Şimdi Ara

400Wat psu buldum.Kasama takmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım 400 wat psu verdı bana.Şuan ki bilgisayarımda 300 wat psu var.Sizce takmalı mıyım?.Ekran kartı takacağım için önemli bir fark olur mu?
     400Wat psu buldum.Kasama takmalı mıyım? 400Wat psu buldum.Kasama takmalı mıyım?

• 400W lık olan her durumda 300W lıktan iyi gibi duruyor, daha güvenli olduğunu düşünüyorum arızası yoksa takın bence. Almayı düşündüğünüz ekran kartının modeli belliyse onu da yazarsanız 400W yeterli mi değil mi yorumlarız. Eğer daha yüksek bir şey gerekirse iki kere zahmete girmemiş olursunuz.
  • 400watt iyi ama sağlam mı ona bakın önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: not.speak

Arkadaşım 400 wat psu verdı bana.Şuan ki bilgisayarımda 300 wat psu var.Sizce takmalı mıyım?.Ekran kartı takacağım için önemli bir fark olur mu?
     400Wat psu buldum.Kasama takmalı mıyım? 400Wat psu buldum.Kasama takmalı mıyım?

O psu gerçek 400 w psu değil 5 para etmez takcaginiz ekran kartına bağlı eğer güçlü bir kartsa hiç bir işe yaramaz iki güç kaynağı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rulurak

400W lık olan her durumda 300W lıktan iyi gibi duruyor, daha güvenli olduğunu düşünüyorum arızası yoksa takın bence. Almayı düşündüğünüz ekran kartının modeli belliyse onu da yazarsanız 400W yeterli mi değil mi yorumlarız. Eğer daha yüksek bir şey gerekirse iki kere zahmete girmemiş olursunuz.

Arasında nerdeyse hiç bir fark yok gerçek psu değil onlar ikiside iyi değil taksada takmasada birsey farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • not.speak kullanıcısına yanıt
    Psu için en önemli etken sahip olduğu watt değerinin ne kadarını size verimli bir şekilde sunabiliyor olmasıdır.

Ekteki psu lar arasında sizin fark edebileceğiniz bir fark yok.
  • not.speak kullanıcısına yanıt
    Quake olan 12v kanalından 16a veriyor.

Frisby olan 12v 18a veriyor frisby daha iyi oluyor ama parayla alcaksan değmez yani başka seçeneklere bakmak lazım ikiside iyi psular değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psu tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.