa pc serilerinde aktif olrak kullanılmaya başlandı. MSI GUS II diye bir sistem var. yaza kadar piyasada olacak ve thunderbolt portu ile çalışıyor. ayrıca özellikler içinde pek belirtilmese de intel anti-theft aktif olarak anakartta bulunmakta. sonuç olarak asus tarafından kendi gamer serisi için üretilmiş bir anakart, ekran kartı var içinde. SSD+HDD var. kullanılan SSD piyasadaki güvenli olmayan SSD'lerden farklı. piyasada veri güvenliği üst düzeye çıkarılmış SSD'ler de var ama fiyatları ciddi yüksek. genelde insanların alıp kullandıkları ciddi riskli ürünler ucuz olduklarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

iş bilgisayarlarının gereksiz fahiş fiyatları nedeniyle aynı ve hatta daha fazla performas ve kasa dayanıklılığı sağlayan ve kasa olarak iş bilgisayarlarından daha iyi iş ortamına uygun gamer serileri mevcut ve ben de işyerimde gamer serisi kullanıyorum özellikle bu nedenlerden dolayı. bu maksatla f/p ve iş ortamına uyumluluk açısından asus g75vx cv056h modelini öneririm. g75vx'in çok fazla modeli var. ancka türkiye'de tek model olarak en üst seri satılmakta şu anda ve tüm dünya ülkelerinde bu özelliklerde bulabileceğiniz en ucuz fiyat şu an türkiye'de. bu modelde belkide hiç kullanmayacağım 3D özelliği var ancak özellikle 3D olmasını istedim çünkü 3D modellerde kullanılan ekranlar 2D modellerden çok daha iyi. 120Hz ve daha kaliteli panel. MSI modelleri iş ortamına uygun değil kasa olarak. g75vx'in klavye yapısı ve eğimi ve de bilek koyma yerleri mükemmel tasarlamış. hayatımda ilk defa günün nerdeyse 18 saati yazmakla geçen biri olarak yazarken yorgunluk ve bilek ve parmak ağrıları çekmeden yazıyorum. diğer artı da thunderbolt portu. bu porta uyumlu 6 aygıta kadar birbirine ekleyerek bağlayabiliyorsunuz. özellikle bu port sayesinde egpu sistemlerini bağlama imkanı var. yani masaüstü bilgisayarlar için üretilmiş ekran kartlarını thunderbolt kablosuyla bu porttan bağlayıp ekran kartı olarak kullanabiliyorsunuz. bu sistem önce mac'lerde çıktı ve ilk defa pc serilerinde aktif olrak kullanılmaya başlandı. MSI GUS II diye bir sistem var. yaza kadar piyasada olacak ve thunderbolt portu ile çalışıyor. ayrıca özellikler içinde pek belirtilmese de intel anti-theft aktif olarak anakartta bulunmakta. sonuç olarak asus tarafından kendi gamer serisi için üretilmiş bir anakart, ekran kartı var içinde. SSD+HDD var. kullanılan SSD piyasadaki güvenli olmayan SSD'lerden farklı. piyasada veri güvenliği üst düzeye çıkarılmış SSD'ler de var ama fiyatları ciddi yüksek. genelde insanların alıp kullandıkları ciddi riskli ürünler ucuz olduklarından.

sizin pahalı dediğiniz iş bilgisyarları xeon işlemci ve intel vpro teknolojilerini barındırıyor.. iş bilgisyarlarında güvenlik ve hız çok önemli..

bu arada eurocom'da da gözlüksüz 3D 1080p ekran seçeneği var.. böylece 3d modellemeleri çok daha iyi görebilirsiniz..

thunderbolt kağıtta iyi ama pratikte berbat ve tutmayacak olan bir port.. hiç gereği yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

sizin pahalı dediğiniz iş bilgisyarları xeon işlemci ve intel vpro teknolojilerini barındırıyor.. iş bilgisyarlarında güvenlik ve hız çok önemli..

bu arada eurocom'da da gözlüksüz 3D 1080p ekran seçeneği var.. böylece 3d modellemeleri çok daha iyi görebilirsiniz..

thunderbolt kağıtta iyi ama pratikte berbat ve tutmayacak olan bir port.. hiç gereği yok.

Alıntıları Göster
    yok canm benim pahalı dediğim ürünler pro ve business serileri. bahsettiğiniz xeon işlemcililer ise iyice uçuk. vpro ihtiyaç olan bir özellik değil özellikle çoğu işyerinde. thunderbolt için ben tam tersini düşünüyorum. bu sene sonuna kadar belli olur. usb yerine geçeceği düşünülen bir port. farklı birşeyden nahsetmiyoruz değil mi?

• Msi'in 680m ekran kartli modelleri olmali onu ve samsung np700g7c'yi ve 670mxli asus g75vx oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Msi'in 680m ekran kartli modelleri olmali onu ve samsung np700g7c'yi ve 670mxli asus g75vx oneririm.
    herkese teşekkür ederim cihazımı daha şimdi aldım lenovo y500 gtx 650m sli aldım. fiyatı çok uygun geldi ve aldım bende hayırlısıyla umarım touch pad sorunu çıkmadan cihazımı kullanabilirim :)

Yarın deneme fırsatım olursa iki ekran kartını birden zorlamayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin34

herkese teşekkür ederim cihazımı daha şimdi aldım lenovo y500 gtx 650m sli aldım. fiyatı çok uygun geldi ve aldım bende hayırlısıyla umarım touch pad sorunu çıkmadan cihazımı kullanabilirim :)

keşke araştırıpta alsaydın.. ekran kartı sorunluymuş..

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/GPU-problems-Lenovo-IdeaPad-y500-gt-650-SLI/td-p/1027849/page/2

• quote:

quote:

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/GPU-problems-Lenovo-IdeaPad-y500-gt-650-SLI/td-p/1027849/page/2

Alıntıları Göster
    4.12.2012 öncesi üretim tarihi olanların arızalı olduğunu Lenovo kendi sitesinde ilan etti. umarım aldığınız ürün bu tarihten sonra üretilmiştir. bu tarihten önce ise vakit geçirmeden iade etmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 3 Mart 2013; 22:25:20 >

• quote:

Merhabalar aranıza yeni katılan çaylaklardanım eğer hatam olursa çaylaklığıma verin lütfen :)

Kısaca sorunumu sizlerle paylaşayım makina mühendisliği bölümü okuduğumdan auto cad unix ve benzeri ağır çizim programlarını kaldırabilecek bir cihaz arıyorum işin açıkçası 5000 tl verip 5 sene boyunca kullanmak istiyorum yani verdiğim her kuruşuna değecek bir dizüstü bilgisayar arıyorum cihazın sınırlarını zorlamak istediğimden böyle bir cihaz arıyorum işin açıkçası ilk kez bi forumda yardım istiyorum bunun kriterlerinide bilmiyorum tekrardan dediğim gibi hatam olduysa affola :) iyi günler :)

bu notebook seni 5 yıl rahat bi şekilde götürür..

http://www.teknolojipazar.com/U75154,5746,asus-nb-g75vx-cv056h-i7-3630qm-16g-750g-256g-ssd-173-3gvga-w8-bireysel-asus.htm (4339 TL)

Ayrıca linkini attığım site müşterisine "3D Secure" güvencesi veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: N!kOt!n4L

quote:

Merhabalar aranıza yeni katılan çaylaklardanım eğer hatam olursa çaylaklığıma verin lütfen :)

bu notebook seni 5 yıl rahat bi şekilde götürür..

http://www.teknolojipazar.com/U75154,5746,asus-nb-g75vx-cv056h-i7-3630qm-16g-750g-256g-ssd-173-3gvga-w8-bireysel-asus.htm (4339 TL)

Ayrıca linkini attığım site müşterisine "3D Secure" güvencesi veriyor..
    bu model gerçekten fena :)http://www.netsiparis.com/detay/11201020371/ASUS-G75VX-CV056H-NOTEBOOK-I7-3630M-16GB-750GB256-SSD-173-W8

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

bu model gerçekten fena :)http://www.netsiparis.com/detay/11201020371/ASUS-G75VX-CV056H-NOTEBOOK-I7-3630M-16GB-750GB256-SSD-173-W8

Alıntıları Göster
    ben de benzer amacla laptop bakiyorum, secenekler icinde en iyisi asus g75 gorunuyor..

eurocomdaki secenekler gercekten guzel, ancak ariza vb durumunda elinizde laptopla kalirsiniz.. zaten iyi bir konfigurasyonda fiyat 3000$ uzerine cikiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Aslına bakarsan cihazı aldım ama tadı kursağımda kaldı oyunlarda 15 fps verdi ki bu nedir yahu :( hemde touch padınde sıkıntı çıktı bende ayıplı mal diye iade edip paramı geri aldım hala arayışlardayım yani 2.400 tl ye aldım diye sevinmiştim çift ekran kartı cezbetmişti beni ama bunu öğrenince iyi oldu tekrardan teşekkür ederim :)

• bende msi gt70 aldim bugün kargoya verildi yarin elimde olur crysis 3 u denerim yarın ve bilgisayar hakkında gözlemlerimi belirtirim bu fiyatlara en iyi donanım msi de kasasida kaliteliyse super alettir. yaklaşık 8 ayda g75 kullandım asusun kasa kalitesi fan sesi ve 3d olarak süperdi ama ekran kartı dusuk biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Aslına bakarsan cihazı aldım ama tadı kursağımda kaldı oyunlarda 15 fps verdi ki bu nedir yahu :( hemde touch padınde sıkıntı çıktı bende ayıplı mal diye iade edip paramı geri aldım hala arayışlardayım yani 2.400 tl ye aldım diye sevinmiştim çift ekran kartı cezbetmişti beni ama bunu öğrenince iyi oldu tekrardan teşekkür ederim :)

önemli değil.. bu arada donanımhaberi açınca sizde de çıkıyor mu bilmiyorum ama i7 li 16gb ram ve 4gb ekran kartlı bir asus un reklamı çıkıyor.. cihaz iyi birşeye benziyor.. kullanmadım ama lenovo ya kıyasla asus 1000000000000000000000000 tık önde ;)

eski pc'm asustu ve gerçekten harika makinaydı.. servisi olsun, Ice cool teknolojisi olsun yani sırf şu 2 si için bile asus alınır..

benim asus u kardeşim kaptı dört çekirdek ve çift ekran kartı var diye.. şimdi hp kullanıyorum.. hp daha çok multimedya ve iş üzerine kurulu pc ler ürettiğinden sizin amacınıza uygun değil ama aklınızda bulunsun ola ki siz ya da tanıdığınız hp almak isterse pavilion serisi almasın.. elitebook,probook ve envy serisi gerçekten 10 numara.. zaten derler ya hani Mercedes e serisinden itibaren başlar diye bu da öyle.. alt serisi pavilion üst serisi dediğim modeller (yani gerçek hp ler - pavilionlar compaq çakması)..

uzatmadan kısacası şu,
    oyunlarda asus, işte hp , itibarda sony... diğer markalar iş olsun diye hiçbir şey katmadan makine üretiyor..

bu işin başka bir açıklaması yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

bende msi gt70 aldim bugün kargoya verildi yarin elimde olur crysis 3 u denerim yarın ve bilgisayar hakkında gözlemlerimi belirtirim bu fiyatlara en iyi donanım msi de kasasida kaliteliyse super alettir. yaklaşık 8 ayda g75 kullandım asusun kasa kalitesi fan sesi ve 3d olarak süperdi ama ekran kartı dusuk biraz
    gtx670mx mi düşük diyorsunuz? sanırım siizn kullandığınız g75vw idi. g75vx oldukça farklı. ve ayrıca thundrbolt portu aktif çalışıyor. g75vw'de thunderbolt portu aktif değildi. bu port sayesinde masaüstü ekran kartlarını harici olarak kullanabiliyorsunuz. yani alette ekran kartı sıkıntısı bitirilmiş. şu anda gtx680mx de alsanız 2 sene sonra en fazla orta seviye altında bir kart olacaktır. ama bu port sayesinde o anda en güncel ekran kartını hem de masaüstü sürümünü kullanabiliyorsunuz.

• 670mx iyi kart ama düşük derken 680m e göre kiyasladim diğer dediginiz teknoloji hakkında bilgim yok ama dediginiz gibi 2 yıl sonra filan masaüstü kartlarını kullanilabilecekse gerçekten iyiymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

bende msi gt70 aldim bugün kargoya verildi yarin elimde olur crysis 3 u denerim yarın ve bilgisayar hakkında gözlemlerimi belirtirim bu fiyatlara en iyi donanım msi de kasasida kaliteliyse super alettir. yaklaşık 8 ayda g75 kullandım asusun kasa kalitesi fan sesi ve 3d olarak süperdi ama ekran kartı dusuk biraz

beklerim hocam teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.