Şimdi Ara

4096 bağlantı hızımı Üç binlerde gösteriyor ve 30 larda dosya çekiyorum?? (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4096 bağlantı hızım olmasına rağmen üç binlerde bağlanıyor hadi ona da razıyım buna rağmen sürekli net kopuyor ve download hızım resmen ağlıyor 30 larda dosya indiriyorum; indiremiyorum demek daha doğru olur. Bir arkadaşım spliterdan dedi onu da değiştim ama fayda etmedi yine aynı sorun sizce sorun modemde veya kablolarda olabilir mi yoksa telekomdan mı kaynaklanıyor. Bu arada geçen yaz 1024 4gb kotalı kullanıyordum bir kere koptuğumu bile hatırlamıyorum ve hızı da gayet yerindeydi. Ne alaka anlayamadım. Bir fikri veya bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.

• tamam normal işte zaten öyle telekomda 4mbit standartı o 30k

şaka bi yana santralden uzak değilsen çalışma vardır vdsl için bişeyler yapıyorlardır yada kablolarını fareler yemiş olabilir
    hemen bi arıza kaydı bırak internetim kaydı de yaparlar
  • dostum sorun sende veya donanımında değil,
    sorun bulunduğun alandaki altyapının 4096 hızı kaldıramamasından kaynaklanıyo,
    hem işyerimde hem evde hızları 4096 ya çıkarttığım an aynı senin sorunlarla karşılaştım, hız testleri 3000 lerde dolaşıyordu ve internet kendi kendine devamlı kopup kopup geliyordu,
    telekoma arıza kaydı verdikten sonra, hattımı otomatik olarak bana sormadan 1024 e düşürdüler, sebep olarak da yukarda yazığım gibi, bulunduğum semtteki altyapının bu hızı kaldırmamasını gösterdiler.
    bence ilk olarak bağlı olduğun telekom müdürlüğüne giderek hattının en fazla kaç mbit hızı desteklediğini öğren, telefonda bu işlemi yapmıyolar, bir de eğer tarife değişikliğine mecbur kalırsan faturalarında değişmesine dikkat et.
    Çünkü benim hızımı düşürdükleri zaman faturadaki tarifeyi değiştirmediler, 1024 kullanıp 4096 ödüyordum, telekom grevde olduğu dönemler olduğu içinde itiraz edene kadar bayağı bir beklemiştim itiraz etmek için.

• quote:

Orjinalden alıntı: bakart

dostum sorun sende veya donanımında değil,
    sorun bulunduğun alandaki altyapının 4096 hızı kaldıramamasından kaynaklanıyo,
    hem işyerimde hem evde hızları 4096 ya çıkarttığım an aynı senin sorunlarla karşılaştım, hız testleri 3000 lerde dolaşıyordu ve internet kendi kendine devamlı kopup kopup geliyordu,
    telekoma arıza kaydı verdikten sonra, hattımı otomatik olarak bana sormadan 1024 e düşürdüler, sebep olarak da yukarda yazığım gibi, bulunduğum semtteki altyapının bu hızı kaldırmamasını gösterdiler.
    bence ilk olarak bağlı olduğun telekom müdürlüğüne giderek hattının en fazla kaç mbit hızı desteklediğini öğren, telefonda bu işlemi yapmıyolar, bir de eğer tarife değişikliğine mecbur kalırsan faturalarında değişmesine dikkat et.
    Çünkü benim hızımı düşürdükleri zaman faturadaki tarifeyi değiştirmediler, 1024 kullanıp 4096 ödüyordum, telekom grevde olduğu dönemler olduğu içinde itiraz edene kadar bayağı bir beklemiştim itiraz etmek için.

Bende sizin gibi 4mbit kullanıp da hızı düşürülenlerdenim. Ama bana insaf ettiler de 2mbite indirdiler. Faturadan da bindirme yapmaya çalıştılar ama engelledim.

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MdbK -- 18 Haziran 2008; 1:20:26 >

• Teşekkürler yardımınız için. cevaplarınız gayet mantıklı zaten tarifemi değiştireceğim bu tarifeyi istediğim için açtırmadım yetkili kadına ısrarla 1024 limitsiz bağlayın yanlış bağlamayın dememe rağmen bunu bağladı üstüne de beni suçlu duruma düşürdü siz böyle istediğiniz diye. Ayın sonunu beklicektim tafide değişikliği için hiç değilse download yaparım diye ama 4k netle 50 lerde download yapacağıma 1024 alır 100 le çekerim verdiğim para ise tabiki fazladan telekomun cebine gidiyor bilmiyorum bu kadar insanın hakkını yiyolar nasıl ödicekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.