Mezuna kalmaya değer çekişler mi sizce < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll.erd -- 1 Eylül 2021; 23:9:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
400k => 157k => 84k sayısal
-
-
Eşitağırlık mı? sayısal mı?
-
Sayısal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp içinse bence direk kalmalısın. Baya sağlam çekişler çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michaelsiccofield -- 1 Eylül 2021; 23:16:47 > -
Psikolojin kaldıracaksa burdan çok iyi bir final yapabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçekten bu sene iyi çalıştığını düşünüyorsan fazla çekemeyebilirsin. Ama eksiklerine odaklanırsan ilk 30kya rahat girersin diye düşünüyorum. Full deneme ve eksik konularına focuslan
-
Yok hocam kaldıramam artık sadece fikirlerinizi merak ettim hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yıprandım .
Dediğinize katılıyorum bir sene daha koyulsa çok güzel bir kapanış gelebilirdi ama yeter bu kadar . Sınav bu kadar yıl sonra takıntı haline gelmeye başladı bana.
157den daha da iyi çekebilirdin ama sağlık olsun.Kal seneye kesin daha iyi yaparsın diyemem neyin ne olacağı belli olmaz.Kendinde o hırsı görüyorsan kal.
Bu 3 senede de bütün potansiyelimi kullanamadım bence .
İlk sene ve 11 de zaten yönlendiren yoktu ben de antrenmanlarla mattan acil mat seviyesine kadar yükseldim , ama sadece mat çalışmıştım sonuç 400k
Mezun bir de bir hocayla konuştuk (benim mat seviyemi bilmeyen) matı tek başıma halledemeyeceğimi söyledi , neyse bir tarafım isteyerek bir tarafım istemeyerek dershaneye gittim ve hiç bir şey katmadı bana tamamen gereksizdi . Bu sene de sene boyunca mat çözdüm kimya ve bio ya korona başladıktan sonra başladım.Malum ayt de kolay mat çıkınca çalışmayan da çözdü ve benim çalışmalarım hiçbir işe yaramadı 32 yaptım ve 157k ye girdim fende de bio dan 10 civarı yapmıştım.
Başlangıçta aile baskısıyla tercih yaptım ama tutmayacak yerleri yazdım , sonra kendileri de kararıma saygı duydular.
Bu senede matematikte kolay denemelerle biraz kendimi kandırdım zor sorularda bu gelmez vs dedim yani yeterli koymadım üstüne sonuç 23d 3y . Fiziğe eğitim hayatım boyunca ilk defa bu sene başladım @ertansinansahin hocamın da büyük katkılarıyla 0 dan 10 net yapabildim.
Biyolojiyi halletmiştim zaten sadece meb kitabı okudum ondan da 10 geldi . Kimyada büyük bir salaklık yapıp , bütün konuları bitirdikten sonra yüzüne bakmadım ve son günlerde de kafam almadığı için son tekrarı yapamadım , bıraktım sonuç rezil.
Karışık oldu ama kabaca böyleydi, bütün süreç . Neden olmadı diye düşündüğümde , verdiğim emeğin yeterli olduğunu düşünüyorum ama ruhsuz gibi ders çalıştım ,sosyal hayatım 0 a indi(buna biraz da mecburdum , çevremde sadece boş insanlar vardı bir tane bile düzgün ders çalışan yoktu) , insan ilişkilerim zayıfladı , fiziksel sorunlar çıkmaya başladı en kötüsü de stresti. B
Bunu okuyan ve sınava hazırlanan arkadaşlara söylüyorum sosyal hayatınızdan kısın bu yapılması gereken bir şey ama tamamen çöpe atmayın , bizler sosyal varlıklarız , başka insanlar olmadan yaşayamayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yerleşmedin mi hocam bu sene
Bazen cok da zorlamamak lazim. Hayati kendinize zehir etme asamasina getirmemelisiniz ama tebrik ederim bence bu bir basari.
Koü ehm hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll.erd -- 2 Eylül 2021; 9:47:23 >
Güzel bölüm hocam tebrikler. Umarım istediğin gibi olur her şey
Teşekkürler hocam
Dediğinize katılıyorum hayatın tek değişkeni değil zaten sadece bu sınav için hayattan soğmamak lazım.
Teşekkürler hocam . Sizin de umarım her şey gönlünüzce olur. Sizi sene içinde görüyordum , siz ne yaptınız
Sağolun hocam. Sınav dışı bazı sıkıntlardan dolayı sonuç istediğim gibi gelmedi. Bilkent iktisat yarı burslu yazdım.
400bin den 84bin e çıkış cidden iyi başarı. Ancak ilk 10 bin e girmek bundan çooook daha zor.
Hele tıp vs kazanmak çok daha köklü uzun yıllar srüen bir gelişim eğitim öğretimin sonucu geliyor.
Şahsen Sayısal 2433 ea 841 sözel 333'üncüsü olmuştum 2004'te. İlkokul 4. sınıftan üniye kadar test çözdüm. ABARTMIYORUM.
Her gün aynı düzeyde değildi belki ama hep vardır.
Lise 3 te çalışmaya başlayınca ilk denemeden 300 üzerinden 245 aldım. Sene sonu 285/288'le bitirdim.
290 puanı sayılı denemede alabildim.
Belli bir yerden sonra yükselmek oldukça zorlaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 2 Eylül 2021; 11:1:54 > -
Her şey planladığımız gibi olmuyor bazen, bence de daha iyi olabilirdi . Yerleştim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Psikolojin kaldıracaksa burdan çok iyi bir final yapabilirsin
|
Benzer içerikler
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
- doktorlar kaç saat çalışır
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- kyk da çamaşır nasıl yıkanır
- sayısal 430 puan kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X