Şimdi Ara

Silverstone Da850 Psu Alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Silverstone Da850 Psu Alınır mı??teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Silverstone DA850 850W 80+ GOLD Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-DA850-G) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/silverstone-da850-850w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-sst-da850-g.html

Korumaları az gibi doğru düzgün incelemesi de yok

• Bende baktım bu modele de japon kapasitör yok. O yüzden vazgeçmiştim tier listinden bakmak lazım
  • Sitesinde full japon kapasitör kullanıldı yazıyor ayrıca tier list e baktım bu modeli bulamadım ama bir inceleme buldum: https://www.thefpsreview.com/2022/02/10/silverstone-da850-gold-850w-power-supply-review/

• Marka iyi bir marka ama o fiyatlara çoğu zaman amazon gibi yerlerde hatta daha uyguna daha bilinen iyi modellerde indirm oluyor. Yani tercih başka bir ürün içinde yapılabilir.

Ürünün tanıtımnda japon kapasitörler olduğu belirtiliyor.

Görünen belirtilen korumalarında ise, büyük bir sıkntı yok çoğu koruma sertifikası var gözüküyor. Ama ben olsam biraz araştırma yaparım aynı paralara daha iyi marka model bulunabilir.

Ama kronik bir sıkntısı yoksa bu ürün alınmaz diye bir şey yok bnce, tabi bu kendi fikrim. Markanın eskiden beri üst sınıf ürünleri var kaliteli ürünler yapıyor.

Birde sistem özellikleri belirtilirse pc nin, öneri daha iyi olur başka psular içinde yeterlilik anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 29 Eylül 2022; 11:22:0 >
  • Bu modeli aldım ama kafamda sorular var şöyle eksileri varmış

3.3V'de vasat geçici yanıt

-%2 yükte %70'in altında verimlilik

Acaba değiştirmeye üstüne para ekleyip xpg core yada Corsair rmx yada thermaltke gf1 ile değiştirmeye değermi

Silverstone Da850 Psu Alınır mı??

@Erhan1982DZC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champion39 -- 30 Eylül 2022; 0:13:57 >
  • Champion39 C kullanıcısına yanıt

Normalde aldığınız model nzxt c850 iyi ve üst model tier a psudur. Bu ürün yanlış hatırlamıyorsam seasonic üretimi kalitelidir yani.

Anlaşılan biraz araştırma yapmışsınız ama o siteler hemen hemen her ürüne eksi olabilecek bir şey buluyor. Mesela thermaltake gf1 ve xpg core reactore bile mutlaka 1 -2 eksi buluyorlar o kadar aşırı dikkat edilirse hiç bir şey alamazsınız.

Ama bu modellerin nzxt dahil artıları daha fazla, yazdığınız diğer modellerinde. Bence güzel bir psu almışsınız ne kadar ödediniz bilmiyorum ama muhtemelen işinizi görür, ufak tefek eksilere inceleme sitelerinde bu bölümlere çok takılmayın yoksa kafanız karışır. Önemli olan kullanıcı yorumları ve artılarının fazla olması ve de kronik ağır sıkntılarının olmaması.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi yani baktım sorunsuz mükemmel psu yok illa eksisi oluyor diğer markaların söylediğim modellerini ile bunun arasında yaklaşık ortalama 300 lira var ben bunu 2500 liraya aldım şimdi kutusunu da açtım baktım iade vesair çok uğraştırcak en iyisi kullanmak çok takılmamak lazım yorum için teşekkürler

• Champion39 C kullanıcısına yanıt

Aynen tabi yine siz bilirsiniz geri verme konusunda, kalitesiz bir şey olsa idi mutlaka bnde fikrimi söyler değiştirmekte fayda var derdim. Fakat ürün kaliteli ve piyasada en ucuz 2750 ye gördüm.Alınan fiyat iyi.

Siz kullanın bir sıkntı görürseniz çalışma konusunda veya ses sıkntısı gibi o zaman geri verirsiniz, hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.