Şimdi Ara

400W frisby yetersiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400W, 4 Işıklı 12 cm fanlı frisby kasam var. imzamda belirtitğim ve 5 usb aygıtı takılı sistem oyun oynadığım zaman reset atıyor. Ayrıca güç kaynağından da cızırtı geliyor. Aslında daha önce böyle bir problem yoktu taki 750Gb sata samsung hdd alana kadar. Güç kaynağının üzerinde +5V 26A, +12V 16A, -5V 0.5A, -12V 0.8A, +3.3V 22A, +5Vsb 2A yazıyor. Bu güç kaynağı yetersiz mi, High Power 650W almayı düşünüyorum ama kdv indirimi hala uygulanmamış galiba, sizler ne dersiniz?

• yetersiz
  • O.C yapmazsan yeterli gelir...

Edit: KDV indirimi sanırım Salı günü başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Mart 2009; 18:43:03 >
  • Her Türlü Yeter..
    ama leon-x kardeşimin dediği gibi oc yaparsan en az 460 watt psu alman gerekir
  • O.C yapmıyorum zaten, oyunlarda aşırı yükleme olduğundan reset atıyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahkara46

O.C yapmıyorum zaten, oyunlarda aşırı yükleme olduğundan reset atıyor galiba

1-2 sene kullandıysanız psu'yu eskisi kadar verimli çalışmayabiliyor. Aynı şey benim Thermaltake 560 wattımda da olmuştu ve değiştirip Enermax aldım şimdi de çok memnunum. KDV indirimiyle birlikte dediğiniz High Power'ı alırsanız sorun çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.