elimde redpower rd344 1600watts lık bir anfi var. arabanın önlerde 13cm 140w pioneer hoparlörler arkada 16cm 180w pioneer hoparlörler var. bunların yanında bir tanede pioneer cd çalar aldım.
Şimdide bagaja pioneer kutulu bir bass almayı düşünüyorum.1000w 1100w 1400w lık basslar var.250rms 300rms 400 rsm gibi değerleri var.bu işlerden anlamadığım için alım yaparken rms değerinemi yoksa 1400w fln olmasınamı bakmam gerekir? nasıl bir şey alırsam anfimle en iyi uyumu gösterir? bide hoparlörleride anfiye bağlamam gerekirmi bağlarsam nasıl bir kombinasyon yapabilirim? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler...
pıoneer 309 300w rms olanı.veya elindeki amfiyi hoparlörler için kullan woofer için ayrı mono amfi al 309d4 bakarsın.
o zaman direk bu anfime 309 bağlasam nasıl bir performans alırım?yada arada fazla fiyat farkıda yok 309d4 mü alsam hangisi daha iyi olur? ikinci bir mono anfi almak istemiyorum.çünkü çok tuzlu oluyor o zaman.
bide merak ettiğim şey benim anfi 4 kanallıya 3 kanalı köprü fln yaptırıp wofera bağlasam bi kanalada 2 hoparlör bağlatsam diğer iki hoparlörde cd çalara bağlı olsa nasıl olur? ( fazla bilgim olmadığından saçmalıyo olabilirim kusuruma bakmayın :d )
amfi iyi değil.309d4 ile uyumlu değil.309 modelini alıcaksın.3 kanal köprü olmaz 2 kanalı köprüleyip giriceksin.diğer 2 kanala 2 tane hoparlör bağlarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme