Şimdi Ara

High power 750 watt güç kaynağı iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Single rail ile 62.5 amper veriyor. Standart korumalar dışında ısı koruması var. Fsp raider ii 750w silver ve bu fiyat. Ürün sanırım 2.2Kg. Yani raider Dan biraz ağır.
    Fanı durmadan çalışıyor (maalesef) sanırım.

Bu ürün gold sertifika almış.

Çok ucuz geldi trde olsa tmx 650 alıcam corsair çünkü güzel övgü almış.

Raider fiyatını hiç hak etmiyor imkan pls Hydro G alır geçerim ama...

Uzun süredir high power kullanan var mı?

FSP 60 ahbc 600 watt kullanıyordur CW olduğu için iade ettim.

Ne yapmalı

Johhygruru da fln high power ürünü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrintili bakmadim ama bulunabilir. Biraz eski modeller heryer de incelemesi yok. Sirtec high power olarak bakmak lazim. ASTRO gd Olanini incelemesi varhttps://www.techpowerup.com/review/high-power-agd-750/

• Slm .Bu model için spesifik birşey diyemem ama 2011 yılında (2010 ortalarıda olabilir) high power 650 watt 80 plus (bronze bile değil) almıştım.Bu seneye kadar gayet güzel hizmet ettiğini söyleyebilirim.Geçenlerde bilgisayarı kapadım , bir daha açılmadı.Şimdi gigabyte psu aldım onla yola devam.
  • Bende high powerın eco modeli dandik bir psusu vardı, sistemin çektiği güç psunun sınırlarına yaklaştığı halde 6 yıl sonra bozuldu. High power iyidir. Forumda çok şikayet de görmedim. Tabi biraz da şans işi olduğunu unutmamak lazım.
  • Valla kardeş ben bunun bronze 750wattlık olanını 3.5 yıldır kullanıyorum. Ne gürültüsünü duydum ne de bana sıkıntı yarattı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende element olan modelini kullandım fan sesi traktör gibi çalışıyordu ama bu durum ürünü kötü göstermiyor ama high power almamaya karar verdim ve seasonic 650w aldım ve iyiki almışım inanılmaz bir psudur.

• Hangisi? Raider ii aldım pişman etti.

Hydro G almak vardı of

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xigmatek Hera 850W Plus Gold Full moduler alıp geçeceksin
  • https://forum.donanimhaber.com/satilik-high-power-direct12-1000w-13-5cm-fanli-moduler80-plus--139406719#140400002 elimde var vereyim sana 1000w bronze hemde kendime ve kardeşime aldim benim kinde 2070 9900 koşuyor bir sıkıntısını görmedim isinmiyor bile kardeşim bilgisayari toplamaktan vaz geçti kutuda duruyor 8-10 aydir
  • Ben 2011 den beri sorunsuz kullaniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, raider ii neden pisman etmisti, merak ettim?

• bılınclı arastılırsa fıyatını en fazla hak eden 2 3 fırmadan bırıdır hp..

yeter kı amaca gore model secılsın.butceye degıl..

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Fanı acayip ses çıkarıyor. Kalitesiz herhalde baya.

Düşük güçte beklemede bile çok bariz duyuluyor. Sistem danaları 600rpm ha 0 rpm güç kaynağının sesi önde.

Candan gelen ses düz fan sesi değil sanki kabloya çarpıyor gibi.

Ayrıca coil whine var. Hadi bu görmezden gelinir çünkü az ama olsun.

Tek bi beklentim var fanı normal olsun kaliteli olsun.
    2080ti takmıyorum zaten

Hydro G almak lazım da 750tl lik şeyi burda 1000tl ve üzeri satıyorlar

• En ucuz 750w modelini 2. el almıştım 5-6 yıldır kullanıyorum çok şükür bir sorun yaşamadım. Kenarda duran zalman 850 gold durduğu yerde bozulmuş.
  • 750watt element smart (bronz) yarı modüleri kullanıyorum 1 senedir ben 400tl civarına almıştım şimdi fiyatlar artmış baya. Oldukça memnunum. Tek kanal 12volttan veriyor tüm gücünü. 14cm fan mevcut ışığı açılıp kapanabilen (mavi).

Sistem boştayken de çalışmakta fanı. Boştayken dursa daha iyi olurdu tabiki. Ama fanın önünde bir engel yoksa tamamen sessiz. Tüm sistem boşta 500devir dönen fanlardan oluşuyor bende. Hddlerin sesi duyuluyor o derece. Güç kaynağı fanının önünde bir engel olursa veya hava aldığı ızgara dar olursa ozaman fanı arttırmaya başlıyor kendisi hiç ısınmadığı halde. Buyüzden ses çıkarmaya başlıyor buna dikkat edin. Fanın önü komple açık olmalı. Hatta toz filtresi bile kullanılmamalı bence. Ben komple açık sistem kullanıyorum sıkıntı yok hiç.

Ryzen 2600 + 16gb ram + Rx580 nitro plus + 6 adet hdd ile tam yükte fan hızı değişmiyor hiç. Fanın önünü hafif kapatırsanız fan hızlanmaya başlıyor hemen bu da sese yol açıyor.

High power 750 watt güç kaynağı iyi midir?

Foto sistemin eski hali. Hddlerin üstünde olduğu halde ses yapmıyordu. Hdd aralarından hava aldığı için.

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Valla açıkta bile o ses çıkıyor hocam fsp raider ii den.

Güzel sistemmiş

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    coilwhine nin bobinlerden gelmesi biraz zor hocam cünkü sarili... coilwhine bobin sesi ve bazen fandan gelen cizirti ile karistirilabiliyor. fandan da gelir o ses, sürtme seside var diyorsunuz zaten...

エルミタージュ秋葉原
    FSP定番電源ユニットの後継モデル「RAIDERⅡ」を試す - エルミタージュ秋葉原
    http://www.gdm.or.jp/review/2017/1106/239442/2

https://elladanstestco.wordpress.com/2017/03/03/fsp-raider-ii-750w/

fani arizali olabilir, hata fabrikasyon olabilecegi gibi, aldiginiz yer, kargo sirketi ile de alakali olabilir. Aldiginiz yer ve dolayisiyla garantisi ile iletisime gecin, eger dediginiz gibi ise degistirirler fanini... eger mümkünse bir ses alabilirmiyiz, video seklinde buraya?

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kesin CW sesi.

Mouse oynayıp başlat menüsü açınca dikkatli dinleyince ses değişiyor, ekran kartına yük gelince değişiyor.

Linux tech tipste biri söylemişti dual topology olduğu için cızırtı duyabilirsiniz diye ama CW bu. Çok hafif gerçi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.