Şimdi Ara

406 hdi motor arıza lambası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turboya giden hortumlara baktır,bir de bilgisyara bağlatınca sorun ortaya çıkar mutlaka arıza kodu vardır,çünkü ciddi güç kayıplarında mutlaka arıza verir,bence aracınızın sorunu büyük bir sorun değil,bir de aracı iyi tanıyan yetkili servis bulun,yetkili derken çoğu doblo tarzı arabadan anlıyo siz araştırıp bulun,sorunun ne olduğunu da burdan paylaşırsanız seviniriz
  • ben size çözümü söyleyim.. bu sorunların hepsinden kurtulmanın tek bi yolu var benzinciye gidin 15 lt benzinle.. işi çözersiniz.. bide kibrit.. peugeota binilirmi ya.. ben 2 sene bindim.. ikitane vardı.. ikisinide sıfır almıştım.. 2. ayında arabanın rotları çıktı bariyerlere girdim.. servise gittim.. kaza anında olmuş dedi.. ya varya hergün servisteydim.. allahın cezası araba.. peugeota para verilirmi hiç????
  • size katılıyorum arbayı tanıyan bir servise gitmemde yarar var gerçektende ama benim arabayı çok sefer bilgisayara bağladılar orda sorun çıkmıyo TDI olduğu için mekanik bi motor mazot pompasıda aynı şekilde ama borulardan dediğiniz gibi olabilir ya krum bağladı ya tam havayı çekemiyo yada tam turbo tam yağlanmıyor bunun bi kaç tane sorunu olabilir diye tahmin ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: koraycan677

turboya giden hortumlara baktır,bir de bilgisyara bağlatınca sorun ortaya çıkar mutlaka arıza kodu vardır,çünkü ciddi güç kayıplarında mutlaka arıza verir,bence aracınızın sorunu büyük bir sorun değil,bir de aracı iyi tanıyan yetkili servis bulun,yetkili derken çoğu doblo tarzı arabadan anlıyo siz araştırıp bulun,sorunun ne olduğunu da burdan paylaşırsanız seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alph-I -- 1 Haziran 2009; 0:35:22 >

• Arkadaşlar sonunda arızam gitti. Ama birde bana sorun. En son turboyu komple söktük. Ustam, hava debimetresi denilen parçadan bir sürü pislik çıktığını ve temizlediğini söyledi. Zannederim sorun ondan kaynaklanıyormuş. Yine aynı zamanda enjektörlerin alttarafında bulunan bir boru var herhalde enjektörlere ihtiyaç duyduğu temiz havayı veriyormuş birde onun içi açılıp temizlendi. Allaha şükür 2 haftadır yukarıda bahsettiğim sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.