< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclincer -- 31 Ekim 2020; 17:24:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
MF 120k’dan Kırıkla Hazırlanmak
-
-
Tyt mattan bi sb at bence hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yarın ilk dersim var çok boş geçicek gibi duruyor hayırlısı, yks için de tyt tüm dersler için sb le başlıcam aralığa kadar ne kadar konu kapatabilirsem kâr max şubata kadar tyt ayt netlerimi sabitlemem lazım bu konuyu da 2021 hazirana kadar güncel kullanırım
Kırıkla hazırlanmaya gerek yok, gez toz bu sene. Ben 2 sene gezdim, şimdi hazırlanıyorum
Bu sene uzaktan eğitim olduğu için evde olunca böyle bir şey yapmaya karar verdim bir daha virüs çıkmaz bu bir fırsat 😷
Tavsiye olarak vaktiniz varsa bu sene tyt kasıp sonraki sene de ayt kasıp çok daha iyi derece elde edebilirsiniz tabi diğer sene ne olacağı belli olmaz orası da kumar ama kazancı da büyük olabilir seçim sizin
-
Yok hocam bu sene bahar döneminin bile ne olacağı belli değil seneye açacaklar her yeri / başka ortama girdiğim zaman çalışma isteğimi kaybedebilirim , en büyük çalışma nedenimi evde olmama bakıyorum şuan
İlk dersim bitti hazırlıkta (bu sene böyle geçiceksr boş bir sene olucak gibi gözüküyo) yks yolu gözüktü hayırlı olsun
Mühendislik kazanan arkadaşlar muafiyet sınavını geçmeye bakın
İlk sb lerimi almaya gidicem analiz yapmam lazım
+
Ders çalışmaya ilk geodan başladım en sevdiğim dersti biraz beynim açılsın diye tyt konularından girdim işin içine
3-4-5 çözüyorum tyt adına tüm derslerden sonra bilgi sarmal geçebilirim emin değilim
bu ayın sonunda tyt denemelerine başlıcam kaynaklarımı bitirebilirsem- bitiremezsemde başlarım belki emin değilim
Konuları baya baya hatırlıyorum 3-4 ay dinlendim ama gene biraz afalladık
Hava kapalıyken buhran çöküyor içime bu işe tekrar girmek psikolojik olarak çok zor. Allahtan yerleştim diyorum mezun bıraksaydım daha kötü olabilirdi o açıdan. OBP baya kırılcak bu sene yığılma olmazsa eğer belki telafi ederim kırığı ama ne bileyim olacak gibi bir his var.
-
+ 3 4 5 den sonra tyt mat için bilgi sarmal çözücem denemelerimin yanında tyt fen konularına devam ediyorum ama tyt kimyaya 2 kaynak çözmenin anlamı yok fizik ve biyolojiden çözebilirim kasım sonu ayt başlıcam biraz geç ama yapacağım bir şey yok tyt yi üstün körü geçemem
Hocam gercekten yapabileceginize inaniyormusunuz bende o umut kalmadı ilk sene 150 yapıp mezuna kaldım bu senede 140 yaptım yerlestim istemedigim bir yere simdi kırıkla hazirlansam daha geriye bile duser siralamam :(
Hocam 2 sene birikiminiz var sınav anını yaşamış tecrübeli birisiniz 12’leri düşünün isterse tüm denemelerde 110 net çeksinler sınav anı bambaşka bir şey millet batabiliyor reelde bazılarıda strestten daha iyi yapıyor istisnalar var bunu aşmışsınız - ben bir yere yerleştim kafasındayım bunun üstüne koymayı çalışıyorum kırık obp çok geri atacak farkındayım yaklaşık 20k geri atıyor hamda baya iyi yapmam lazım güzel bir yere yerleşmem için/ hata payım hiç yok ayt de fullemem lazım bildiğin. Yapılamayacak bir şey mi değil ama şu var bir yere yerleştim kazandığım bir üniversitem var bu sıralamadan kötü yaparsam kaybetçeğim bir şey yok tarafındayım. Hazırlıkta olmamda en büyük etkenlerden biri. Bence şansını tekrar dene bu sene de yks ye gir yolumuz açık olsun inanırsak yapamacağımız bir şey yok
Deneyecegim hocam ama gercekten bu sınav yıldırıyor adamı internette basari hikayelerini goruyorum 3 k 5 k bir suru var ama asiri zor nedense :(
Hazırlıkta mısın yoksa 1.sınıf mı
-
Hocam uzaktan olcak diye hazirligi olmayan bi bolum sectim direk 1. Sinif basladim ama zaten bi olayi yok uzaktan egitimin giriyorum derse o kendine calisiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenal101 -- 12 Ekim 2020; 12:27:7 >
hocam niyeyse bende dahil olmak üzere 150-120 bandındaki çoğu kişi en fazla 10k ileri attı neden böyle oldu anlamadım
-
Hala bunu dusunuyorum mesela benim arkadas 2019 da 24 k dan mezuna kaldı bu sene 5.5 k yaptı bende aynı calismayi yaptim ama ilerleyemedim
Hocam yoklama alıyorlar derslerden de kalmayın sonra , arkada ders mi çalışıyorsun alta alıp dersi
-
İleri attı derken yığılmayı mı diyorsun yerleşmeleri mi
-
Nasil aliyorlar bende sadece saat araliklari yaziyor tiklayip siteye giriyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kırık obp
- pdf arkalı önlü yazdırma
- tyt matematik net arttırma ekşi
- ayt kimya kaynak önerileri
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X