Şimdi Ara

407 RT4 Multi Media System (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CANDAN ARKADAŞIM rt4 fiyatları fransız ebayda yaklaşık 900 euro eğer bulabilirsen biliyorum sen ebayda cezalısn eşinin dostunun arkadaşının üstüne alabilirsen ben 1100 euro ya kadar alabilirim ayrıca bu sadece navigasyon değil bir sürü özellik var gsm kullanmak bile başlı başına mükemmel hel o ekranın orta konsoldaki görünüşü adamı bitiriyor

quote:

Orjinalden alıntı: candan25

rt4 larda kendi hafizasi 3gb imis yuo tubedeki filimde soylenene gore

navigasyon sistemi
    telefon
    dvd dvix
    tv
    mp3 mp4calma ozelligi vs var
  • RT4 multi media systemi hafıza 30 gb dır
    quote:

rt4 lerde kendi hafizasi 3gb imis yuo tubedeki filimde soylenene gore

navigasyon sistemi
    telefon
    dvd dvix
    tv
    mp3 mp4calma ozelligi vs var
  • maydanoz
    gel alalım şu rt 3ü 4ü
  • alalım alalım da alacak yer kaf dağının arkası gibi ya buna moralim bozluyor dostum bence ikimiz bu konuya yoğunlaşalım bulalım bir şekilde aynı servise de taktırız indirim olayı falan daha iyi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: individual

maydanoz
    gel alalım şu rt 3ü 4ü

• almasına alalım da biraz para lazım
    ben bir kaç ay sonra bu işe bütçe ayırabilirim
    sen istersen aramaya şimdiden başla

ben daha nceden araştırmıştım
    hangi parçalar gerekli
    tek tek referans numarası var elimde

rt4 parçalarını bulursam sana pm den gönderirim.
    bunların bir çok parçası var

anten
    mikrofon
    vantilatör
    ekran
    konsol
    fiberoptik ablo
    incik boncuk yaklaşık 15 kalem parçadan oluşuyor
  • yakinda elime buyuk ekran ve rt3 gececek sifir gelince sana fiyat soylerim ama sanirim 500.600euro arasi olacak alacaksan sana ayiririm
    elime gecince sana haber ederim
  • arkadaslar ben izne agustosta geliyorum sizin icin bula bilirsem getirecem ucuzbulursam alicam

denizlide oturuyorum gelir alirsiniz benden bi tane komond ettim yakinda gelir

dedim gibi sanirim ekran ve rt3 var kablolari falan yok baglatacaginiz yerde peugeot servisi olacaktir buyuk ihtimalle oradan kablolari bulursunuz

sanirim baglantinin calismasi icin otomobilin beynine yuklenmesi gerek oda serviste yapila bilir ancak
  • saolasın arkadaşım
    ağustosa kadar alabilirim
    denizliye de gelmiş oluruz bi çayını içeriz

biraz zaman geçsin
    senin de eline ulaşsın
    tekrar konuşuruz
    keşke eline komple set halinde geçse

yalnız dikkat edilmesi gereken rt3 ün VAN modeli olması
    yani eski kasalara uygun olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 15 Mayıs 2008; 15:13:58 >
  • tamam candan sen rt3 rt 4 leri toparlamaya başla biz denizliye geliriz ordan seni pamukkaleye götürürüz

induval yeni kasa eski ayrımı hangileri konuyu biraz acabilirmisin
  • su an van olup olmadini bilmiyorum ekranlar uyum lu ikitane buyuk ekran varmis bitanede rt3 varmis sanirim yeni model olmali ama fabrika satis masasina fiyatlari sormaya gidecem oradan komple kit takiminin fiyatini ogrenirimsize yazarim al derseniz alirim 100de 28 indirimli alacagim turkiyeden daha ucuza gelir
  • Arkadaşlar bulursanız bana da haber verirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expexp -- 15 Mayıs 2008; 17:25:26 >
  • candan çok teşekkürler

maydanoz
    eski yada yeni kasa için 307 lerde var
    407 lerdeki hep aynı
    için rahat olsun
  • onemli deyil arkadaslar ikinci eleri 500.600euro civarinda 307ler icin bulunacak ama 407 nin ikinci eli su anda bulunmuyor

bulsam ben alacagim bir yandanda ikinci el electronik parca almak ta istemiyorum malum ya calismaz ise garantisi yok deneyemiyorsunda

onun icin burdaki fabrika satismazasindan fiyatlari ogrenip size soylerim fiyati uygun gelirse 407 ve seri 1307 icin birer tane sizlere tam takim alirim turkiyede servise baglatirsiniz

ama arkadsin birinin sadece ekrani bozulmustu 407 nin buyuk ekran 1500euro parca parasi 1900 euro takmasi ile beraber odedi

ondan bana pahali geldi ben birtane navi gasyon bitane transmeetteur mp3 ve birde arka koltuga divix aldim toplam 500euro tuttu bu daha makul geldi bana

keyf sizin

fiyatlari ogrenmek icin ibir iki haftaya kadar giderim

• olur candan dostum bak işte hallet fiyatını söyle parayı hazırlayayım
    quote:

yakinda elime buyuk ekran ve rt3 gececek sifir gelince sana fiyat soylerim ama sanirim 500.600euro arasi olacak alacaksan sana ayiririm
    elime gecince sana haber ederim
  • hadi bakalım
    bi başlayalım şu işe
  • başlayalım artık valla bu işi bi halledersek herhalde arabalardan inmeyiz o ekranın keyfini sürmek için
    quote:

Orjinalden alıntı: individual

hadi bakalım
    bi başlayalım şu işe

• ya arkadaslar ben size bi sorayim turkiyede oto boya fiyatini biliyormusunuz burda adamlar sadece arka tamponu boyamaya ve birazda ezik var onu duzeltmeye 424euro istediler turkiyede nekadar acaba boyatma
  • candan arkadaşım ben sana komple arabayı 400 euroya boyatayım
    quote:

ya arkadaslar ben size bi sorayim turkiyede oto boya fiyatini biliyormusunuz burda adamlar sadece arka tamponu boyamaya ve birazda ezik var onu duzeltmeye 424euro istediler turkiyede nekadar acaba boyatma
  • usta isi olacak ikinci boya oldugu belli olmayacak ve sen ankaradasin deyilmi

denizlide bir tanidik var bizim ufakligin araci boyamis hic belli deyilimis izinde gorusecegim eyer fiyatta anlasirsam boyatirim anlasamaz isem bensenle kontak kurar boyatiriz fiyati cok iyi

tesekurler
  • tamam send araştır eğer yardıma ihtiyacın olursa her zaman yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.