Şimdi Ara

4000 ytl ye 7.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 ya 10 m lik salonuma da 7.1 sistem kurmayi dusunuyorum.
    avr ve hop.ler icin oneriniz nedir ?
    Saygılar

• Neden 7.1 ?
  • yamaha rx-v659 wharfedale 9.6 an oluşan tüm hop. seti... der sallarmışım nasıl oldu?
  • güzel bir soru bencede...neden 7.1 ?

hem odanın metrekaresi de buna müsaitde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnoz -- 17 Mayıs 2007; 12:05:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

güzel bir soru bencede...neden 7.1 ?

60 metrekare bayağı büyük bir salon. Bence 7.1 güzel olur, ama +2 surround extra masraf olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

güzel bir soru bencede...neden 7.1 ?

60m2 lik bir salon 7.1 için gayet müsait bence.
  • 7.1 değil de 5.1 olursa 10 metrelik alan çok uzun kalır diye dusundum...
    tabii ki salonun bir yarısı kullanılırsa da olur...
    ama oturma duzeni de dusunulecek olursa 7.1 daha iyi bir secenek olabilir diye dusundum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7.1 için THX bir amfi lazım hadi o da oldu diyelim sonra THX film lazım

e şu da var ; dünyada sayılı THX film olduğunu varsayarsak sizce 7.1 gerekli mi diye bir soru sormak zorunda kalırım ?
  • kill for you icin sorumu degistiriyorum :)

6 ya 10 m.lik evimin salonuna 4000 ytl için ne alayım ?

(bu gurubu seviyorum)
  • 7.1 gerekli arkadaşım...sende 7.1 analog girişli, varsa HDMI lı(1.2a) ve 7 kanal çıkışlı bir avr al...veya biraz bekle yaz sonuna doğru, yeni çıkan ses formatlı avr lerden birini al...böylece ileride 7 kanal tamamen ayrık ses yüklenmiş film ve müzikler izleme şansın olur.aradan 1-2 yıl geçince sistemini değiştirmek zorunda da kalmazsın.
  • KLIPSCH marka sinema sistemlerine bak..

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=154178&productid=evklipschf1
    buna birde amfi al..
  • DÜZELTİYORUM..BEN TOPLAMDA 10 METREKARE OLARAK ANLADIM.

Bencede sonradan sistemi değiştirmek sıkıntı oluyor.7.1 daha mantıklı .
  • bu arada ürün inceleme için en iyi yabancı site hangisi acaba ?
  • Creative Yada Logitech Derim. Creative Megaworksler harika ama Logitech Z-5500 de fena sayılmaz. baktın beqenmedin sen yap bir sistem araştır. daha iyisini yapabilirsin o paraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyman

Creative Yada Logitech Derim. Creative Megaworksler harika ama Logitech Z-5500 de fena sayılmaz. baktın beqenmedin sen yap bir sistem araştır. daha iyisini yapabilirsin o paraya

dostum sen 4000 ytl bütçesi olan birine nasıl z-5500 veya megaworks önerirsin aklım almıyor valla
    --öncelikle 7.1 alman bence gereksiz ben koskoca salona 7.1 aldım fazladan 2 uyduyu çıkardım kullanmıyorum bile 5.1 alman daha mantıklı çünki piyasadaki filmlerin %90 dan fazlası 5.1 destekliyor
    --4000 ytl ye pıoneer yamaha jbl gibi markaların profesyonel sistemleri yer alıyor ama modeller hakkında fazla bilgi sahibi değilim sen yinede bi araştır derim müdahale etmek istemem
  • 4000 YTL bütçe ile sistem kurmak isteyen arkadaşa 5,1 önermeyin zaten alacağı üst sınıf anfi olacak o da 7,1 olacak. 2 surround back'i beğenmezse kullanmaz.

Öneriler kısmı ise çok farklı olacaktır ama dağılım gerekirse; 2.000-2.300.-YTL arası anfi, 700.-ytl'lik sub, anfi fiyatına göre 1.000 veya 1.300.-YTL'lik hoparlörler yeterli olur diye düşünüyorum.

Anfi seçimleri, Onkyo, Denon, Pioneer, Marantz, Harman Kardon gibi markaların üst sınıf modellerinden olacak.

Sub; 30Hz civarına inebilecek bir model olacak.

Hoparlör seti; , bas hoparlörleri min 50Hz civarında tizleri ise 20KHz'e kadar çıkacak 3 yollu, geniş bantlı frontlardan ve iyi bir centerdan oluşan (2 yollu) back hoparlörleride bu üçlüye uygun olacak bir set olacak.

Saygılarımla.
  • Eğer yeni bir sistem kurulacaksa bu tabiki 7.1 olmalı.Önümüzdki 1 yıl içinde 7.1 ler piyasaya hakim olacak.sonradan piman olmamak lazım
  • Ben buraya gayet sıradan bir mesaj yazdım neden silindi acaba yönetim neden neden neden cevap bekliyorum buraya hem de buraya pm falan değil.buraya buraya buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 19 Mayıs 2007; 1:43:33 >
  • stres arkadaşım du biraz...stres yapma..
    yazarlar elbet sebebini....
    BU ARADA SİSTEM 7.1 OLMALI...7.1 ANALOG GİRİŞ DESTEKLEMELİ..HDMI LI OLACAKSA HDMI 1.2 VERS OLMALI...ACELE EDİLMEYECEKSE YAZ SONUNA HATTA SENE BAŞINA KADAR BEKLENMELİ VE YENİ NESİL SES SİSTEMLERİ İLE DONATILMIŞ BİR AVR ALINMALI....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatero -- 19 Mayıs 2007; 10:36:12 >
  • 7.1 öneren arkadaşlara katılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.