Şimdi Ara

40000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Severek kullandığım Fiat Stilomu satıpğ yeni bi araç alacağım. Bütçe 40000 tercih C segmenti dizel bi araç ama bakmışsınız B segmenti benzinli bi araç almışız Stiloyu almadan önce de konu açmıştım o zaman da Laguna bakıyordum Yani kısmet neyse o olacak ama aşağıda listelediğim araçlar öncelikli farklı fikirleriniz de varsa paylaşırsanız sevinirim..

Fiat Bravo 1.6 Mjet
    Peugeot 407 HDI
    Honda Civic 2010 model civarı düşük km olabilir
    Toyota Auris Dizel
    Hyundai i30 Gönül ister son kasa ama o bizi ister mi
    Hyundai Elantra
    Hyundai Accent Blue
    Chevrolet Cruze 1.4 Sport
    Mitsubishi Lancer

Fiat Punto Evo Dizel
    Ford Fiesta Dizel
    Polo Dizel

• pm attım hocam.
  • en mantıklı tercih vw polo 1.6 tdı 90 230 comfortline olur hem az yakar hemde şehir içi esnek rafine kullanım sağlar. 2. el de çok kuvvetli derli toplu kaliteli ama donanımı az olan bi araç olur
  • fiestanında 1.6 tdci 90 lığına bakabilirsiniz titanium paketli
  • c4 olmaz mı? C segment dizel diyince aklıma ilk önce c4 geliyor, bir bakın derim.
  • @speed26 şu wv bana biraz insanları aldatıyormuş gibi geliyor hocam. bomboş avrupanın 3. sınıf markasını bize biraz abartarak satıyorlar gibi.. ama ne olursa olsun dediğiniz gibi satışı iyi olduğu için her zaman bi tercih bence de yakıtı da oldukça iyi.. ford fiesta daha iyi bi tercih olur gibi geliyor bana da..

@muskeder c4 aslında olur neden olmasın. fiyatlarını bi araştırayım hocam. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.