Şimdi Ara

40000 civarı otomatik araç tavsiyeleri (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim emektar megane 2 hb otomatiği satıyorum yerine c segmenti 2010 üstü araç bakıyorum.Civic , corolla, jetta , focus tercihlerimde.Lpg uyumlu veya dizel olabilir.

• corollanın dizel ile benzinlisin otomatiğ farklıymış.hondanınki tam otomatik en sorunsuz diyorlar, jettanıkide dsg şanzumanlı arıza verirse ok masraflı oluyormuş.yorumlarınızı bekliyorum...
  • 2010 1.6 TDI DSG POLO
  • CLİO 4 DCİ 90 EDC
  • tercihim sedan araba olucak.
  • Edc ve dsg ve yarı otomatik alma
    Tam otomatik al
    Varsın fazla yaksın
    Ama arıza çıkarmaz yolda bırakmaz masraf açmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 21 Nisan 2014; 22:08:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic tam otomatik heralde birde corolla tam otomatik.bunlar 4 vites eski model otomatikler diye duydum benim megane gibi.diğerleri 6 hattaha 7 vites otomatikler..hangisi daha iyidir acaba onu bilmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HONDA VE TOYOTA OTOMATİKLERİ SAĞLAM YALNIZ ÇOK VERİMSİZ OTOMATİKLER VE ARACA FAZLA YAKTIRIP PERFORMANSINI DÜŞÜRÜR PEK TAVSİYE ETMEM ŞUANDA EN SAĞLAM OTOMATİK POWERSHIFT HEM HIZLI HEM SORUNSUZ
  • al bi c4 yada 308 dizel otomatik kafan rahat az yak bin gez hocam lpg ne uğraşacaksın...
  • Cıvıc tavsiye ederim.
  • C4 ve 308 hb arabalar olduğu için pek düşünmedim.civic beğeniyorum ama onunda fiyatı epey uçmuş yakıt olarakda fena tüp şart gözüküyor...
  • Civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar patlamış resmen temiz otomatik araçlar uçmuş 45ten aşağıya civic yok..
  • mazda 3...
  • mazda 3 de tercihlerimin arasında onunda bulmak zor satılık piyasasında sayısı çok az..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.