Severek kullandığım Fiat Stilomu satıpğ yeni bi araç alacağım. Bütçe 40000 tercih C segmenti dizel bi araç ama bakmışsınız B segmenti benzinli bi araç almışız Stiloyu almadan önce de konu açmıştım o zaman da Laguna bakıyordum Yani kısmet neyse o olacak ama aşağıda listelediğim araçlar öncelikli farklı fikirleriniz de varsa paylaşırsanız sevinirim..
Fiat Bravo 1.6 Mjet Peugeot 407 HDI Honda Civic 2010 model civarı düşük km olabilir Toyota Auris Dizel Hyundai i30 Gönül ister son kasa ama o bizi ister mi Hyundai Elantra Hyundai Accent Blue Chevrolet Cruze 1.4 Sport Mitsubishi Lancer
Fiat Punto Evo Dizel Ford Fiesta Dizel Polo Dizel
pm attım hocam.
en mantıklı tercih vw polo 1.6 tdı 90 230 comfortline olur hem az yakar hemde şehir içi esnek rafine kullanım sağlar. 2. el de çok kuvvetli derli toplu kaliteli ama donanımı az olan bi araç olur
c4 olmaz mı? C segment dizel diyince aklıma ilk önce c4 geliyor, bir bakın derim.
@speed26 şu wv bana biraz insanları aldatıyormuş gibi geliyor hocam. bomboş avrupanın 3. sınıf markasını bize biraz abartarak satıyorlar gibi.. ama ne olursa olsun dediğiniz gibi satışı iyi olduğu için her zaman bi tercih bence de yakıtı da oldukça iyi.. ford fiesta daha iyi bi tercih olur gibi geliyor bana da..
@muskeder c4 aslında olur neden olmasın. fiyatlarını bi araştırayım hocam. teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme