sizin ki canlı olmuyo heralde video olarak atıyorlar sanırım dersleri, biz sadece ingilizce gördüğümüz için haftanın 4 günü 9'la 1 arasında giriyoruz arada molalar var öyle :D kamera kullanmıyoruz mic açıyoruz sadece |
MF 120k’dan Kırıkla Hazırlanmak (2. sayfa)
-
-
yok fazla atılım olmadı yerimizde saydık resmen onu diyorum
-
50k'dan sonrası için 2020'deki netleri 2019 ' da yapan 40k önde oluyo onu da hesapla aslında yükselmişsin ama senle beraber millette yükselmiş
-
Nasıl gidiyo çalışmalar düzeniniz nasıl
-
TYT konularının çoğunu hatırlıyorum hızlı geçicem sınavda yapamadığım konulara ağırlık veriyorum sadece. Mat ve Türkçeden deneme çözmekten başka yapacağım bir şey yok.
Kasımda AYT ağırlıklı gidicem. TYT çok zaman kaybettirecek gibi geliyo. Denemelerden götürmeyi düşünüyorum. 1 Hafta sonra genel denememi yaparım netlerime göre gidişatım değişebilir.
-
Hocam ben hiç çalışamıyorum hem üniversite dersleri hem yks zor olacak gibi.Artık başlıyorum sürekli erteliyorum ve zaman geçiyor.
Sizin çalışmalarınız nasıl gidiyor hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alıştım gibi bakalım bir düzene bir yola girdik sonu da güzel olur inşallah 🙏🏻
+ tyt fkb derslerinde baya ilerledim türkçeden de sb atıyorum dil bilgisi için matematik az kastım Allaha emanet gidiyo tyt mat. geodan da eyüp b ile halletmeye çalışıyorum şuan
-
İstediğin bölümdeysen bu eziyeti bir kez daha neden çekmek istiyorsun
Hocam bir şeyler yapmışız da olmamış gibi. O yüzden bu kararı almıştım.
-
tyt kaynaklarım bitti aralığa kadar tekrardan 1 tur daha atıcam sazan gibi atlamayalım ayt ye. Aralık 1 Ayt başlangıcım olucak
-
sonuç nedir
-
Nasıl hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X