Şimdi Ara

40000 tl altı laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni laptop almayı düşünüyorum ve bütçem 40000 tl altı

laptop hem üniversite de hem de oyun için kullanacağım. Genelde hem fps hem de hikaye tarzı oyunlar oynuyorum.

önerebileceğiniz laptoplar var mı

• Selamlar ben biraz araştırdım ve asus tuf 16 almayı düşünüyorum.

Amd ryzen 7 7435hs işlemcisi ve Amd rx7600s ekran kartı mevcut

benim için yeterli olacağını düşünüyorum. Sizce alınır mı şuan 35k civarı fiyatı var

16 gb ram

512 gb ssd

• Sıfır alma mecburiyetiniz yoksa çok daha iyi laptoplar alabilirsiniz bu bütçe ile.

• Hocam kendi aldığım laptopu önerebilirim.
    https://app.hb.biz/ZeU6SqCNLfV9
    Maalesef zam gelmiş ama hâlâ bütçeniz dahilinde. Düne kadar 36.5 idi.
    Bende @zero fear sayesinde bu modele yöneldim ve kafama yatınca aldım. Gerçekten bir gaming laptoptan beklenmeyecek sessizliğe sahip. Bu konu benim için çok önemliydi. Bugüne kadar denemediğim seri kalmadı. Hepsini rahatsız edici fan sesi nedeniyle deneyip iade ettim. İşlemcinin dengeli olması büyük bir etken tabii bunda. Çok güçlü, sıcak çalışan bir işlemci olsa belki bu da serin kalamayacağı için sık sık turbo modunda çalıştıracak fanı. Ki turbo modunda bile sessiz diğerlerine göre. Belli ki bu konuya önem vermişler.
    Bence ürün katalog fotoğraflarında sorun var. Ürün arkaya doğru kalınlaşması hariç msi thin serisi boyutlarında. Sırf kaba göründüğü için direkt elemiştim başlarda. Aldıktan sonra da neyse boyutunu idare edicez diye düşünüyordum ki gelince o konuda da içim rahatladı. Fotoğraflarının aksine bayağı kibar bir cihaz. Gaming laptop demezsiniz görünce. Bu göreceli tabi, ürün fotoğraflarda bana kaba gibi intiba bırakmıştı, başkasına bırakmıyor olabilir. Tam boy ok tuşları ve msi thin'de olmayan numpad var. Boyut yorumlarımı değerlendirirken 10+ yıllık lenovo z580'den geçiş yaptığımı da dikkate alın. Aynı ekran ölçülerine sahip olmasına rağmen arada ciddi boyut farkı vardı.
    1x 1tb ssd
    1x16 gb ram. Harici slotlarıyla yükseltme için de iyi bir zemin hazırlanmış.
    4050 105w ekran kartı iş görür diye düşünüyorum, oyun oynamadığım için yorum yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 9 Ocak 2025; 14:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gpu 120w

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.