< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
400k Araç tavsiyesi (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rengar Bot0 araç bakıyoruz hocam
Zaten sıfır sayılır attığım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
400 e alın megane, görürsünüz piyasanın sağlamlığını satarken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Al satçılarda şöyle:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-onur-otomotiv-den-sifir-km-passat-business-dsg-plushatasiz-plusy.logo-954398708/detay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rengar Botdetaylı yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Şuan 400K civarında ne tavsiye edersiniz. D-suv aracımız var. aklımda golf ve octavia var. benzin dizel fark etmez ama performans konusunda azda olsa tatminkar olmasını istiyorum.
Yeni C4 de güzel duruyor ama fransız araç istemiyoruz.
Skoda mantıklı tercih olur. Hacimse hacim, aynı segmentte kalite ise kalite, ikinci else ikinci el. Golf R-line paket olmadıkça, Octavia premium olmadıkça tavsiye etmem. İkisinin de 150 bg olan modeli sizi tatmin eder. Golf 1.0 ile 1.5 arasında performans farkı var. Açıkçası o fiyatlara çıkılınca çok araç var ama Golf kadar güzel gelmeyecek, gereksiz donanımlar ve tasarımlarla fiyatına değmeyecek araçlar çıkacak. Mesela Toyota Corolla. Peynir ekmek gibi satılıyor ama o cvt şanzıman benlik değil. SUV sahibiyim dediniz ama ben SUV sahibi olsam, SUV sevmeme rağmen, 2008 alırdım. Artık kalite olarak baya iyi yerlere geldi Peugeot. Ön yargılı davrandığımız için gözümüz detayları görmüyor. Sedan araba eğer D segment değilse konforu bir yere kadar gelebiliyor. Ondan sonrasında SUV'ler daha iyi. Bence hem fransız istememenize ve SUV aracınız olmasına rağmen 2008'in GT versiyonunu deneyimleyin. Bayiden en dolusu için 372 bin teklif geldi.
Megane'ın en dolusu haricinde Golf kalitesi yok. Şaşırtacak derecede az yakıyor ve çok iyi performansı var. Alternatif düşünülebilir ama en dolusunu almak şartıyla...
-
400 lira Megane'a verilmez. Sarı sitede 0 km Passat Business ilanları var alınır geçilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 12 Eylül 2021; 13:50:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X