Hayırlı olsun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
400k => 157k => 84k sayısal (2. sayfa)
-
-
Sonuna kadar katılıyorum hocam , zaten benim 400k den başlama sebebim hayatım boyunca hiç ders çalışmamak.
Şöyle örnek vereyim teoga girdiğimde köklü sayı nedir bilmiyordum.
Eğitim hayatım boyunca ilk defa 11. sınıfta ders çalışmaya başladım , buraya kadar nasıl geldiğimi soracak olursanız şansa gelmişim.
İlk başlarda 20 k ye girebileceğime kendimi inandırmıştım(benim seviyemdeki çoğu arkadaşta bu var , bize her şeyin çok kolay yapılapılabileceği lanse ediliyor , tabiki o işler o kadar basit değil benim bunu anlamam 2 sene sürdü), çok çalışıyordum , sabahları 5 te kalkıp Beyazıt kütüphanesine gidecek bir motivasyona sahiptim.
Ama büyük bir eksiğim vardı , bu konu eksiği falan değildi , doğru çalışma nasıl yapılır bilmiyordum. Doğru çalışmayı öğrenene kadar zaten 12. sınıfı bitirmiştim , benidiğerlerinden en çok geriye atan buydu.
2 sene mezuna kalıp böyle bir sonuç almama pişman da değilim . Eksik olan kişisel gelişimimi tamamlamış oldum ve kendimi daha iyi tanımış oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X