GEÇEN İNTERNETTE GÖRDÜM. HASARLI Bİ 406. SAĞ ÖN TARAFTAN YEMİŞ. İKİ HAVA YASTIĞI PATLAMIŞ. KAPUT + TAMPON + ÇAMURLUK + FARLAR + IZGARA DEĞİŞECEK.
AMA MOTORLA İLGİLİ BİLGİ YOK. 11000 LİRA İSTİYOR. 2000 DİZEL SV FUL. MOTORDA BİŞEY VAR MIDIR FİYATA GÖRE?
Radyatörüne zarar gelmiş bir 406 yı çok ciddi kontrolden geçirmek gerekir, hatta mümkünse bulaşma derim, fiyat da baya düşük- hatta huylanmanı gerektirecek kadar düşük. İstanbuldaysan 2-3 tane aklına yatan ilanı ara konuş, bi kontrole falan sok, bende gelir bakarım olmadı..
Radyatörüne zarar gelmiş bir 406 yı çok ciddi kontrolden geçirmek gerekir, hatta mümkünse bulaşma derim, fiyat da baya düşük- hatta huylanmanı gerektirecek kadar düşük. İstanbuldaysan 2-3 tane aklına yatan ilanı ara konuş, bi kontrole falan sok, bende gelir bakarım olmadı..
ben de ondan korktum radyatör hasarlı olabilir. f,yatı da dediğin gibi oldukça düşük. ben istanbuldayım da araba değil. neyse
hele şükür bi fotoğraf çekebildim arkası yarın
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
quote:
Orjinalden alıntı: ekonomist406
çok sağolasın kardeşim sürekli bişeyler soruyorum sen de cevap veriyorsun. kusura bakma başını şişirdim. ama bu gidişle daha cok sorarım gibi geliyor bu arada alacağım zaman bana yardımcı olursun dimi
soracan tabi hiç çekinme biz burda neciyiz alacağın zaman da yardımcı olurum her türlü
rave: brake fluid level low yazıyor, fren hidroliği azalmıştı da onu haber veriyor abisi öyle bi gözüne sokuyor ki mesajı sıkıysa gidip değiştirme hidroliği
valla öle ya bide biiip sesi yapıo ya kontak actıgında bune lan sabah sabah sürprizmisin diorum :))) bende sabah sabah dogru mazot almaya gidiyorum offff of öğrencilik sefillik abi valla
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
hele şükür bi fotoğraf çekebildim arkası yarın
allah razı olsun soylukan bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme