Herkese merhaba, Laptoptan masaüstüne geçmek istiyorum Grafik tasarım video edit vs. öyle bir işim yok sadece oyun için. 25-30 bin TL bandında düşünüyorum ama biraz daha arttırabilirim Çok fazla bilgim yok biraz araştırdım 4060 serisi için çok iyi şeyler görmedim ama 4070 e çıkınca da fiyat epey artıyor. 4060 veya 4060 Ti ekran kartlı bir kasa almak istiyorum. İlk tercih 4060 Ti olmasıdır ama öyle çok uçuk kaçık oyunlar oynamıyorum. www.sinerji.gen.tr Attention Required! | Cloudflare https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sirius-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-42428Mesela böyle bir sistem İşlemci R5 7500F e yükseltmeyi düşündüm araştırmalarımdan yola çıkarak ama gerek var mıdır yoksa R5 5600 yeterli mi? RAM konusunda 32'ye yükseltmeme gerek var mı? Ekran kartı markası çok önemli mi ( birde bazı ekran kartları 3 fanlı bazıları 2 fanlı bunlar arasında çok performans farkı varmı) 500 SSD yeterli olur mu Sıvı soğutucu mutlaka gerekli midir? Bunlar hakkında tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Bir de Sinerji İtopya gibi sitelerden hazır sistem alsam sorun yaşar mıyım? Yoksa parçaları ayrı ayrı alıp kendim mi toplamalıyım |
Bildirim