Şimdi Ara

4000tl - 7000tl arasi projeksiyon onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bir cok soru sorarak zamaninda hifi ye giris yapmistim.

Simdi eksik olan tek sey projeksiyon sistemi.

Sadece film amacli, genelde Blueray ve 3d blueray filmler izlenecek. Fiyat bu civarlarda. Benim aklimda panasonic pt at5000 var. Sizlerin onerisi nedir. Amac sadece film. Birde o projeksiyona uygun perde lazim.

Cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdwatcH

Herkese merhaba. Bir cok soru sorarak zamaninda hifi ye giris yapmistim.

Sadece film amacli, genelde Blueray ve 3d blueray filmler izlenecek. Fiyat bu civarlarda. Benim aklimda panasonic pt at5000 var. Sizlerin onerisi nedir. Amac sadece film. Birde o projeksiyona uygun perde lazim.

Cok tesekkurler.

Al yeni çıkan tw 9100 peşin bak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Cok tesekkurler.

Hemen inceliyorum cok tesekur ederim. Baska onerisi olan varsa beklemedeyim.

• quote:

...Hemen inceliyorum cok tesekur ederim. Baska onerisi olan varsa beklemedeyim.

bütçe 3-3,5 civarları ise Epson tw6000/w 6000 TL civarlarında ise 9000 modellerine bakabilirsiniz.

Epsonun 2013 modellerini düşünürseniz 6100/8100/9100 modellerine de bütçeniz oranında bakabilirsiniz hepsi Full HD ev sineme projeksiyonu olarak sizi tatmin edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

...Hemen inceliyorum cok tesekur ederim. Baska onerisi olan varsa beklemedeyim.

bütçe 3-3,5 civarları ise Epson tw6000/w 6000 TL civarlarında ise 9000 modellerine bakabilirsiniz.

Epsonun 2013 modellerini düşünürseniz 6100/8100/9100 modellerine de bütçeniz oranında bakabilirsiniz hepsi Full HD ev sineme projeksiyonu olarak sizi tatmin edecektir.

Anlasilan epson bakacagiz. O zaman panasonic i unutuyorum? Tw9100 arastirdim turkiyede nerden bulup satin alabilirim? Pesin olacak.

• quote:

Anlasilan epson bakacagiz. O zaman panasonic i unutuyorum? Tw9100 arastirdim turkiyede nerden bulup satin alabilirim? Pesin olacak.

ProAV den alabilirsiniz Tuncay bey'le görüşün.

http://www.proav.com.tr/index.php?do=static/contactus
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Cok tesekkurler.

Hemen inceliyorum cok tesekur ederim. Baska onerisi olan varsa beklemedeyim.

Serdar beyi de benide cok iyi tanır Tuncay sen söyle bizim önerdiğimizi tr de alabileceğin en dip fiyatı verir sana zaten ama 9000 w da 9100 w süper cihazlar 6000 Yada 6100 almaya Tuncay'a gidipte 9000 alan cok gördüm ama 6000 alan bir kişi gördüm. En az 30 kişiden bahsediyorum. Proav Tuncay ara Yardim ci olacaktır projeksiyon alanında tr de rakibi yok ama hifi de ayni kelimeleri kyllanamam çünkü sattığı cihazlar daha cok sinema ağırlıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10k civari laptop tavsiyesi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba, tw9100 henüz türkiyeye gelmedi ama yıl sonuna doğru geleceğini söylediler bana (bilgi boyutdijital'den)

geldiği zaman ofislerindeki sunum odasına koyacaklarmış. ben gidip deneyeceğim, ödeme seçeneklerine göre de almayı düşünüyorum.

bi arayıp sizde sorun:http://www.boyutdijital.com/index.php?do=static/contactus
  • TW 9100 sizin icin en ideali olur bu fiyat araliginda
  • bende kesinlikle TW9100 ü öneririm, tr ye geldiğinde demo olarak boutdijitale uğrayabilirsin,
  • Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Tuncay bey ile en kisa zamanda haberlesip yerine ugracagim. 9100 de karar kildim. Sizlerin araciligi ile oldugunu bildiririm kendisine umarim indirim yapar :). Tekrar tesekkurler

• quote:

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Tuncay bey ile en kisa zamanda haberlesip yerine ugracagim. 9100 de karar kildim. Sizlerin araciligi ile oldugunu bildiririm kendisine umarim indirim yapar :). Tekrar tesekkurler

Aldiginiz zaman sizden deneyimlerinizi paylasmanizi istiyoruz,bizlerede fikir olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Tuncay bey ile en kisa zamanda haberlesip yerine ugracagim. 9100 de karar kildim. Sizlerin araciligi ile oldugunu bildiririm kendisine umarim indirim yapar :). Tekrar tesekkurler

Aldiginiz zaman sizden deneyimlerinizi paylasmanizi istiyoruz,bizlerede fikir olur

Mutlaka kurulumdan itibaren herseyi yazip bir sunum hazirlayacagim. Yardimlariniz ve onerileriniz icin tekrar tesekkur ederim.

• quote:

Cok tesekkurler.

Arkadaşım burdaki herkes satıcı galiba..Sana kimse dünyanın en iyi 3 projeksiyonunu önermemiş...

1-Panasonic PT-AE8000

2-Panasonic PT-AE7000

3-Sony VPL-VW95ES

Bu 3 cihazla Epson'ları kıyaslayamazsın hele ki 3D olayını asla...ABD deki forumları araştır kıyaslamaları kendin oku.Özellikle avs foruma bir bak derim ben.

Sana tavsiyem bu 3 cihazı incele bulamazsan diğer markalara yönel

• quote:

Orijinalden alıntı: xbr

quote:

Cok tesekkurler.

Arkadaşım burdaki herkes satıcı galiba..Sana kimse dünyanın en iyi 3 projeksiyonunu önermemiş...

1-Panasonic PT-AE8000

2-Panasonic PT-AE7000

3-Sony VPL-VW95ES

Bu 3 cihazla Epson'ları kıyaslayamazsın hele ki 3D olayını asla...ABD deki forumları araştır kıyaslamaları kendin oku.Özellikle avs foruma bir bak derim ben.

Sana tavsiyem bu 3 cihazı incele bulamazsan diğer markalara yönel

Yaklaşık 50 saat kadar kullanılmış 2 aylık, garantili bir Optoma GT750XL cihazını 2 adet gözlüğü ile birlikte 1.500 tl ye alacağım. Sizce bu fiyat 2. el için uygun mu? Ayrıca kısa mesafe olması ve diğer özelliklerine bakarsak cihaz alınmalı mı? Amacım film izlemek. Dlp teknolojisi için film gibi işlemlerde uygun değil diyorlar? 1.500 TL bütçe ile önerebileceğiniz başka bir cihaz var mı?

• Fiyat göreceli hocam,250 yukarı çıkıp sıfır alma şansınız varsa öyle yapın...Ülkemizde maalesef projeksiyon fiyatları çok yüksek...Optoma Abd fiyatının nerdeyse 2 katı ama ülkemiz koşullarında F/P cihazı diye geçiyor...

Eğer beklentileriniz çok yüksek değilse alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.