Şimdi Ara

4000tl civarı masaüstü oyun bilgisayarı için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar :) Ben yakın zaman içerisinde 4000tl civarında çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağım bir bilgisayar alacağım. İnternetten iyi bir oyun bilgisayarında olması gereken şeyleri araştırdım fakat fiyat/kalite karşılaştırması yapmak bu kadar marka ve seçenek varken bir hayli zor. Toplama bilgisayar yapmanın daha mantıklı olduğunu biliyorum ancak toplama yapma imkanım yok. Marka bilgisayarlardan önerebilirseniz mutlu olurum. :)

• Hocam neden toplama yapma şansınız yok? Buradaki herkes toplama yapmanızı önerecektir, zor bir tarafı yok yani montajı yapıp yollayan siteler de var hazır gibi geliyor.
  • Olur mu canım, hazır masaüstü almak daha mantıklı:http://goo.gl/qjHNYD

Inventus, Sinerji, Vatan gibi yerlerden alırsanız montajlayıp size o şekilde yollayabilirler isterseniz. Toplama almak istememe sebebiniz nedir tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 21 Kasım 2015; 9:37:04 >
  • Marka bilgisayar olarak ilk secenegin casper olsun sonrasinda arcelik beko bakarsin :) . demek isterdim ama sen toplama pc al parani bosuna harcarsin hazir pcde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı annem vereceği için :D Kendisi pek toplama bilgisayar yanlısı birisi değil ancak ikna edebilirsem diye toplama bilgisayar önerilerinize de açığım :)
  • I5 6500
    Msi h170 gaming m3
    Wd caviar blue 1tb
    Samsung 850evo 120gb
    Kingston hyperx fury 8gb 2133mhz
    Zalman z3 600w
    Msi gtx970 gaming

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır alırsan 4 bin liranın her kuruşunu çöpe atarsın, bunu annene söyle.

• Toplama bilgisayarlara göre hazır bilgisayarların çok daha kârlı olduğunu biliyorum. Sizin yorumlarınızın da gazına gelerek bu saatten sonra toplama bilgisayar önerisi verirseniz sevinirim
  • Toplama pc arkadaşlarımın da söz ettiği gibi daha iyi ve performanslı olur, tek yerden alınca toplayıp veriyorlar, sen sadece işletim sistemini ve driverlarını tanıyorsun.

Orjinal yazılım almazsan firma Windows vs. kurulumunu yapmaz, freedos olarak yani almış olursan kendin yapıyorsun, diğer yandan tüm parçalar zaten garantilidir.

Bilindik yer açısından ailenin de sorun yapmaması durumunu düşünürsek Vatan'dan alabilirsin sistemini, sadece kasa mı olacak, monitör de dahil mi vs. çevre birimleri de lazım mı, bunları yazarsan ona göre öneriler gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.