Bildirim
200.000km Dizel Fiesta Alınır Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanki fazla değil mi?o paraya daha düşük km olanı alınır.motor temiz binilmişse tabi sorun çıkarmaz ama ben olsam düşük km tercih ederdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rozetmen
sanki fazla değil mi?o paraya daha düşük km olanı alınır.motor temiz binilmişse tabi sorun çıkarmaz ama ben olsam düşük km tercih ederdim.
Banada fazla geldi tereddütte kaldım sorayım dedim o yüzden...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz0071
quote:
sanki fazla değil mi?o paraya daha düşük km olanı alınır.motor temiz binilmişse tabi sorun çıkarmaz ama ben olsam düşük km tercih ederdim.
al agam tertemiz fiesta.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-km-orijinal-238077694/detay
ilanla zerre alakam yoktur.piyasada olanların %99 u comfort paket.beyaz renk almaya özen gösterin,gri ve diğer renkler zamanla güneş yanığı oluyor.2008 modelde bile güneş yanığı gördüm.bi de km oynama çok oluyor bu arabalarda,dikkatli olmak lazım.
-
quote:
quote:
quote:
al agam tertemiz fiesta.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-km-orijinal-238077694/detay
ilanla zerre alakam yoktur.piyasada olanların %99 u comfort paket.beyaz renk almaya özen gösterin,gri ve diğer renkler zamanla güneş yanığı oluyor.2008 modelde bile güneş yanığı gördüm.bi de km oynama çok oluyor bu arabalarda,dikkatli olmak lazım.
Piyasayı değerlendireyim o zaman sağolun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
al agam tertemiz fiesta.
Çam altı boya var diyor anlamadığım
Camın üstünde nere var daha boyanacak
Millet kelimeler ile oynuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
öncelikle turbo olmak üzere motor ve yürüyen aksamları problem olabilir dikkatli olmak lazım -
vay arkadaş nerelere çıkmış fiyatı, daha 1 sene olmadı 130 bin km de aynısını 18 e sattım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X