Şimdi Ara

400w psu ile çalıştırdıklarım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slmlar ben şuanda amd64x2 5000+ işlemci,2gb800 ram,320gb hdd,2 adet 12 cm fan,asusun eah 3870 e.kartı kullanıyorum ve psu mun gücü 400watt,acaba bu psu değeri bu ekran kartına sürekli güncel uyunlarda güç ihtiyacını karşılıyabilirmi??

• PSU 500 Watt lazımsın sana
  • eğer şu ana kadar sorun vermediyse vede gerçekten 400 watt ise yeter?
  • ewet şuana kadar hiç sorun oluşturmadı ama çok zorlanırsa yanmasından filan korkuyorum biraz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar_lives

PSU 500 Watt lazımsın sana

500 Watt mı ? Yuhh.

Ben 500Watt ile 4890 satıyorum. Hatta 450 Watt ile GTX260 alıyor millet. Ne yaptın yiğen yaw
  • overclock yapmadığın sürece sorun yok sadece ekran kartında zorlandığın yerde vpu hatası verip masa üstüne dönme durumu olursa ya sıcaklıktan yada powerdandır. Öncelikle ekran kartının soğutucusu fazla tozlu ise temizle. tekrar kullan baktın sorun olmuyor sıcaklıktanmış demektir. benim arkadaşada 3870 almıştık vpu hatası ile çok karşılaşıyordu.Gelsin 110tl'ye ekran kartı soğutucusu, gitti vpu hatası dahada gelmedi. yani bizimki sıcaklıktandı ayrıca 430watt poweri vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn2802 -- 10 Aralık 2009; 2:17:09 >
  • ben 10 yıldır bilgisayarla ugrasıorm
    cok sistem topladım kendimede milletede sattık ettik.

kaliteli psu ok tamam 460w lık fsp nekadar agır insanın kolu kopacak cift pcb bir suru koruması var vs vs...

ama abartmadıkca sistemdeki parcalar psu ihtiyacı oyle 600w larda 700w larda falna gerek yok.

bundan baya önce
    90nm opteron 165 vardı alet 125w mı neydi 2.9ghz e clock yapmıstım 1.62v ile gunluk kullanıyordum
    creative audigy 2 ses kartı
    7600gt full clocklu onu kullandım bide x1800gto vardı clocklu
    a data vitesta ddr500 ram vardı 600 e clockluydu baya voltaj vermiştm

osu busu şusu derken flower 550w diye bir psu vardı frisby codegen falan gibi dandik deil ama kaliteli de degil orta kalite 550w vermez ama 400 u vardır rahat catır catır kullandım makinayı.

şimdi ise sistemim aşşagıda hd4870 var feel hurricane 380w psu ya takmadım bile calısmaz diye ucuza 50 ytl ye mis

zaten artık anakartlarında ekran kartlarında vrmleri cok gelisti dalgalanma cok olmuyor psu da orta kalite ise tamam

ama ilşin içine 4 cekirdek cpu ona clock high end kart 4 slot ram guc ceken ii bi anakart ayda dual gpu falan filan ozaman guc cekimi artıcak haliyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    3 ay önce açıldı
    850-1000W PSU önerisi olan?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus ta250 orjinal 350w psu Amd x3 720 BE işlemci az fsb + çarpan 3,4 ghz orjinal amd fan 4 gb kingston dual 2*2, 2*500 gb seegate hdd , MSI 785GTM-E45 AMD 7850 + SB710 ZOTAC 9600GT Synergy GDDR3 1GB 256Bit, dvd-r v.s. güllük gülistanlık geçinip gidiyoruz ha ayrıca kasa 5. senesini dolduruyor. Nedir bu uçuk psu sevdası anlamış değilim oyundan ofise kadar binlerce müşteri bilgisayarı topladım daha 500 w üstü psu takmadım bir gün olsunda koş birader duman çıkıyor diyen olmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faNtAsYbOy -- 9 Aralık 2009; 2:37:48 >
  • yeterli, üstü gereksiz masraf olur.
  • ben 350watt ile q9650 hd4890 asus p5q se2 2x2 kingston hyperx 1066mhz çalıştırıyordum sorunsuz çalışıyordum

şuan imzamdaki sistem günlük kullanımda overclocklu 550watt yetiyor

bence sana 350 watt bile yeterde artar :D
  • Selam Arkadaşlar 350 psu ile ati hd4730 ekran kartında sorun yasanırmı..
  • Q6600 3.5 ghz e oc lu 1.65 v (aklımda kaldığı kadarıyla)
    Akasa AK965 cpu soğutucu
    4 gb 800 mhz ram 960 mhz e oc lu (+0,2 v ile)
    GTS250 onda da oc vardı
    2 tane hdd
    1 tane wi-fi (usb den takılı)
    1 tane FDD
    1 tane DVD RW
    1 tane usb bluetooth
    Kuzey köprüsüne de yine +v vermiştim

FSP 400W ile sorunsuz aylarca kullandım. PSU işi biraz abartılıyor, çoğu konuda söylüyorum. 400W yetecek sisteme 600 - 750W tavsiye edenler var. Utanmasalar trafoya bağla diyecekler.

Elbette sınırda almamak lazım. Yeni PSU alacak olsam ve yukarıda yazdığım şekilde kullanıyorsam sistemi 500W alırım ama 500W çekeceğinden değil, Fazla W göz çıkarmaz hesabı.
  • bazen psu olayını çok abartıyorlar..

sistemimde 400w çakma psu var verdiği değer 250w, yandaki panele ilaveten

+2 gb ram toplam 4gb ram

+creative 7.1 ses kartı

takılıydı, inanırmısın 8 9 saat oyun oynamama rağmen, yazın psu sadece ılıklaşıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun483

Selam Arkadaşlar 350 psu ile ati hd4730 ekran kartında sorun yasanırmı..

Bence yaşanır. 4770 deseydin power ın amperi iyiyse yaşanmaz derdim ama 4730 da yaşanır bence.
  • Sistemim yandaki gibi...

Sizce ben bu sisteme hiçbir değişiklik yapmadan sadece ekran kartını değiştirsem,en iyi hangi ekran kartını takarım ve psu sorunsuzca yeter?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Sistemim yandaki gibi...

Sizce ben bu sisteme hiçbir değişiklik yapmadan sadece ekran kartını değiştirsem,en iyi hangi ekran kartını takarım ve psu sorunsuzca yeter?

psu yu göze alarak hd5770 derim ben..
  • Bende (tolgacem) dediklerine katılıyorum bazı forumlardada cok karsılasıyorum psu" cok abartı sekılde yuksek almaya zorlayanlar war ben kendı pc"de yaptıklarımı goz onune alınca psu nun ne kadar gerektiğini gerekmediğini anlıyorum! yaptıklarımı sayıyımmı

Kasa nzxt"tempest bılenler bılır 6 fan war :D 120 mm 4 adet fan.140 mm 2 adet fan war 2 fan led.
    PC.de o.c yaptığım cpu 1.8 e2160 .sıtabıl calısıyor suan 3.06 da bunların dısında uv.ler ve harıcı led ler calısıyor sıstem ıse ımzamda.Not : PSU 450w :D
  • ekran kartı çalişmama gibi mi bir sorun olur..
  • Bende bu konuya kendi deneyimimi yazarak katkıda bulunabilirim sanırım.Sistemim amd x4 620 4 gb ram hd4870 dvd rw 1 terra hdd den oluşuyor genel hatları ile. 500 watt glacial power güç kaynağı ile kullanıyorum sistemi. Overclocklı halde crysis oynarken prize bağlı ölçüm cihazında en fazla gördüğüm anlık değer 310 watt. Sistem idle da 170 watt tüketiyor. Burada önemli olan güç kaynağının 12 volt tan verdiği amper, eğer ekran kartını besleyebilecek akımı verebiliyorsa 380 watt çok çok yeterli standart bir sisteme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun483

Selam Arkadaşlar 350 psu ile ati hd4730 ekran kartında sorun yasanırmı..

Bence yaşanır. 4770 deseydin power ın amperi iyiyse yaşanmaz derdim ama 4730 da yaşanır bence.

hocam benimli 12 v da 14 amper veriyor 350 watt ama 400 watt peak değeri. sizce 4730 kaldırır mı işlemçi pentium d930 3.0 ghz 2 adet writer 1 cd writer 1 dvd writer 2 harddisk var 160 ve 250 sizce kaldrırı mı yoksa cd writer ve 160 gb hdd iptal etmeli miyim voltajdan kazanç sağlamak için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.