Patlattı |
KARABÜK CENG'İN 73K'DAN 279K'YA GERİLEMESİ
-
-
puhahaha ciddi mi ? csden çok ybs sıralamalarını merak ediyorum. josetti ağabeyin yüzü gülüyor mu gülmüyor mu
-
ybdsde durumlar karışık ama geçen sene 10kda kapatıp bu sene 20kda kapatmalar var bu sene tam değil ama seneye çok fena patlayacak
tabanpuanlari.netYKS Yönetim Bilişim Sistemleri Taban Puanları 2024https://tabanpuanlari.net/yks/bolum/yonetim-bilisim-sistemleri -
Bilkent internet kafecilik yüksek okulu gerilemis odtu makine arkasina düşmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 13 Ağustos 2024; 15:32:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PHASDİŞASİDLAŞİSDASŞİ
düşünsene 200k yapmışsın zaten gelmez diye taştaş muhabbetine karabüllük ceng yazıyorsun ve geliyor
-
Karabükte her bölüm bole olmuş sanırım malum olaylar etkilemiş
en az Tıp etkilenmiş
-
GDKSGSKAGSKAGSAKSGSKSHDJXHİX
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam düşününce saçma gelmiyor mu TIP bile gerilemiş. Gülünç ama osdylagsks
güldürdün abi
-
2021de annemin arkadasının cocugu 90k ile yazmıstı sanırım, o zaman da bomboş tercih olduğunu söylemiştim. Eminim 1 ay önce aklında olmamasına rağmen şuan yatay geçiş bakıyordur başka okula. İnsanlar gerçekten gerizekalı
ahahahhahahahahah bu real mi
-
Birkaç kişi bir üninin itibarını yerle bir etti olan okumaya gelen düzgün insanlara oldu
ne Tavsiye ederdin adama
inanılmaz bir geriye çekiş abi böyle bir şey görmedim ben
-
türkiye sonuncusu olsan bile karabük yazılmaz
-
olm bu konuyu niye uplamışsınız gümletti
-
niye uplamayalım abi tarihinin en iyi geri çekmesi bu arada türkçesi 89kdan 298kya çekmiş onu kaçırmışsın o daha efsane 210k geri
-
yazılım ise 98kdan 291kya düşmüş
-
Aga bence imkansız bu veriler yalan herhalde amk
Bilkent internet kafecilik yüksek okulu gerilemis odtu makine arkasina düşmüş
|
PHASDİŞASİDLAŞİSDASŞİ düşünsene 200k yapmışsın zaten gelmez diye taştaş muhabbetine karabüllük ceng yazıyorsun ve geliyor |
Karabükte her bölüm bole olmuş sanırım malum olaylar etkilemiş
|
ybdsde durumlar karışık ama geçen sene 10kda kapatıp bu sene 20kda kapatmalar var bu sene tam değil ama seneye çok fena patlayacak tabanpuanlari.net YKS Yönetim Bilişim Sistemleri Taban Puanları 2024 https://tabanpuanlari.net/yks/bolum/yonetim-bilisim-sistemleri |
puhahaha ciddi mi ? csden çok ybs sıralamalarını merak ediyorum. josetti ağabeyin yüzü gülüyor mu gülmüyor mu |
Hocam düşününce saçma gelmiyor mu TIP bile gerilemiş. Gülünç ama osdylagsks
|
Benzer içerikler
- paraf yayınları zor mu
- mustafa yağcı ayt matematik pdf
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- eşit ağırlıktan sayısala geçmek
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X