Şimdi Ara

200.000km Dizel Fiesta Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Dizel Ford Fiesta 1 kazalı 1200 tl masraf km doğru

24.000 fiyat çekti araba galeriden ama tanıdık km fln orjinal msj atıp baktık herkesin aklına gelen soru ben bunu kaç km daha götürürüm sıcak mı biraz pazarlık katabilirim 23 e gider yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanki fazla değil mi?o paraya daha düşük km olanı alınır.motor temiz binilmişse tabi sorun çıkarmaz ama ben olsam düşük km tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

sanki fazla değil mi?o paraya daha düşük km olanı alınır.motor temiz binilmişse tabi sorun çıkarmaz ama ben olsam düşük km tercih ederdim.

Banada fazla geldi tereddütte kaldım sorayım dedim o yüzden...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

quote:

sanki fazla değil mi?o paraya daha düşük km olanı alınır.motor temiz binilmişse tabi sorun çıkarmaz ama ben olsam düşük km tercih ederdim.

al agam tertemiz fiesta.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-km-orijinal-238077694/detay

ilanla zerre alakam yoktur.piyasada olanların %99 u comfort paket.beyaz renk almaya özen gösterin,gri ve diğer renkler zamanla güneş yanığı oluyor.2008 modelde bile güneş yanığı gördüm.bi de km oynama çok oluyor bu arabalarda,dikkatli olmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

al agam tertemiz fiesta.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-km-orijinal-238077694/detay

ilanla zerre alakam yoktur.piyasada olanların %99 u comfort paket.beyaz renk almaya özen gösterin,gri ve diğer renkler zamanla güneş yanığı oluyor.2008 modelde bile güneş yanığı gördüm.bi de km oynama çok oluyor bu arabalarda,dikkatli olmak lazım.

Piyasayı değerlendireyim o zaman sağolun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

al agam tertemiz fiesta.

Çam altı boya var diyor anlamadığım
    Camın üstünde nere var daha boyanacak
    Millet kelimeler ile oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle turbo olmak üzere motor ve yürüyen aksamları problem olabilir dikkatli olmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay arkadaş nerelere çıkmış fiyatı, daha 1 sene olmadı 130 bin km de aynısını 18 e sattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.