< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
4070ti’lı sistem aldım, oyunlar kendiliğinden kapanıyor (3. sayfa)
-
-
Bir kaç şey daha denedim, bios güncelledim, ram expo ve xmp kapadım, ramlerin voltajları 1.10'daydı 1.35'e aldım fakat kapanma sorunu düzelmedi, tüm ramleri iyice test ettim, tek takılıyken kapanmayan da kapanma sorunu yaptı. Sizin yazdığınız ingilizce metini kingston'a yolladım, şikayet var'a konu açtım, düzgün bir cevap gelmezse son olarak tüketici mahkemesine başvuracağım.
Fakat hala emin olamıyorum acaba sorun kesin olarak ramlerde mi, anakartta mı yoksa ram ve anakart uyumsuzluk mu yaptı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 21 Temmuz 2023; 19:57:48 > -
Sadece oyun oynarken kapanıyorsa sorun güç kaynağından da olabilir.
Sağlam bir güç kaynağınız var;fakat fabrika çıkışı sorunlu bir tanesi size denk gelmiş olabilir.
Farklı bir güç kaynağı varsa çevrenizde bir deneyin isterseniz.
-
Ben de sorun belki başka yerdedir diye her türlü şeyi araştırıyorum şuan. En hızlı kapanan oyun elden ring olduğu için onu test ediyorum.
Olay görüntüleyicisinde en son şöyle bir hata gözlemledim:
Hatalı uygulama adı: eldenring.exe, sürüm: 1.9.1.0, zaman damgası: 0x642e6380
Hatalı modül adı: nvwgf2umx.dll, sürüm: 31.0.15.3640, zaman damgası: 0x6496040f
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x000000000168f029
Hatalı işlem kimliği: 0x1230
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d9bbff80fe4fd5
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ELDEN RING\Game\eldenring.exe
Hatalı modül yolu: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_5b6e4554b945d508\nvwgf2umx.dll
Rapor kimliği: 149915c7-00d8-4713-9ba3-28f0146aef9c
Hatalı modül adı: nvwgf2umx.dll kısmını google'da arattım bu sefer bu hatayla pek çok kişinin karşılaştığını gördüm, genelde sorunu çözenler gpu driverlarını tamamen silip, pc'ye reset atıp güncel driver'ları kurarak çözmüş, aynı şeyleri ben de yaptım. Şuan yaklaşık 1 saattir elden ring kapanmıyor fakat bu sefer de oyunu aniden alta alıyor.
-
Resident evil 4 remake deneyin. Bir de forza horizon 4 deneyin. Sorun driver kaynaklı olabilir. Geforce expen. Silin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yazismaya nasil takip edebiliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet sorun donanım kaynaklı, size ayıplı mal satmışlar, değiştirmek veya iade almak zorundalar. Hemen THH'ye başvurun, teknobiyotik'i şikayervar com'la muhattap edin.
Bu mesajınızın başlığını da Teknobiyotik Rezaleti olarak değiştirin, herkes görsün ki mağdur olmasınlar, bunlar insanlıktan anlamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 23 Temmuz 2023; 11:44:33 > -
-
Siz anakartı da (komple sistem olarak) Teknobiyotik isimli firmadan almadınız mı? Aynı anakart ile (Msi Pro B650-P) deneyip Memtest86 ekran görüntüsü atsınlar bakalım öyleyse? Size hazır sistem olarak satış yaptılarsa sorumlulukları düşmez. Lakin siz farklı satıcılardan ayrı ayrı parçaları topladıysanız uyumsuzluk ihtimali nedeniyle sorumluluk almaktan kaçınabilirler, ama bu sefer de anakartı test etmeleri lazım satıcı kendileri oldukları için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben anakart, işlemci, ramleri teknobiyotikten ayrı ayrı aldım, diğer parçaları da başka sitelerden alıp kendim topladım sistemi. Sonra bu sorundan dolayı işlemciyi ve anakartı birlikte gönderdim teknobiyotik’e sorunsuz diyerek geri gönderdiler aynı sorun devam edince rami de ayrı olarak gönderdim onda da sonuç bu oldu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapmaniz gereken ramleri farkli bir makinada test etmek. Buna gore anakart uyumsuz yada degil denilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X