Bence sen önce bir test et istediğin araçları seçenekleri belirle sonra yorum iste daha iyi olur.Ya da madem vw beğeniyorsun içine sindiyse al.
test etmek için zamanım yok maalesef, astra için öğle arası denk geldi gittim ama haklısınız test etmeden araç almak hata olur. ben en iyisi golf için sıraya gireyim fazla da kurcalamayayım alınca sizlerle de paylaşırım. herkese teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: formaline
test etmek için zamanım yok maalesef, astra için öğle arası denk geldi gittim ama haklısınız test etmeden araç almak hata olur. ben en iyisi golf için sıraya gireyim fazla da kurcalamayayım alınca sizlerle de paylaşırım. herkese teşekkürler..
test etmeye vaktin yok ama kapora vermek için kendine vakit ayır bence ne kadar erken gidip yazılırsan o kadar erken araban gelir ayrıca teslim alacağın tarihi ve aldığın anda fotolarıda bekliyoruz ...
sonunda aldım. kararım 1.6 tdi polo'dan yana oldu. tavsiyeleriniz için herkese teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: formaline
sonunda aldım. kararım 1.6 tdi polo'dan yana oldu. tavsiyeleriniz için herkese teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah. =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme