Şimdi Ara

40bin civarı hangi dizel araç alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 yıla yakındır 2004 dizel polo trendline kullanıyordum memnundum da, birkaç gün önce sattım, aslında golf almak istiyorum ama highline cok pahalı comfortline donanım iyi degil. opel astra classic ya da focus yada fiesta? forumu okudukça daha da kararsız kaldım. sizce 40bin TL civarı düz vites dizel hangi araç alınmalı, neden? yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formaline -- 6 Ekim 2011; 17:08:48 >

• peugeot 308 yakıt tüketimi, iç hacim ve estetik olarak çok güzel bir seçenek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrin

peugeot 308 yakıt tüketimi, iç hacim ve estetik olarak çok güzel bir seçenek olabilir.
    Cee'd
  • quote:

peugeot 308 yakıt tüketimi, iç hacim ve estetik olarak çok güzel bir seçenek olabilir.

Test et hepsini ve farkları gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

quote:

Test et hepsini ve farkları gör

Alıntıları Göster
    Bugün i30 ve Cee'd inceledim. kötü araçlar değil kesinlikle.. beklentilerinizi karşılayacaksa bu iki aracı da seçebilirsiniz.

ayrıca sıfır km kia venga, yeni rio ve picanto'ya da bakmanızı öneririm. fena araç yapmamışlar =)

ayrıca nissan juke 1.5dci visia paketli araçlar bu aralar 45.000tl'ye satılıyor.

• quote:

Bugün i30 ve Cee'd inceledim. kötü araçlar değil kesinlikle.. beklentilerinizi karşılayacaksa bu iki aracı da seçebilirsiniz.

ayrıca sıfır km kia venga, yeni rio ve picanto'ya da bakmanızı öneririm. fena araç yapmamışlar =)

ayrıca nissan juke 1.5dci visia paketli araçlar bu aralar 45.000tl'ye satılıyor.

Alıntıları Göster
    aslında ne kia ne de peugeot düşündüğüm seçenekler arasında değildi. vw kalitesi beni herzaman cezbetmiştir. tekrar polo 2011 mi alsam diye düşünmüyor değilim. ancak polo nun iç hacmi küçük, daha geniş bir araca ihtiyacım var. golf denemedim iç hacmi nasıldır bilemiyorum kasasının değişecegini de söylüyorlar. focusun kasası yenilenmiş ve forumda çok önerenler var. megane station wagona da baktım kararsız kaldım. 1. önceliğim aracın seri ve sağlam olması, ikinci önceliğim geniş ekonomik ve donanımlı olması.

20-30000 km ye kadar ikinci el de bakabilirim. önerilerinizi bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: formaline

aslında ne kia ne de peugeot düşündüğüm seçenekler arasında değildi. vw kalitesi beni herzaman cezbetmiştir. tekrar polo 2011 mi alsam diye düşünmüyor değilim. ancak polo nun iç hacmi küçük, daha geniş bir araca ihtiyacım var. golf denemedim iç hacmi nasıldır bilemiyorum kasasının değişecegini de söylüyorlar. focusun kasası yenilenmiş ve forumda çok önerenler var. megane station wagona da baktım kararsız kaldım. 1. önceliğim aracın seri ve sağlam olması, ikinci önceliğim geniş ekonomik ve donanımlı olması.

20-30000 km ye kadar ikinci el de bakabilirim. önerilerinizi bekliyorum..

Alıntıları Göster
    alfa romeo guiletta

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

alfa romeo guiletta

guiletta fiyat olarak benim istedigimin üzerinde sanırım, 50- 55bin tlnin altında pek rastlamadım ??
  • O fiyata dizel focusdan baska bisey bakmazdim yerinizde olsam.. Yeni sattim 2010 focusumu simdi tekrar arac alicak olsam 30-40 araliginda yine tercihim focus olurdu. 45-50 nin ustune cikarsaniz secenekler artar ancak su durumda tercih belli hayirli olsun
  • Alman olsun bak maçtada yendiler bizi
  • Auris.hem sessiz hemde corolloyla ayni boyutta ic mekana sahip.biz aldigimizda 40 di full olani yilbasinda ama simdi artmisdir herhalde :D

Not:fanatiklik yapmiyor ayni soruyu bizde sorduk kendimize 40 bin tl ye ne alinir diye aurisi aldik ve memnunuz ondan oneriyorum
  • quote:

quote:

alfa romeo guiletta

guiletta fiyat olarak benim istedigimin üzerinde sanırım, 50- 55bin tlnin altında pek rastlamadım ??

ozaman citroen c4 yeni kasa veya ww polo veya megan veyada 308
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktask34

quote:

quote:

alfa romeo guiletta

ozaman citroen c4 yeni kasa veya ww polo veya megan veyada 308

Alıntıları Göster
    Volvo S40 birde dynamic edition olursa tadından yenmez 40 -45 arası 2008 model makyajlı kasa dynamıc bulmak mumkun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

Volvo S40 birde dynamic edition olursa tadından yenmez 40 -45 arası 2008 model makyajlı kasa dynamıc bulmak mumkun.

Alıntıları Göster
    dizel diyince nedense aklıma hep vw ve renault araçlar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

dizel diyince nedense aklıma hep vw ve renault araçlar geliyor.

Alıntıları Göster
    astra classic aradığın araç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

yeni astra classic'i denedim konforlu araç donanım olarak da verdikleri fiyata göre gayet iyi(sıfır 2011).ancak hala aklımda vw var fazla mı takıntılıyım acaba? yıl sonuna dogru fiyatlar düşer mi beklesem mi sizce?
  • quote:

quote:

yeni astra classic'i denedim konforlu araç donanım olarak da verdikleri fiyata göre gayet iyi(sıfır 2011).ancak hala aklımda vw var fazla mı takıntılıyım acaba? yıl sonuna dogru fiyatlar düşer mi beklesem mi sizce?

Alıntıları Göster
    otomatik dizel desem ne dersiniz? 40bine zor galiba..

• quote:

quote:

vw aşısı damarlarında dolaşıyor senin arama başka araç git yazıl sıraya anca sıra gelir zaten

• İllede ww olsun çamurdan olsun ww olsun
  • quote:

otomatik dizel desem ne dersiniz? 40bine zor galiba..

C4 veya hyundai
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.