Şimdi Ara

4070 ti süper sistem bileşenleri ve tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar cümleten. Pc konusunda az bilgiliyim. Oyun ve YZ de resim, video amaçlı amatörce işler için 4070ti süper aldım.
    Ancak epey sıkıntılarım var sanırım.. şöyleki 2fanli 3060ti ,3070 ,1650 gtx gibi ddr4 pcler toplatmistim yakın zamanda. Sanıyordum ki bu 4070ti superde hemen tak çalıştır modunda olcak.
    Sıvı soğutmasız kasalar kullanıyordum. Esas sorum : 4070 ti süper için sıvı soğutma almalı mıyım? Hiç bilgim olmadığı için soruyorum. Ddr4 anakartlarda bu yeni gpulari (4070ti superleri) kullanmamda bir sorun olurmu?
    Çünkü hep Ddr5 li sistemlerde kullanmışlar internetteki videolarda bu kartı ve genelde de 7500f işlemci var.
    Elimde japon kapasitörleri olan yeterli sayıda psular ,ramlar ve ssdler ve hddler var.
    13400f, ryzen 5 5600, i7 9700k işlemciler var.
    Anakart olarakta Asus prime b550m-k , b550 plus wifi 2 , MSI mb mpg z790 edge wifi 1700 soketli anakartlar var.
    Ddr4 lu bu anakartlar varken, Ddr5 li bir anakarta geçmeli miyim?
    Elimdeki 7500f dengi 13400f işlemciyle ,4070ti süper, sıvı soğutmasız çalışır mı?
    Eğer sıvı soğutma alcaksam; 240mm ödül almış arktik likid 2 freezer markalı olan sıvı soğutma işimi görür mü? Yoksa 360 mm olanmi gerekir?
    Ddr5 anakart önerisi olarak 4070ti süper için neyi önerirsiniz?
    Oyun öncelikli amacım. 2k ve 1080p monitörlerim var.
    birde mk serisi anakartlara 1650 gtx takip emülatör amaçlı kullanmak istiyorum? Ekran kartı gücü yetermi yoksa 3060ti mi takmalıyım?
    Kasa olarakta Led şeritli kasalarim var ama sıvı soğutmaya uygun olurmu? bu durumu önceden düşünemedigim için haliylede bilmiyorum.
    Dark maxima v20 , dark x-force , nzxt elite , nzxt 510, rampage castle, frisby gibi atx boyutlu rgb ağırlıklı kasalarim var. Lian li gibi büyük kasalarda çok fan var. Sıvı soğutma olmadan,Hava soğutmalı bu 4070ti superli sistem soğurmu?soğursa nasıl soğuyabiliyor?..

Sonuç olarak emülatörler için ayrı ayrı 2 kasa, oyun için superli 1 kasa, YZ için yine superli 1 kasa toplamayı hedefledim.
    Ancak soğutma olayında çakıldım.. değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Saygılarımla.4070 ti süper sistem bileşenleri ve tavsiyeleri 4070 ti süper sistem bileşenleri ve tavsiyeleri 4070 ti süper sistem bileşenleri ve tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 2 Temmuz 2024; 7:54:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ddr5 sistemi gerekliliğide 5800x3d almayı düşünüyordum ama o maliyete ddr5 anakart ve 7500f alınabildiği içindir 👍

• 4070 ti superi 2K monitörde kullanacaksınız,değilmi.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın bildirimleri kapamisim sanırım bu yüzden yeni gördüm mesajınızı.afff☺️az önce İlan mesajlarını biraz daha derleyip toparlamaya çalıştım yanlış anlaşılmamak için. Evet evett 2kya bunun için geçtim. 4070tiyi bunun için kullanacağım öncelikli olarak👍 ama asus dual 3060 larımda var 4 tane daha. onlarda 2.5k oyun performansı veriyormuş. ama test edemedim 2kda soğuma olayını kafamda çözemediğim için henüz. Birde Dual 3060 ti lerden acayip memnunum.1080p TN panel asus monitörde kullanıyorum hâlâ 👍buzzzz gibiler yahu☺️ Yakın zamanda da 2kya geçtim, resimdeki Msi,13400f ve 3070 takılı olanı .ama performanstan memnun değilim. Sistem bileşenlerini, kullanıcı yorumlarına ve puanlamalara bakıp , fp ürünleri olarak aliyorum. 3060ti 59 ,3070 62, 4070ti süper 81, 4080 84 puanlardaydi en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 2 Temmuz 2024; 7:48:22 >
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    4070 ti süper sistem bileşenleri ve tavsiyeleri evet bu kavisli olanda kullanmalıyım sanırım. Lenovonın kavisli bu seneki modelinin almıştım.

Monitörün kurulumdaki ölü pixel renk gamı ve tarama hızındaki uzaylı testi, çok başarılı👍ama henüz oyunda denemedim bu monitörü, çünkü 4070ti süperi takamadım daha soğutma olayından dolayı🙄 Paneli Va ve TN panele göre çokta memnun değilim. Tn panelin yeri bende bambaşkaa..😇🤌
    4070 ti süper sistem bileşenleri ve tavsiyeleri

3060ti 🤌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 2 Temmuz 2024; 7:56:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.