Şimdi Ara

40000 lira bütçe ile en mantıklı spor araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Maksimum 40000 TL bütçe ile araba almayı planlıyorum takdir edersiniz ki piyasa çok yüksek. İlk hedefim BMW 1.16 almaktı fakat bütçeme göre modeli düşük ve kilometresi yüksek oluyor. Araştırmalarımda Mazda 3 ön plana çıkmaya başladı fakat çok çeşitli yorumlar var bu araba hakkında. Kredi ile alacağım için açıkçası kolay karar veremiyorum başta özallikle Mazda 3 olmak üzere bu bütçe ile alabileceğim Türkiye şartlarında en mantıklı spor görünümlü araba için tavsiyelerinizi bekliyorum en az 5 yıl kullanmayı planlıyorum şimdiden teşekkürler.

• civic typ-s 1.8-140 lık olanlardan.
  • maestro86 M kullanıcısına yanıt
    O fiyata alinacak 116'nin goruntusu spor olur ama yanindan tuplu accent'ler ucup gecer :)
    Belki giulietta 120 hp bulunabilir o fiyata. Bulunamazsa civic derim ben de.
  • 208 1.6 thp olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carretera

O fiyata alinacak 116'nin goruntusu spor olur ama yanindan tuplu accent'ler ucup gecer :)
    Belki giulietta 120 hp bulunabilir o fiyata. Bulunamazsa civic derim ben de.

Hangi tüplü accent 1.16 yı geçiyor merak ettim açıkcası. Kore değil de yanlışlıkla Japonya'da falan mı yapılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw 3 Segmentine bakın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür mazda ile ilgili ne düşünüyorsunuz peki bu fiyatlara donanım olarak ön plana çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yanlis anlamayinda kredi ile araba alinmaz vergisi kaskosu benzini derken zevk alamazsiniz butcenize uygun bir arac bakin derim ben

• omcool kullanıcısına yanıt
    1.6 i30, 1.6 accent era vs. E87 116i vasat performansi olan bir arac.
  • ibiza cupra
  • Mini cooper (S) , Bmw e46 coupe, mazda rx-8, bmw e36 m3 (98), mercedes clk

ve s2000 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 26 Nisan 2014; 2:04:41 >
  • maestro86 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bence mazda3 tasarımıyla sportif , zaten mazda olduğu için donanımlı ve sorunsuzdur. fakat seat leon da düşünebilirsiniz.
  • Mitsubishi lancer hem donanımlı hem tip olarak süper hem de o paraya yüksek model çook rahat bulursun.

• Scirocco

• quote:

Orijinalden alıntı: carretera

1.6 i30, 1.6 accent era vs. E87 116i vasat performansi olan bir arac.

Ordan burdan duyduğunuz sözlerle arkadaşları yanlış yönlendirmeyin. Psikolojik olarak her BMW nin her bastığınızda koltuğa yapıştırmasını istiyorsanız zaten hayal kırıklığına uğrarsanız. Bu psikolojiye araca binildiğinde sizi yanıltıyor olabilir ama tüplü accentten kötü gitmediğine emin olabilirsiniz. Ben 1.16 ve A3 arasında gider gelirdim. O sınıfın referansları olan araçlardır

• 2001 model 320i alalım 35 Bin e donanımlı, 5.000 de bakim yapalım sanayiye uğramadan ağız tadı ile bmw ye binin.

• omcool kullanıcısına yanıt
    E87'de yolcu olarak bulundum, Accent Era kullandim, F20 dizel sahibiyim. Neyi kullanip kullanmadigimi bilmeden de siz yorum yapmayin isterseniz. Araclarin fabrika verileri de tecrubelerimle paralel.
  • Civic o paraya temizi olurmu bilmem. Lancer diyorum. Beyaz evo badi kitli 2011 falan iyi gider. 1.6 yada 1.8 olsun en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

civic typ-s 1.8-140 lık olanlardan.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-2009-model-80.000-km-de-158248493/detay?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.