Bildirim
40000 civarı otomatik araç tavsiyeleri (acil)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
corollanın dizel ile benzinlisin otomatiğ farklıymış.hondanınki tam otomatik en sorunsuz diyorlar, jettanıkide dsg şanzumanlı arıza verirse ok masraflı oluyormuş.yorumlarınızı bekliyorum... -
2010 1.6 TDI DSG POLO -
CLİO 4 DCİ 90 EDC -
tercihim sedan araba olucak. -
Edc ve dsg ve yarı otomatik alma
Tam otomatik al
Varsın fazla yaksın
Ama arıza çıkarmaz yolda bırakmaz masraf açmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 21 Nisan 2014; 22:08:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
civic tam otomatik heralde birde corolla tam otomatik.bunlar 4 vites eski model otomatikler diye duydum benim megane gibi.diğerleri 6 hattaha 7 vites otomatikler..hangisi daha iyidir acaba onu bilmiyorum... -
HONDA VE TOYOTA OTOMATİKLERİ SAĞLAM YALNIZ ÇOK VERİMSİZ OTOMATİKLER VE ARACA FAZLA YAKTIRIP PERFORMANSINI DÜŞÜRÜR PEK TAVSİYE ETMEM ŞUANDA EN SAĞLAM OTOMATİK POWERSHIFT HEM HIZLI HEM SORUNSUZ -
al bi c4 yada 308 dizel otomatik kafan rahat az yak bin gez hocam lpg ne uğraşacaksın... -
Cıvıc tavsiye ederim. -
C4 ve 308 hb arabalar olduğu için pek düşünmedim.civic beğeniyorum ama onunda fiyatı epey uçmuş yakıt olarakda fena tüp şart gözüküyor... -
Civic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatlar patlamış resmen temiz otomatik araçlar uçmuş 45ten aşağıya civic yok.. -
mazda 3... -
mazda 3 de tercihlerimin arasında onunda bulmak zor satılık piyasasında sayısı çok az..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X