Şimdi Ara

407 Ses sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Mercedes bir kadın ismi olduğunu biliyordum ama Honda'nin erkek ismi olarak kullanıldığını bilmiyordum.

Soichiro abimizin soyadıdır Honda, Tuğral da benim soyadımdır. İkisi de hiçbirimizin ismi değil yani soyadlarımızın birleşimidir nickim bunu kast ediyorsanız.

• HondatugraL kullanıcısına yanıt

Onu Anladım, ama bunu marka fan olmak ile alakası olmadığını ifade etmenizi anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onu Anladım, ama bunu marka fan olmak ile alakası olmadığını ifade etmenizi anlamadım.

Evet alakası yok çünkü isminizde belli bir markanın geçmesi fanı olduğunuz anlamına gelmez, isminde marka yazmayıp deli gibi bir markayı savunanlar da mevcut bunlarda fan değil o zaman. Ben isminde yazıp bu markayı deli gibi savunanlardan değilim. Bazı konularda ilk başta ben vururum bu markaya. Hiçbir fan yanlış olduğunu bildiği bir şeye yanlış demez kör gibi savunur. Bu bir ailenin çocuğunu evinde azarlaması ancak çocuğu hatalı bile olsa başkasının azarlamasına izin vermemesi gibidir. Siz benim ayar olduğum nefret beslediğim dizelden başka gelişimi olmayan bir milletin aracını göklere çekmeye çalışırken ilgi duydugum arabayı ezmeye çalışırsanız haliyle savunmaya geçerim. Ancak kıyaslanmayacak bir marka ile veya Hondayı kendi içinde değerlendirecek olursanız kötü yanlarını sizden çok yerin dibine sokacağımdan emin olabilirsiniz. Benim bakış açımda bu objektifliktir, sizce fan boyluk mu ?

Hiç bilmediğiniz arabaları fransiz olduğu için atıp tutmak, ismin önüne alakasız insanların ismini koymak, marka sahibine abi amca dede demek, markayı icsellestirmek , konu ile alakasız yorumlar yapmak normal bir son kullanici davranışı mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 7 Şubat 2021; 18:53:39 >
  • quote:

Hiç bilmediğiniz arabaları fransiz olduğu için atıp tutmak, ismin önüne alakasız insanların ismini koymak, marka sahibine abi amca dede demek, markayı icsellestirmek , konu ile alakasız yorumlar yapmak normal bir son kullanici davranışı mi ?

Bilmediğim araçlar değiller hepsini görüyoruz şirket araçlarını kullanıyoruz abimlerin ellerinden de 1 reno 2 pejo geçti hepsinin sıkıntılarını sorunlarını yaşadık. Bilmediğim aracın konusuna dahi girip okumam. Siz istediğiniz ismi kullanabilirsiniz ben ilgi duyduğum şeyi ismim olarak koymayı seçtim ne yapaydım allyb ahmetc falan mı koyaydım ?? Bu beni fanatik yapmaz. GS liyim diye nikime 1905 yazınca fanatik mi oluyorum ? Belki size ilk 11 i sayamıcam ama GS liyim ?? Marka sahibine istersem baba derim istersem abi derim bu sizin saçma görüşünüzü doğrulamaya yetmez. Yorumum konuyla alaksız hiç değildi gayet yardımcı olmak adına girdim baktım ki daha deneyimli insanlar arabanın sorununu yazmış bende fransızın kaderini yazıp kolay gelsin dedim ve çıktım siz Hondaya yanan araç fotosuyla ( zaten bir tek Hondalar yanıyor ) saçma bir şekilde sallamasaydınız şuan konuyu unutmuştum bile. Farkındaysanız konu ileri görüşlü fransız veri yolundan, cam düğmesinden ismime, fanatikliğe kaydı çünkü 301 cam kolundan sonra verecek cevabınız kalmadı şuan sadece çırpınıyorsunuz. Çünkü yanlış modelle, markayla yanlış araca saldırıyorsunuz. Başka verecek saçma cevaplarınız yoksa konuya beni daha etiketlemeyin zira size laf anlatamadığımı farkettim.

OK.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.