arkadaşlar 400ytl lik bütçem var ve bu çerçevede bana önerebileceğiniz telefonlar hangileri yorum yapanlara şimdiden teşekkürler. ayrıca marka önemli değil ekran kalitesi ve kamerası iyi olsun yeter.
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kameraya sahip telefon SE K750i'dir
Senin için kamera önemli ise k750i daha doğru bir seçim olacaktır...
kamerasının iyi olmasını istiyosan k750i alabilirsin..
bende arkadaşlar gibi k750i yi öneririm sana (kamera açısından) ama temiz w810 larda 400 civarında satılıyor,öyle bir şey de düşünebilirsin...
k750i iyi olur
Bence 400 ytl ye alinabilecek en iyi tel kesinlikle siemens SXG75 tir..tabi iri boyutlari, dizayni ve agirligi (134 gram) sorun olmazsa..Kamerasi 2 mp, K750i kadar basarili olmasa da gayet iyi foto cekiyor, ekrani cok daha buyuk ve kaliteli, ses cikisi da daha yuksek ve kaliteli (hoparlorde), 3G destegi, 2. kamera, bas-konus, gps modulu, stereo mp3 calar, fm radyo, bluetooth, kizilotesi, 3d java engine, tema destegi, wav calabilme, 64 mb dahili hafiza, handsfree, dokuman goruntuleyici, ucus modu cihazin ozelliklerinden bazilari..beraberinde de 1 gb hafiza karti veriliyor..siddetle tavsiye ediyorum..daha kucuk, kullanisli, s1k bir sey istiyorsan da W700i, EL71 gibi modellere bakabilirsin..
ben samsung e250 yi öneriyorum kamerası iyi değil ama k750 kadarda tipsiz değil en azından e250 tam bir karizma
w700 veya k750 pişman olmazsın
quote:
arkadaşlar 400ytl lik bütçem var ve bu çerçevede bana önerebileceğiniz telefonlar hangileri yorum yapanlara şimdiden teşekkürler. ayrıca marka önemli değil ekran kalitesi ve kamerası iyi olsun yeter.
Bütçenizi çok az daha artırabilirseniz SE K750i'yi düşünebilirsiniz.
- 1.8 inç 176x220 piksel 262.144 renk ekran - 2.0 MP autofocus ve macro modu özellikli kamera, çift led flaş
SE K750 İ AL BENCE İYİ ÜRÜN BEN DÜN ALDIM 385 YTL'YE
o fiyata en iyi tel k750i'dir gerek kamerası gerek ekranı
siemens SXG75 nasıl bir telefon?
quote:
Orjinalden alıntı: bordobeyaz
siemens SXG75 nasıl bir telefon?
Kamera konusunda k750i, sxg75'ten daha başarılıdır...
kesinlikle w810 düşünebilirsin tabi bütceni artırabilirsen ama k750 de iyi bir seçim olur
k750i alıp w800i'nin yazılımını yüklersen hem walkman hem otofokus gibi avantajın olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme