Şimdi Ara

High power 750 watt güç kaynağı iyi midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    5 garantisi olmasi lazim, inventus hatta kendi ilgileniyordu... bilgisayar kasasini baska bir yerde (bina disi) denediniz mi? Coil whine yapan bir tesisatta evga g2 de bile coilwhine oluyor. Yanliz fandan kaynakli ise cözülür haberiniz olsun. Sesi alabilseydik net söyleyebilirdik. Cok hafif diyorsunuz gerci... bir önceli psu da da coilwhine oldugunu söylediniz yanlis hatirlamiyorsam, bir sonrakinde de olmayacagini kimse garanti edemez. Evin tesisati, tesisatta bulunan bir cihaz, cihazin iTHD degeri, daha yakin ihtimallerden anakart yada ekrankartindan yansima kaynakli da cw olabilir. CW anakonusunu okursaniz bu konuda aklinizda daha belirginlesir. Linusun listesinde İyi bir kategorideydi bu psu yanlis hatirlamiyorsam... Evga g2 den bahsetmistim yani hydro G aldiginizda da cw yasamayacaginizin bir garantisi yok bunu anlatmaya calisiyorum. Bu konuda Frank Sabotka ya özelden danisabilirsiniz yada REDSTONE hocamiz cok yardim severlerdir.

fan problemi icin garantiyi rahatsiz ediniz, bana kalirsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle yapmayı düşünüyorum zaten amazondan aldım.

Ama korkum yetkili servis ya bu fan sesi normal deyip yollaması. Malum kargolar çok yoğun paketlerin çok özenli taşıdığına emin olamıyorum 2.5 3kg bişey yolda başına bir şey gelcek diye korkuyorum.

High power alsaydım keşke diyorum ama bilmiyorum Bi yandan.

10 sene yazıyor garanti üstünde sanırım

Fan sesi düzelse bana yetecek çünkü iyi bir psu.

Coilwhine böyle eski psuda olmadı(bozulana kadar ama dandik ti o fsp 60 ahbc).

Dual topology kaynaklı bi cızırtı bu sanırım, yapacak bişey yok

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Sizin sistem özellikleri neydi? merak ettim. 60ahbc yi 2 yildir kullanan tanidigim var, cw ya da baska sorunu yok. Nasil bir sistemle kullandiniz, sisteme uygun psu secmek lazim aslinda ve bir de sistemde bir sorun mu var test etmek lazim, civardan baska bir psu bulabilirseniz ki (suanki durum cok müsait degil farkindayim) yine de fikir verebilirdi. Amazon ise önce maillesin videoya kaydedin, anlatin durumu corona vs kargo burda söyle böyle ne yapmam lazim diye, magdur etmeyeceklerini düsünüyorum. bütün cekincelerinizi yazin. gerekirse amazon amerikaya yazin...

Hp element smart kullaniyordum. Vega56 8700k 5ghz isinmiyordu bile psu bu gibiydi. evga aldik 750w gold 4tane 8pin cpu 16 tane 8pin gpu vs vardi 1ay olmadan bozuldu. O zaman 6700k kullaniyordum gpu da rx480 idi daha sonra rm750x aldim sifir oda 1 gün çalişti sonra birdaha çalişmadi. Evga nin agrizasini hicbir tamirci yapamadi.. Ne üzülmúştüm ben ne zaman üst düzey psu kullansam hep bozuluyor birdaha kullanmiyacam birazda şans işi kutudan bozuk bile çikabilir

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Rx 580, 9600kf, 16gb, 5 fan, 2 hdd, 1 ssd

• Yaklaşık 1 sene once sinerjiden 380 tl ye high power hp750 bronze yarı modüler mavi ışıklı olan model psudan aldım. Memnunum, kulaklarım cok hassas degil, ryzen stock sogutucu kullanıyorum sistemin en sesli parcası odur. Ama şu da var Sistemime 500 550 w da yeterdi, yani psu yatıyor aslında. Özetle memnunum

• Sende benim gibisin klübe hos geldin. Benim anakartta gitmisti, evga falan diyorsun ama bozugu da bozuk cikiyor yani... rmx bende yorumlarda okuyordum arada onda da cikiyor hatali ürün amazon olsun baska yerler olsun yazan oluyor. Ama bunlari bu forumda anlatma sakin sana inanmazlar, birde seni suclarlar...

hocam rx580 kullandigini bastan söyleseydin, ekran kartini cikartip denedin mi? (Fan sesi disindaki sesten bahsediyorum, fan ise degisme olmaz zaten)

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Yok hocam boşta rx580'imden ses çıkmıyor. Çok eminim buna. O olmadanda denedim. Saçma bir ses geliyor kur artışı olmasa iade edip paramı alıp yeni psu alcam da adamlar aldığın fiyatı veriyor..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.