Şimdi Ara

407 RT4 Multi Media System

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 407 arabam için RT4 Multi Media System düşünyorum nasıl yapabilirim nerden bulabilirimbu konuda yardımcı olabilirmisniz servise sordum adamlar 7000 euro istediler herhalde beni yasalak zannettiler yada kek gördüler yurtdışından bu sistemi getirme şansım olursa bu nu onte etme şasım olurmu servisler biraz pahalı

• rt3 içinde 4500-5000 ytl istediler
    aslında bu parçalar ucuz ama Türkiyeye gelince pahalılaşıyor
    size tavsiyem ebaydan bu ürünü almanız
    yaklaşık 1000 euro gibi rakama gelebilir

ben uzun zamandır araştırıyorum.
    ama bütçeyi daha ayarlayamadım
  • dostum sağol uzun zamandır hertafa bakıyordum bi türlü bulamamıştım şimdi verdiğin linke baktım var ama sorun ben ebaydan hiç alışveriş yapmadım nasıl yaparım bi yardımcı olabilirmisin

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mydnose

dostum sağol uzun zamandır hertafa bakıyordum bi türlü bulamamıştım şimdi verdiğin linke baktım var ama sorun ben ebaydan hiç alışveriş yapmadım nasıl yaparım bi yardımcı olabilirmisin

saygılarımla

açıkçası bende bilmiyorum
    para ayırsam bile nasıl alacağım bilmiyorum.
  • Arkadaşlar ben ebay.co.uk den paypal ödemesiyle comm2000 ve dijital gösterge ekranı satın aldım. Hatta bugün kayınço sürpriz yaptı Türkiyeye geldi ve getirdi. Onun adrresini yazmıştı Londrada yaşadığı için. Aldığım parçaları taktırdım artık yol bilgisayarı çalışıyor. Paypal hesabı açıp kredi kartı kartınızı kayıt ettiriyorsunuz. Satın aldığınız kişiye Paypal sizin adınıza ödeme yapıp borcunuzuda kredi kartınıza yansıtıyor. ebay Paypal için güvence veriyor.
  • sanırım 206 için yol bilgisayarı istiyordun
    hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 307 içindi, 2004 1.4 hdi. Teşekkür ederim. 15 dak ısınınca okunmaz olan ekrandan da kurtuldum. Bu konuda bilgi veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
  • hayirli olsun benim ekranda isininca sonuyor kurtulmak icin 250euro istiyorlar bende kapatiyorum lazim olunca aciyorum

ekran kapalinca ilk acildinda 5dakika kadar guzel gorunuyor buda yetiyor simdilik

turkiyeye gelince yaptiracagim
    izne az kaldi
    rt4lar burda 1500euro civari

peugeot servisi takiyormu turkiyede

ebay dan almak istedim 450euroya ama almayinca beni ebay dan attilar

bilimyorsaniz confirme yapmayin yoksa bidaha siteden alisveris yapamassiniz ben gibi

gecen 1.99euroya mp3transmetteur aldim iyiki onu aldiktan sonra attilar

• hocam bulabiliyorsan bize de RT3 al
    sana rt3 bedeli + 50 euro göndereyim
    olabilir mi?

tabiönce ben bi bütçeyi ayarlayım.
    yada frasada peugeot servislerinde sıfır almaya kalksak ne kadar?
    rt3 ile rt4 arasında ne fark var bu arada?
  • RT4 dvd şecenkleride var multi media system
  • rt3 de de VCD,DVD izleyebiliyorsun
  • Yanılmıyorsam; RT3 307 için RT4 407 için bir yanlışlık olmasın?
  • rt3 407 icin de var

rt4 307 icin de var

bunlar model

rt3 mp3 calar gibi
    rt4 mp4 calar gibi yani aradaki fark dvd leri de okuyor.rt4 lar
  • arkadaşlar RT4'un demosu burada var http://www.407trustyourinstinct.co.uk/
  • http://www.youtube.com/watch?v=Zj1t4wpvbv4&feature=related buda videosu harika bi şey yav içim gidiyor
  • Gerçekten içimiz gidiyor da bişey yapamıyoruz. Malesef Türk halkını aptal yerine koyuyorlar. Gerçi bunlarda Avrupa'da opsiyonel ama en azından opsiyonel.. İsteyen parasını verip koydurabiliyor. Bizde para versen bile öyle bir seçeneğin yok. Asmalı - takmalı navigasyon cihazlarına itiyorlar adamı...
    quote:

Orjinalden alıntı: mydnose

http://www.youtube.com/watch?v=Zj1t4wpvbv4&feature=related buda videosu harika bi şey yav içim gidiyor
  • navigasyon sistemi ben burada peugeot 407 icin sordum opsiyon olarak 1900euro dediler sonradan ekletirsen 2000.2500euro ya geliyor ne gerek var bitane tom tom navigasyon al araca monte et 250.300euro civari
  • rt4 larda kendi hafizasi 3gb imis yuo tubedeki filimde soylenene gore

navigasyon sistemi
    telefon
    dvd dvix
    tv
    mp3 mp4calma ozelligi vs var
  • 307 için RT3 + DT ekranın fiyatı nedir bilgin var mı?
    yada çıkma da olabilir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.