Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İnternet Hızını PC de yükseltemiyorum 500 mbps internet fakat max 100 Alabiliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknik konularda çok bilgili birisi değilim o yüzden sizlerin yardımını rica etmek istedim. Yaklaşık 1 hafta önce super online fiber 500 mbps internet aldım. İnternet kuruldu falan ama PC max 100 mbps internet alabiliyor. Dediler ki anakart ancak bunu destekliyor fazlası için harici ethernet kartı almalısın . Bende amazondan linkte ki ürünü sipariş ettim. Şu an geldi cihazı taktım ve test aldığım da hız yine 100 mbps çıktı. Bir şeyi mi yanlış yapıyorum yoksa gelen ürün mü çakma geldi farkına varamadım henüz . Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

İnternet Hızını PC de yükseltemiyorum 500 mbps internet fakat max 100 Alabiliyorum.
    İnternet Hızını PC de yükseltemiyorum 500 mbps internet fakat max 100 Alabiliyorum.amazon
    TP-Link TG-3468, 10/100/1000 Mbps Gigabit PCI Express Network Adaptör
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B003CFATNI/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• LAN kablosu cat5 ise değiştir cat5e ya da cat6 al

Cat 5, Cat 6 ve Cat 7 Kablolarının Özellikleri - Elektrikde

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Aynen dediğin gibi çıktı. Tüm sorunun aslında tamamen dandik bir kablo yüzünden olması çok üzdü... Boş yere ethernet kartı falan aldık bide.

• Aumar kullanıcısına yanıt

harici ethernet kartları daha verimlidir.

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Kendi anakart ve Harici denedim aynı değerleri aldım. Hariciyi iade ediyorum =)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.